Mountfield HK – Jihlava 3:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 7:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
7:3 (4:2, 1:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 04.02.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomuto se říká pěkná sbírka puků :)

    Necessities. #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey (@ccmhockey),


     
    Konec zápasu. (19:33:56)
     
    57:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí brankostroj nekončí a je tu sedmá branka. Havelkovu ránu Frodl vyrazil pouze do strany na hůl JOSEFA JÍCHY, který ranou z první poslal kotouč do sítě. Asistence: Martin Havelka, Jan Bárdoš.
     
    56:07
    Slávisté neunáší závěr utkání a opět faulují. Zderadička poslal k zemi pronikajícího Havelku a odjíždí na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    53:35
    V brankovišti Sklíby se utvořila hromada a málem byla k vidění bitka. Domácí pořízek Martin Brejžek ukázal, že nejde pro ránu daleko, když dotírajícímu útočníkovi Slavie uštědřil jednu od cesty. Hostující hráč se sice usmíval, myslím, že do smíchu mu po "háku" od Brejžka doopravdy ale nebylo...
     
    51:48
    Domácí v plném počtu.
     
    49:48
    Jindřich Sklenička míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    48:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První domácí pětka se prosazuje a Pražané jsou na kolenou! Šimeček žabkou bekhendem uvolnil PETRA UJFALUŠIHO, který krásnou ranou bekhendem na zadní tyč překonal Frodla. Asistence: Jaroslav Šimeček, Josef Stříbrný.
     
    48:31
    Ujfaluši pláchl hostující obraně a byl hákován Adolfem Strakou. Litvínovští si zahrají přesilovou hru.
     
    46:12
    Domácí v plném počtu.
     
    44:12
    Šíp odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    43:54
    Zajímavý "taneček" v podání Dominika Frodla. Domácí vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, to ale nebylo písknuto a hostující brankář to nesl nelibě. Třikrát si vysoko poskočil a počestoval rozhodčího nějakou poznámkou, sudí jsou ale milosrdní a tuto kulturní vložku ve stylu "Hula Hula" neocenili osobním trestem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:49
    Litvínovská mašina jede i nadále a Frodl má plné ruce a betony práce! Nejprve stál před Frodlem osamocený Stříbrný, jenže hostující brankář se zaskvěl poprvé. Poté se před bránou zjevil Šimeček, ten už si ale z dnešního utkání udělal exhibici a poslal Frodla takzvaně "na párek". Tam se hostující brankář nezdržel příliš dlouho a skvěle vychytal i druhého kanonýra domácích!
     
    26:31
    Jaroslav Šimeček poslal kotouč zpoza brány na kruhy na hůl Petra Ujfalušiho, který tvrdě vypálil. Jeho rána byla velmi přesná, Frodl jí ale dokázal betonem vykopnout do rohu kluziště.
     
    22:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané ale bojují a opět snižují na rozdíl dvou branek a máme zaděláno na druhý hattrick v utkání! Šteiner poslal kotouč z úhlu na hůl MARTINA SUDY, který mezi betony snížil na 3:5. Asistence: David Šteiner, David Kohút.
     
    20:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Panové a dámy, máme tu hattrick! Šimeček prodloužil kotouč do středního pásma, tam se ho ujal JOSEF STŘÍBRNÝ, který prohodil obránce po hokejkou, natlačil se před bránu a bekhendem mezi betony Frodla vstřelil třetí branku v utkání. Asistence: Jaroslav Šimeček, Martin Havelka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 7. Šimeček (Havelka, Jícha), 7. Stříbrný (Ujfaluši, Šefl), 9. Stříbrný (Šimeček, Ujfaluši), 15. Ujfaluši (Březák, Šimeček), 21. Stříbrný (Šimeček, Havelka), 49. Ujfaluši; (Šimeček, Stříbrný), 58. Jícha (Havelka, Bárdoš) – 10. Suda (Zderadička, Šteiner), 12. Kašek (Josefus, Valík), 23. Suda (Šteiner, Kohút)


    HC Litvínov: Sklíba (Spěšný) – Jonák, Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl – Havelka, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Bečvář, Ujfaluši, Jícha, Šimeček, Helt.
    HC Slavia Praha: Frodl (Dubský) – Valík, Novák, Čupa, Drahorád, Zderadička, Straka – Andres, Kašek, Nestrašil, Heldák, Vildumetz, Vyskočil, Šteiner, Josefus, Suda, Mareček, Kohút, Furch.

    Rozhodčí: Krob – Rozlílek, Votrubec.
    bahis siteleri