Boston – Buffalo 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:1 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – San Jose 6:2 (kon.) | Dallas – Chicago 1:5 (kon.)
Colorado – Winnipeg 2:4 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:2 (kon.)
Montreal – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Edmonton 8:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Neděle 07.02.2016, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Nakonec dostávají tresty za rvačku Blake Comeau (COL) a hostující Mark Scheifele (WPG). Jsou to klasické tresty za rvačku na pět minut, navíc pro oba deset minut osobního trestu. Další tresty pravděpodobně zatím rozhodčí udělovat nebude.
     
    50:30
    A ještě jeden trest za hrubost pro Nicka Holdena (COL) a Blakea Wheelera (WPG), takže z toho je nakonec přesilová hra pro Colorado.
     
    50:30
    Tyson Barrie (COL) se pustil do křížku se soupeřem, kterým mu byl Nikolaj Ehlers (WPG). Oba pochopitelně dostávají trest za rvačku a odpočinou si na trestné lavici. K tomu ještě dvě minuty za hrubost pro Dustina Byfugliena (WPG) a Gabriela Landeskoga (COL).
     
    35:15
    Drew Stafford (WPG) hodně škaredě srazil Holdena, nakonec je to právě on, kdo musí zamířit na trestnou lavici. Ale tam končí také hokejista Colorada, právě Nick Holden (COL). Je z toho ale přesilovka Avalanche, protože Stafford dostal 2 + 2 minuty.
     
    30:45
    Počet hráčů na ledě se ale velice rychle srovná, protože jeden z hostů fauloval hákováním. Je to Jacob Trouba (WPG), kdo odjíždí do boxu trestoměřičů. Dnes poprvé tedy uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    30:37
    Tak to je hodně bizarní situace! Patrick Roy byl hodně nespokojen s výrokem rozhodčího a pořádně to dal najevo, za což inkasuje trest a jeho tým bude navíc hrát také oslabení. Sedět musel jít domácí hokejista Martinsen (COL).
     
    29:38
    Blake Wheeler a jeho důraz u mantinelu, po této akci se bude vylučovat. Dvě minuty inkasuje hokejista Colorado Avalanche Gabriel Landeskog (COL), jenž dostává dvě minuty za držení. Je to vůbec první přesilovka zápasu pro Stíhačky.
     
    05:31
    První vyloučení utkání. Na dvě minuty si musí jít posedět hostující hokejista Dustin Byfuglien (WPG), který dostává dvě minuty za podražení.
     
    02:46
    Máme tu hned v prvních pěti minutách zápasu šarvátku, pustili se do sebe dva kohouti z obou stran. Za domácí muže šel do bitky Cody McLeod (COL), za Winnipeg se pral Chris Thorburn (WPG). Oba pochopitelně dostávají tresty za rvačku.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Grigorenko (Iginla, Beauchemin), 35. Duchene (Bondarchuk, MacKinnon) – 19. Ladd (Byfuglien, Armia), 23. Stafford (Scheifele), 31. Stafford (Trouba, Perreault), 50. Perreault (Stafford)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bondarchuk, Bigras – Grigorenko, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla – McLeod, Wagner, Martinsen
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Trouba, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Chiarot – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Stafford – Ladd, Lowry, Burmistrov – Thorburn, Copp, Armia

    Rozhodčí: Dwyer, McCauley – Sericolo, Wheler

    Diváci: 14 983
    bahis siteleri