Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Jihlava – Most 1:3 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 5:3 (kon.)
Šumperk – Prostějov 1:2 (po pr.) | Ústí n/L – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Litoměřice – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.)
Havířov – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 10.02.2016, 18:00 • MEO Aréna • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Benátky právě vstřelily branku!
    DOMINIK HRNÍČKO předvedl parádní hokejovou trefu. Útočník Benátek nabral za brankou Zubrů kotouč na čepel a povedenou fintou podle Granlunda překvapil z otočky rychlým zakončením Klimeše. Bez asistence.
     
    56:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ SÝKORA definitivně trefou do prázdné branky rozhoduje o třech bodech pro Zubry. To by se muselo stát hodně, aby domácí přišli o tento náskok. Bez asistence.
     
    46:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zvyšují své vedení již o dva góly. Sikora vybídl do samostatného úniku DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který v zakončení střelou do vrchní části prostřelil Jana Lukáše. Asistence: Marek Sikora, Petr Hořava.
     
    31:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru bleskově domácí trestají. Sýkora posunul kotouč do jízdy na MARKA SIKORU, který střelou zápěstím vymetl horní růžek Lukášovy branky. Brankář Benátek byl téměř bez šance proti preciznímu zakončení přerovského útočníka. Asistence: Tomáš Sýkora, Petr Hořava.
     
    29:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesilovku Zubři nevyužili, ale ihned poté se do kotouče tvrdě opřel Radomír Pala, čehož využil tečujcí JIŘÍ GOIŠ a rázem máme srovnáno! Asistence: Radomír Pala, Petr Hořava.
     
    23:15
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku a jdou do vedení! Soupeř rozebral přerovskou defenzívu do posledního šroubku a zakončující JIŘÍ ČERNOCH překonal padajícího Klimeše. Asistence: Vít Jonák, Jiří Říha.
     
    20:31
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní převahu a je srovnáno. Přesilovkovou kombinaci Benátek doklepl za Klimešova záda osamocený VÁCLAV PLETKA. Asistence: Tomáš Havlín, Vít Jonák.
     
    2:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři překvapili svého soupeře ve vlastním oslabení a ujímají se vedení! Běhal vyslal do protiútoku rozjetého PETRA MRÁZKA, který si počkal na pohyb Lukáše a přesnou ranou do šibenice rozjásal přerovské publikum. Asistence: Jiří Běhal.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 3. Mrázek (Běhal), 30. Goiš (Pala, Hořava), 32. Sikora (Sýkora, Hořava), 47. Šťastný (Sikora, Hořava), 57. Sýkora – 21. Pletka (Havlín, Jonák), 24. Černoch (Jonák, Říha), 57. Hrníčko


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Slovák) – Vágner, Grof, Pala, Hořava, Novotný, Ferenc, Běhal – Pšurný, Sýkora, Mrázek – Sikora, Král, Šťastný – Goiš, Popelka, Dostálek – Š. Kratochvíl, Kovařík, Stoklasa.
    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Vacek) – Havlín, Říha, Kajínek, Pabiška, Hubáček, Kurka, Ulrych – Pletka, Černoch, Jonák – Špaček, Volf, Dlouhý – Víšek, Plodek, Hrníčko – Bittner, Havlas, Ordoš.

    Rozhodčí: Fiala – Reich, Měkýš
    bahis siteleri