Boston – Buffalo 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – San Jose 6:2 (kon.) | Dallas – Chicago 1:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 2:4 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Edmonton 8:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Minnesota Wild
Neděle 07.02.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:38 Troy BROUWER - 4:1
     
    42:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají a vedou už 4:1! Přesnou střelou zápěstím se prosadil TROY BROUWER, který se z mezikruží trefil k tyčce mimo dosah Dobnykovy vyrážečky. Asistence: Robby Fabbri a Jori Lehterä.
    38:14 Matt DUMBA - 3:1
     
    38:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté konečně odčarovali výborného Elliotta v brance Blues! Po obrovském závaru, kdy několikrát dorážel Parise, se puk zastavil v brankovišti u zadních partií sedícího domácího gólmana a dojíždějící MATT DUMBA ho doklepl do prázdné klece. Asistence: Zach Parise a Charlie Coyle.
    36:51 Paul STASTNY - 3:0
     
    36:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Co je hostům platná aktivita, když nedávají góly! Elliott totiž fantasticky vychytal Niederreitera, který už střílel do poloodkryté branky a z následného protiútoku udeřilo na druhé straně. Tarasenko zavezl puk až do útočného pásma a nahrál Berglundovi, který předložil hrací předmět PAULOVI STASTNEMU před zcela odkrytou klec – 3:0.
    29:19 Jori LEHTERÄ - 2:0
     
    29:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i tuto přesilovku a vedou 2:0! Střelu Fabbriho vyrazil Dubnyk do brusle JORIHO LEHTERY, od které se puk odrazil mezi betony hostujícího gólmana. Ten už nestačil zareagovat. Asistence: Robby Fabbri.
    22:47 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    22:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po sehrávce se Stastnym a Steenem se zblízka trefuje VLADIMIR TARASENKO, jenž byl na zadní tyči zcela volný. Asistence: Paul Stastny a Alexander Steen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Tarasenko (Stastny, Steen), 30. Lehterä (Fabbri), 37. Stastny, 43. Brouwer (Fabbri, Lehterä) – 39. Dumba (Parise, Coyle)


    St. Louis Blues: Elliott (Copley) – Bouwmeester, Pietrangelo (A), Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Tarasenko, Stastny, Berglund – Backes (C), Steen (A), Upshall – Brouwer, Lehterä, Fabbri – Jaškin, Brodziak, Pääjärvi. Trenér: Ken Hitchcock
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Prosser – Coyle, Koivu (C), Parise (A) – Pominville, Granlund, Niederreiter – Fontaine, Graovac, Carter – Haula, Stoll, Porter. Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Furlatt, Skilliter – Shewchyk, Murray

    Diváci: 19318
    bahis siteleri