Mountfield HK – Jihlava 3:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 7:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
7:3 (4:2, 1:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 04.02.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí brankostroj nekončí a je tu sedmá branka. Havelkovu ránu Frodl vyrazil pouze do strany na hůl JOSEFA JÍCHY, který ranou z první poslal kotouč do sítě. Asistence: Martin Havelka, Jan Bárdoš.
     
    56:07
    Slávisté neunáší závěr utkání a opět faulují. Zderadička poslal k zemi pronikajícího Havelku a odjíždí na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    49:48
    Jindřich Sklenička míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    48:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První domácí pětka se prosazuje a Pražané jsou na kolenou! Šimeček žabkou bekhendem uvolnil PETRA UJFALUŠIHO, který krásnou ranou bekhendem na zadní tyč překonal Frodla. Asistence: Jaroslav Šimeček, Josef Stříbrný.
     
    48:31
    Ujfaluši pláchl hostující obraně a byl hákován Adolfem Strakou. Litvínovští si zahrají přesilovou hru.
     
    44:12
    Šíp odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    38:49
    Litvínovská mašina jede i nadále a Frodl má plné ruce a betony práce! Nejprve stál před Frodlem osamocený Stříbrný, jenže hostující brankář se zaskvěl poprvé. Poté se před bránou zjevil Šimeček, ten už si ale z dnešního utkání udělal exhibici a poslal Frodla takzvaně "na párek". Tam se hostující brankář nezdržel příliš dlouho a skvěle vychytal i druhého kanonýra domácích!
     
    22:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané ale bojují a opět snižují na rozdíl dvou branek a máme zaděláno na druhý hattrick v utkání! Šteiner poslal kotouč z úhlu na hůl MARTINA SUDY, který mezi betony snížil na 3:5. Asistence: David Šteiner, David Kohút.
     
    20:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Panové a dámy, máme tu hattrick! Šimeček prodloužil kotouč do středního pásma, tam se ho ujal JOSEF STŘÍBRNÝ, který prohodil obránce po hokejkou, natlačil se před bránu a bekhendem mezi betony Frodla vstřelil třetí branku v utkání. Asistence: Jaroslav Šimeček, Martin Havelka.
     
    15:23
    Drahorádova střela od modré končí na levé tyčce Sklíbovy brány.
     
    15:06
    Karel Šefl podrazil svého soupeře a míří na trestnou lavici.
     
    14:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    I druhý faul Nováka v utkání je potrestán a Litvínovští odskakují opět na rozdíl dvou branek! Jakub Březák vypálil od modré čáry a kotouč přesně pod horní tyč před Frodlem dokázal tečovat PETR UJFALUŠI! Asistence: Jakub Březák, Jaroslav Šimeček.
     
    14:13
    David Novák si přidržel Jindřicha Skleničku a odjíždí podruhé v utkání na trestnou lavici.
     
    11:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    No a je to tady, Slavia se prosazuje hned po buly a je to už jen o jednu branku! Josefus poslal kotouč z buly hned na hokejku MATYÁŠE KAŠKA, který z první propálil Sklíbu. Asistence: Petr Josefus, Dominik Valík.
     
    11:27
    Jindřich Sklenička se provinil hákováním a odjíždí na trestnou lavici. Slavia má možnost vrátit se zpět do utkání snížením na rozdíl jediné branky.
     
    09:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šílené utkání pokračuje, teď musí kotouč z brány lovit Sklíba! Zderadička nahodil v nouzi kotouč na bránu, kde stál zády ke Sklíbovi MARTINA SUDA a přesnou tečí nad beton domácího gólmana snižuje na 1:3. Asistence: Filip Zderadička, David Šteiner.
     
    08:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští jsou na ledě pány a zatím drtí svého soupeře! Jaroslav Šimeček poslal skrze brankoviště kotouč na JOSEFA STŘÍBRNÉHO, který svižnou ranou z první po ledě poslal kotouč mezi betony Frodla do brány. Uvidíme, jak na toto hosté zareagují, protože zatím jsou v Litvínově doopravdy pouze na výletě. Asistence: Jaroslav Šimeček, Petr Ujfaluši.
     
    07:10
    David Novák podrazil svého pronikajícího protihráče a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    06:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další branka a Litvínovští jsou na koni! Petr Ujfaluši vypálil nad bránu, kotouč se od plexiskla odrazil do vzduchu před Frodla, kde stál pohotový JOSEF STŘÍBRNÝ a pěkným baseballovým úderem poslal kotouč za záda hostujícího gólmana! Asistence: Petr Ujfaluši, Karel Šefl.
     
    06:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovským se velká aktivita vyplácí a jdou do překvapivého vedení! Martin Havelka při svém první střídání v utkání pláchl hostujícímu obránci a jel spolu s JAROSLAVEM ŠIMEČKEM dva na jednoho. Druhý jmenovaný zakončil akci střelou do prázdné brány a Litvínov vede 1:0! Asistence: Martin Havelka, Josef Jícha.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze důležité informace, které se odehrají.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 7. Šimeček (Havelka, Jícha), 7. Stříbrný (Ujfaluši, Šefl), 9. Stříbrný (Šimeček, Ujfaluši), 15. Ujfaluši (Březák, Šimeček), 21. Stříbrný (Šimeček, Havelka), 49. Ujfaluši; (Šimeček, Stříbrný), 58. Jícha (Havelka, Bárdoš) – 10. Suda (Zderadička, Šteiner), 12. Kašek (Josefus, Valík), 23. Suda (Šteiner, Kohút)


    HC Litvínov: Sklíba (Spěšný) – Jonák, Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl – Havelka, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Bečvář, Ujfaluši, Jícha, Šimeček, Helt.
    HC Slavia Praha: Frodl (Dubský) – Valík, Novák, Čupa, Drahorád, Zderadička, Straka – Andres, Kašek, Nestrašil, Heldák, Vildumetz, Vyskočil, Šteiner, Josefus, Suda, Mareček, Kohút, Furch.

    Rozhodčí: Krob – Rozlílek, Votrubec.
    bahis siteleri