Piešťany – Skalica 0:0 (zruš.) | Zvolen – Poprad 4:3 (po pr.) | Martin – Trenčín 2:3 (kon.)
Košice – Žilina 2:3 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:3 (kon.)
po prodl.
HKM Zvolen
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
HK Poprad
sk Neděle 07.02.2016, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:21 POKOVIČ - 4:3
     
    61:21
    Zvolen dal gól!
    A je o víťazovi rozhodnuté! K puku sa po prihrávke od Juraja Juríka dostal obranca ĽUBOR POKOVIČ a strelou do ľavého dolného rohu prekonal Matúša Kostúra. Asistencie: Juraj Jurík, Bruno Mráz.
    43:11 ŠTRAUCH - 3:3
     
    43:11
    Poprad dal gól!
    Neuveriteľná chyba zvolenskej defenzívy, keď nechali dvojicu Popradčanov osamotených pred Barošom a hostia to potrestali. Gólman HKM síce puk po strele z hokejky Patrika Koyša vyrazil, na dorážku ANDREASA ŠTRAUCHA však bol prikrátky. Zaujímavé bolo zahlásenie gólu od domáceho hlásateľa, ktorý to poňal jednoducho: "Gól strelili hráči Popradu." Asistencia: Patrik Koyš.
    28:06 KOYŠ - 3:2
     
    28:06
    Poprad dal gól!
    Veľká chyba zvolenskej defenzívy a hostia ju okamžite trestajú. Heizer nahodil puk na Baroša a tesne pred zvolenský brankárom ho stihol pekne tečoval PATRIK KOYŠ! Asistencie: Radomír Heizer.
    23:59 KLHŮFEK - 3:1
     
    23:59
    Zvolen dal gól!
    Ďalšia využitá presilová hra Zvolena a tretí útok domácich potvrdzuje svoju svelú fazónu! PAVEL KLHUFEK sa dostal k puku na pravom kruhu vypálil a trafil to krásne do pravého horného rohu Kostúrovej brány! Asistencie: Juraj Jurík, Bruno Mráz.
    14:09 Jurík J. - 2:1
     
    14:09
    Zvolen dal gól!
    Nuž, zdá sa, že pod Pustým hradom našli nového kanoniera. JURAJ JURÍK je v skvelej forme. V tomto prípade si bekhendovým blafáčikom vychutnal Matúša Kostúra a posiela tak Zvolen do vedenia! Bez asistencie.
    05:33 BRABENEC - 1:1
     
    05:33
    Zvolen dal gól!
    Krásna individuálna akcia Emila Bagina, ktorý sa pohral s hosťujúcou obránou, potom presnou prihrávkou našiel voľného KAMILA BRABENCA a ten bekhendom dopravil puk za chrbát Kostúra. Asistencie: Emil Bagin, Radovan Puliš.
    03:41 KASÍK - 0:1
     
    03:41
    Poprad dal gól!
    A teraz idú hostia do vedenia! JAROSLAV KASÍK vypálil od modrej čiary a trafil to naozaj pekne do pravého horného rohu Barošovej brány. Asistencia: Arne Kroták.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 6. Brabenec (Bagin, Puliš), 15. Jurík J., 24. Klhůfek (Jurík J., Mráz B.), 62. Pokovič (Jurík J., Mráz B.) – 4. Kasík (Kroták), 29. Koyš (Heizer), 44. Štrauch (Koyš)


    HKM Zvolen: Baroš – Bagin, Juraško (C), D. Krejčí, Andersons. Demiters, Pokovič. F. Fekiač, A. Sloboda – Obdržálek, Brabenec (A), Puliš – Semorád, L. Jurík, Škvaridlo (A) – J. Jurík, B. Mráz, Klhůfek – Žilka, T. Klíma, P. Zuzin
    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Šterbák, Fabian, Gáborčík, Kasík, Briják, Malina – Bartečko, Heizer, Koyš – Kroták, Bajaruns, Paločko – Rapáč R., Paukovček, Števuliak – Toma, Achs, Štrauch.

    Rozhodčí: Konc J.- Holienka, Kollár.

    Diváci: 1 083
    bahis siteleri