Boston – Buffalo 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – San Jose 6:2 (kon.) | Dallas – Chicago 1:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 2:4 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Edmonton 8:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
San Jose Sharks
Neděle 07.02.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:23 WEBER - 6:2
     
    55:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Risk hostům nevyšel! SHEA WEBER uzmul kotouč, zamířil do odkryté klece a nemýlil se. Bez asistence.
    53:37 COUTURE - 5:2
     
    53:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Když to nejde ve hře 5 na 5, tak to půjde v přesilovkách! Thornton z rohu hřiště přihrával a LOGAN COUTURE jeho nabídku napálil nekompromisně do horního rohu branky. Druhý gól v početní výhodě pro Sharks. Asistence: Joe Thornton, Dylan DeMelo.
    48:44 ARVIDSSON - 5:1
     
    48:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Žraloci opět propadli ve středním pásmu, čímž domácím otevřeli vrátka pro další brejk dva na jednoho. Forsberg tentokrát nahrál VIKTORU ARVIDSSONOVI, který si bekhendovým blafákem vychutnal Jonese. Asistence: Filip Forsberg, Mike Ribeiro.
    46:51 FORSBERG - 4:1
     
    46:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Znovu se potvrdilo toto otřepané pravidlo. Hosté zaváhali v útočném pásmu a Preds vyrazili do rychlého protiútoku dva na jednoho. FILIP FORSBERG dával najevo, že bude přihrávat. Realita však byla úplně jiná. Mladý útočník vypustil z hokejky ránu, za níž se Jones jen ohlédl. Pochvalu zaslouží také nahrávající Weber. Asistence: Shea Weber.
    37:01 ARVIDSSON - 3:1
     
    37:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí znovu odskakují! Jones teď ohromně zaspal, když za svá záda pustil střelu VIKTORA ARVIDSSONA, který zakončoval z vrcholu pravého kruhu dokonce v pádu. Asistence: Mike Ribeiro, Filip Forsberg.
    35:41 THORNTON - 2:1
     
    35:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! JOE THORNTON s velkou dávkou štěstí obehrál u levé tyče Shea Webera a poté, co se mu kotouč odrazil na hůl z předbrankového prostoru, zakončoval do prázdné brány. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Logan Couture.
    26:26 JÄRNKROK - 2:0
     
    26:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators jdou do dvoubrankového vedení! CALLE JÄRNKROK dostal mezi kruhy hodně volného prostoru a střelou do horní poloviny branky překonal Jonese. Ten si sice sáhl na puk ramenem, ale to mu bylo málo platné. Asistence: Ryan Johansen.
    13:12 NEAL - 1:0
     
    13:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu první gól! Johansen umotal Brauna za bránou a z otočky neomylně našel sjíždějícího JAMESE NEALA, který svižnou ranou nedal Jonesovi šanci. Asistence: Ryan Johansen, Barret Jackman.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 14. Neal (Johansen, Jackman), 27. Järnkrok (Johansen), 38. Arvidsson (Ribeiro, Forsberg), 47. Forsberg (Weber), 49. Arvidsson (Forsberg, Ribeiro), 56. Weber – 36. Thornton (Vlasic, Couture), 54. Couture (Thornton, DeMelo)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Bitetto, Jackman – Neal, Johansen, Järnkrok – Arvidsson, Ribeiro, Forsberg – Smith, Fisher, Salomäki – Bass, Gaustad, Watson
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Burns, Martin, Braun, Vlasic, DeMelo, Dillon – Pavelski (C), Thornton, Hertl – Ward, Marleau, Nieto – Wingels, Couture, Donskoi – Brown, Tierney, Karlsson

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Cherrey, Miller
    bahis siteleri