Most – Motor ČB 4:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 0:3 (kon.)
Kadaň – Havířov 3:4 (kon.) | Slavia – Litoměřice 5:4 (3:2 po s.n.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (po pr.)
Kladno – Přerov 3:4 (po pr.)
konec
Sportovní klub Kadaň
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
AZ Havířov
Pondělí 08.02.2016, 18:00Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině využívá přesilovou hru JAKUB TREFNÝ, jehož střela od modré čáry překvapila Laca.
     
    50:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Místo kadaňské odpovědi přichází čtvrtý gól hostů. TOMÁŠ GŘEŠ se protlačil až před domácí branku a na jeho prudkou střelu mezi betony nestačil Strmeň zareagovat. Asistence: Daniel Štumpf.
     
    48:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení. Hudeček našel zpoza branky volného PETRA KANKA, který střelou do protipohybu brankáře skóruje. Asistence: Jan Hudeček.
     
    33:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňští využívají svou druhou přesilovou hru. Blahovu střelu vyrazil Laco pouze na hůl MARTINA KADLECE, který nadvakrát protlačil puk do sítě. Asistence: Lukáš Blaha, Radek Veselý.
     
    23:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Také Havířov využívá přesilovou hru. Se střelou Mazance si Strmeň ještě poradil, na následnou dorážku VÁCLAVA MEIDLA už byl krátký. Asistence: Martin Mazanec, Roman Maliník.
     
    13:53
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí se v přesilové hře trápili, přesto se nakonec dočkali vyrovnání. Veselého nahození tečoval do sítě JAROMÍR KVERKA. Asistence: Radek Veselý.
     
    03:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Obrana Kadaně zapomněla na TOMÁŠE GŘEŠE, který si v samostatném úniku položil Strmeně a zkušeně zasunul do odkryté branky. Asistence: Jakub Kotala.
    Marken.cz

    Filip De Bolle

    Branky a nahrávky: 14. Kverka (Veselý), 34. Kadlec (Blaha, Veselý), 60. Trefný – 4. Gřeš (Kotala), 24. Meidl (Mazanec, Maliník), 49. Kanko (Hudeček), 51. Gřeš (Štumpf)


    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Dvořák) – Szathmáry, Trefný, Blaha, Tejnor, Černý, Drobný, Kolařík – Kadlec, Chlouba, Sloboda – Veselý, Kverka, Hlava – Deveri, Šťovíček, Macháček – Vaněk, Vrána, Koblasa – Ringler
    AZ Havířov: Laco (Kubáň) – Krisl, Peslar, Mazanech, Korím, Graca – Gřeš, Pechanec, Kotala – Meidl, Hudeček, Kanko – Maliník, Sedláček, Kalus – Štumpf, Bednář

    Rozhodčí: Valenta – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri