Písek – Ústí n/L 2:14 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Jihlava 4:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 2:3 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 4:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 6:2 (kon.)
konec
PZ Kladno
4:5 (3:2, 1:1, 0:2)
Piráti Chomutov
Neděle 07.02.2016, 13:30 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou opět do vedení! RICHARD ZÁRUBA dostal puk parádně na vrchol levého kruhu a odtamtud ranou z první zamířil do protějšího růžku Novotného branky! Asistence: Vojtěch Günther a Tomáš Jungvirt.
     
    46:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je srovnáno, můžeme začít znovu! Hosté už měli k dispozici delší dobu signalizovanou výhodu, kterou nakonec dokázal využít KRYŠTOF OUŘADA! Asistence: Tomáš Koblížek a Richard Záruba.
     
    38:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jediné trefy! JAKUB VESELÝ si zpracoval puk v mezikruží a poté vypálil přesně mezi betony přesouvajícího se Novotného. Asistence: Tomáš Jungvirt a Kryštof Ouřada.
     
    35:52
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    MATĚJ ČERMÁK si nakonec dokázal Běhulu roztáhnout a vypálil přímo mezi jeho betony! Pézetka tak jde do dvoubrankového vedení!
     
    15:47
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! To byla parádní individuální akce od ŠIMONA JELÍNKA! Ten se s pukem rozjel po pravé straně a z kruhu vymetl bližší růžek Běhulovy brány! Bez asistence.
     
    08:53
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    I druhá početní výhoda je využita a domácí srovnávají! Tvrdou střelu od modré čáry vyrazil Běhula jen na levý kruh, kde dokázal pohotově dorážet ŠTĚPÁN TUREK! Asistence: David Pelant.
     
    06:18
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je přeci jen využita a domácí snižují náskok svého soupeře! Běhula měl naprosto zakrytý výhled, a tak střela PATRIKA ŠMATLÁKA od modré čáry propadla až za jeho záda! Asistence: Matěj Čermák.
     
    05:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přeci jen se hosté dočkali a v oslabení navyšují svoje vedení! JAKUB VESELÝ dokázal z levé strany vypálit mimo dosah brankáře Novotného. Asistence: Roman Psar a Kryštof Ouřada.
     
    03:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují a jdou do vedení! Milan Breczko si dobře všiml u vzdálenější tyče volného JAKUBA BAIERA a naservíroval mu přihrávku, kterou už dokázal druhý jmenovaný využít. Asistence: Milan Breczko a David Černý.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 7. Šmatlák (Čermák), 9. Turek (Pelant), 16. Jelínek, 36. Čermák (TS) – 4. Baier (Breczko, Černý), 6. Veselý (Psar, Ouřada), 39. Veselý (Jungvirt, Ouřada), 47. Ouřada (Koblížek, Záruba), 53. Záruba (Günther, Jungvirt)


    PZ Kladno: Novotný (Altrichter) – Vokurka, Volráb, Teinitzer, Beneš, Šmatlák, Pelant – Turek, Miška, Ploch, Pokorný, Routa, Čermák, Jelínek, Pejchal, Hašek, Rendla. Trenéři: Křepelka, Patera.
    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Záruba, Jungvirt, Zeman, Jarý, Krchňák, Psar, Petrásek – Zahrádka, Günther, Baier, Černý, Veselý, Breczko, Koblížek, Ouřada. Trenéři: Šíp, Hejcman.

    Rozhodčí: Plachý – Marek, Holý
    bahis siteleri