Hellas Verona – Inter 3:3 (kon.) | Neapol – Carpi FC 1:0 (kon.) | Turín – Chievo 1:2 (kon.)
Frosinone – Juventus 0:2 (kon.) | Sassuolo – Palermo 2:2 (kon.) | AC Milán – Udinese 1:1 (kon.)
Atalanta BC – Empoli 0:0 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:0 (0:0)
Carpi FC 1909
Neděle 07.02.2016, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! SSC Neapol měla v domácím prostředí v zápase s Carpi obrovskou převahu, a nakonec svého soupeře porazila nejtěsnějším možným rozdílem 1:0!

    První poločas sice branku nenabídl, nicméně šancí bylo opravdu hodně. Hned v prvních čtrnácti minutách měl tři velké šance Higuaín, nicméně nejlepší střelec Serie A se prosadit nedokázal. Následně měla Neapol nejspíše kopat penaltu za zákrok Sabelliho na Callejóna. Poté se probudilo i Carpi, které také mělo své šance. V závěru mohl poslat vedoucí celek tabulky do vedení Insigne, nicméně jeho rána mířila mimo!

    Hned na začátku poločasu měla Neapol dvě šance, nicméně Koulibaly mířil nad branku, a gól Callejóna uznán nebyla. V 56. minutě byl navíc vyloučený hostující Bianco! Domácí celek se poprvé prosadit v 69. minutě, kdy proměnil penaltu Gonzalo Higuaín! Carpi již vyrovnat nedokázalo, a Neapol tak po dalším vítězství zůstává na čele Serie A!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (17:03:50)
    O jedinou branku dnešního utkání se postaral Higuaín, a Neapol se může radovat z dalšího vítězství!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Brankář Belec poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, a pokoušel se najít Lasagnu. Hostující útočník se však k míči nedokázal propracovat.
     
    90+2
    Domácí fanoušci v ochozech již zpívají oslavné chorály, a slaví dnešní vítězství. Do konce však ještě zbývají dvě minuty ...
     
    90+1
    Carpi se ještě pokouší i v oslabení se stavem zápasu něco udělat, nicméně obrana Neapole je zatím velmi pozorná!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Senegalský obránce Koulibaly byl v minulém zápase na hřišti Lazia napaden rasistickými urážkami od hráčů Lazia. Domácí fanoušci mu formou vzkazů vyjadřují podporu!

     
    89
    Teď už však Daniele Doveri pro žlutou kartu do kapsičky sáhnul, a udělil ji Romagnolimu, který na vlastní polovině ostře zajel pod nohy střídajícího El Kaddouriho!
     
    87
    Teď by si zasloužil žlutou kartu také domácí Valdifiori, který zachraňoval situaci na vlastní polovině nedovoleným zákrokem na Zaccarda. Daniele Doveri však žlutou kartu neudělil!
     
    86
    Brazilec Allan si dělal prostor na pravé straně, a následným centrem hledal ve vápně dvojici Gabbiadini – Mertens. Ani jeden se však k míči nedokázal prodrat.
     
    85
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Omar El Kaddouri.
    84. Velká šance Mertense, který místo střely volil raději přihrávku
     
    84
    Vardifiori našel v levé části vápna zcela volného Mertense, který měl vystřelit, nicméně raději ještě hledal Hamšíka. Přihrávku belgického záložníka však odkopl jeden z obránců!
     
    83
    Raúl Albiol dostal ve středu hřiště dostatek prostoru na rozehrávku. Španělský obránce následně hledal dlouhým nákopem za obranou Gabbiadiniho, nicméně ten na míč nedosáhl!
     
    82
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Manolo Gabbiadini.
    82. Nebezpečná střela Lasagny
     
    82
    Velká šance hostujícího celku! Před vápnem se dostal k míči Kevin Lasagna, který napřáhl ke střele, a povedeným pokusem vystrašil domácí diváky!
     
    81
    Neapol je nadále aktivní, a mířila do dalšího postupného útoku. Insigne si udělal prostor na pravé straně, a následným centrem hledal Higuaína. Před ním ve vápně odvrátil míč stoper Romagnoli!

    Jan Havlovic

    Branky: 69. Higuaín (pen.)

    Karty:   44. Albiol (NEA) – 35. Crimi (CAR), 45+1. R. Bianco (CAR), 51. F. Poli (CAR), 54. Martinho (CAR), 89. S. Romagnoli (CAR)   56. R. Bianco (CAR)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 11:2. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:13.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Valdifiori, Hamšík – Callejón (62. D. Mertens), Higuaín (82. Gabbiadini), L. Insigne (85. El Kaddouri).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Gabriel – Strinić, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Gabbiadini, El Kaddouri, Chalobah, Luperto.

    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, F. Poli (60. Daprelà) – Pasciuti (13. Zaccardo), Crimi, R. Bianco, Martinho, Sabelli – Mancosu (79. Verdi), Lasagna.
    Náhradníci: Colombi – Cofie, Zaccardo, Porcari, Di Gaudio, Gnahoré, Daprelà, Mbakogu, Verdi.

    Rozhodčí: Daniele Doveri – Posado, Pegorin (vš. Itálie)
    bahis siteleri