Česko – Švýcarsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (1:1, 1:1, 3:2)
Švýcarsko
Pátek 05.02.2016, 20:00 • Sportzentrum, Herisau • Přípravný zápas U19
     
    Český tým se v prvním přátelském zápase může radovat z výhry. Tu mladí Češi vybojovali až v samotném závěru, kdy se během pěti minut prosadit dvakrát Krejča a jednou Bína.

    Jakub Bína i Jan Krejča si dnes připsali dvě branky, Krejča navíc přidal jednu asistenci a je se třemi body nejlepším hráčem na hřišti.

    Druhý přátelský zápas odehrají obě mužstva již zítra v 18:00.

    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (21:52:53)
     
    V doplňkové soutěži v samostatných nájezdech se neprosadil ani jeden ze šesti nájezdníků. Na straně Čechů to byl Zouzal, Meliš a Němeček. Ze Švýcarů nedali F. Wenk, Braillard a Muller.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB BÍNA proměňuje samostatný nájezd do švýcarské branky a posouvá české hráče o branku vpřed. Vynikající pasáž českého týmu v koncovce zápasu. Bez asistence.
     
    58:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Minutu a dvanáct vteřin před koncem a je znovu vyrovnáno. Cabejšek našel JANA KREJČU, který svým dnešním druhým gólem srovnává na 4:4. Asistence: Daniel Cabejšek.
     
    54:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskově využívají přesilovou hru a dostávají se kontaktním gólem do hry. Meliš nahrál JANU KREJČOVI, který měl již jednoduchou úlohu. Asistence: Milan Meliš.
     
    54:19
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Ce. Haldemann – 2 minuty).
     
    52:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarský tým odskakuje na rozdíl dvou branek. Schiess našel volného GIAN-MARCA CAPATT, který umístil svou střelu až do sítě. Asistence: Stefan Schiess.
     
    50:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jdou deset minut pře koncem do vedení, když se prosazuje po přihrávce Wuthricha CEDRIC HALDEMANN. Asistence: Pascal Wuthrich.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli znovu jednu branku na každé straně. Nejdříve znovu využil přesilovou hru Bína po přihrávce Muhlfaita. O čtyři minuty později vyrovnal centr druhé lajny Adler a i proto je stav po dvou třetinách nerozhodný.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    26:09
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    DOMINIK ALDER znovu srovnává skóre. Po přihrávce od Hutzliho posílá míček rovnou za bezmocného Mucka. Asistence: Stefan Hutzli.
     
    22:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi znovu využívají přesilovou hru a dostávají se znovu do vedení. JAKUB BÍNA dostal přihrávku od Muhlfaita a prostřeluje švýcarského gólmana. Asistence: Martin Muhlfait.
     
    20:45
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Ce. Haldemann – 2 minuty).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Čeští hráči hrají zatím po prvním třetině nerozhodně v prvním přátelském zápase se Švýcarskem 1:1. Ve druhé minutě poslal Čechy do vedení přesilovkovou brankou Brautferger. O dvanáct minutě později vyrovnal švýcarský útočník Ruh.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Vít Schück

    Branky a nahrávky: 2. Brautferger (Krejča), 23. Bína (Muhlfait), 55. Krejča (Meliš), 59. Krejča (Cabejšek), 60. Bína (TS) – 14. Ruh (Burki), 27. Alder (Hutzli), 51. Ce. Haldemann (Wuthrich), 53. Capatt (Schiess)


    Česko: Muck (Hándl) – Němeček, Muhlfait, Krejčíř, Cabejšek, Bartoš, Zakonov, Hudera, Koláčný – Krejča, Zouzal, Brautferger, Meliš, K. Krbec, Bína – Kolísko, M. Krbec, Jurdzin – Pakosta
    Švýcarsko: Cy. Haldemann (Flury) – Wutrich, Ce. Haldemann, Hutzli, Schiess, Burki, Bischofberger, Krebs – F. Wenk, Laubscher, Pedolin – Capatt, Alder, Muller – M. Wenk, Ruh, Michel – Schubiger, Braillard

    Rozhodčí: Heinola, Marttinen (oba Finsko)
    bahis siteleri