Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Jihlava – Most 1:3 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 5:3 (kon.)
Šumperk – Prostějov 1:2 (po pr.) | Ústí n/L – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Litoměřice – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.)
Havířov – Třebíč 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Most
Středa 10.02.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Most právě vstřelil branku!
    Na druhé straně po vyhození Alinče trefuje odkryté zařízení JAKUB ŠRÁMEK. Asitence: Jan Alinč.
     
    58:50
    Zcela logicky přichází oddechový čas Dukly Jihlava, po kterém domácí gólman David Honzík zůstává na střídačce.
     
    58:15
    Jihlavě prostě dnes není přáno. Důras si vybruslil před svatyni Řehoře, ovšem exjihlavský gólman jej vystál a nedal mu prostor ke střele. Semanova zblokovaná střela prolétla nad brankou a další rána Semana z vrcholu pravého kruhu málem lízala pravou tyčku.
     
    57:29
    V situaci tři na jednoho výborně zneškodnil David Honzík střelu Jakuba Šrámka z pravé strany.
     
    56:22
    Ránu Tomáše Doležala zhruba dva metry za modrou našel Honzík výborně ve své lapačce, odkud puk vyklepal a ještě rozehrál na spoluhráče.
     
    55:27
    Naděje Dukly zřejmě končí po tom, co v souboji v pravém rohu za brankou Řehoře podrazil Pavel Mrňa soupeře.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    52:17
    Tomáš Doležal si sjel mezi kruhy a vypálil. David Honzík skvěle srazil jeho ránu nad branku a vzápětí do ochranné sítě.
     
    50:55
    Budu trošku parafrázovat známou větu. Nedáš, jsi vyloučen. Marek Prokš si skvěle najel před Řehoře a už zakončoval do prázdné, kdy mu Řehoř hokejkou doslova urazil kotouč z hole. Hned poté Filip Seman v souboji za brankou podrazil soupeře.

    Na vyloučení: 4-7.
     
    49:31
    Téměř nikdo nyní nevěděl, co sudí Radek Wanger pískal. Po zhruba minutě hry máme jasno, Jan Kolář jde ven za vysokou hůl. No, raději tuto situaci nekomentuji.

    Na vyloučení: 3-7.
     
    39:20
    Severočeši jdou znovu do čtyř. Tentokrát už Kamil Černý na trestnou za držení putuje.

    Na vyloučení: 2-7.
    36:24 Tomáš KALÁB - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    36:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává do zápasu. TOMÁŠ KALÁB protrhl střelecké trápení Dukly po tom, co jednoduše napřáhl od modré a také propálil všechno před sebou. Na jeho ránu pod víko nemohl Řehoř reagovat, podle mě ani příliš neviděl puk. Asistence: Michal Důras, Jan Kolář.
     
    35:03
    Jihlava sevřela soupeře. Dělovka Kalába z mezikruží šla přesně do hrudi Řehoře, odkud se puk odrazil na hostující hole. To je přesně ono, Mostečtí k slušnému výkonu přidávají i štěstí, kotouče jdou na jejich hokejky.
     
    34:29
    Michal Důras to měl těžké. Byl sice volný před Řehořem, ale neměl ani milimetr prostoru k zakončení. Hned poté seknul soupeře Marek Baránek a Dukla dostává výhodu dvou minut přesilovky pět na tři.

    Na vyloučení: 2-6.
     
    32:40
    Filip Seman bojoval u mantinelu poblíž pravého kruhu o puk, když do souboje přijel jako tank Tomáš Doležal a poslal jej k zemi. Navíc zde máme krev, takže to budou dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    30:30
    Při střele Bilčíka poskakoval puk před brankou, kde jej dojel Harkabus, ovšem ani on jej nedokázal dorazit do téměř odkryté branky.
     
    29:57
    Jihlavě se v polovině zápasu naskýtá možnost snížení. Jan Alinč za brankou zcela zbytečně podrazil soupeře a už jde na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    26:36
    Seman po odrazu kotouče získal základní herní nástroj za brankou, kterou objel a přihrál před ní pro Martina Kohouta, který si zblízka na Řehoře znovu nepřišel.
     
    22:28
    Obrovská šance Pavla Mrni. Rozjetému jihlavskému forvardovi nahrál ve středním pásmu Kolář a Mrňa se natlačil až před branku, kde předvedl rychlé ruce a zkusil prostrčit puk k pravé tyči. Kotouč k ní klouzal, ale nakonec jí minul snad jen o deset centimetrů.
    20:56 Marek BARÁNEK - 0:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    20:56
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté trestají domácí vyloučení, zatím potvrzují výbornou formu a dostávají se do dvougólového vedení. MAREK BARÁNEK se po kombinaci Alinče s Havlíčkem dostal ke střele od modré a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ondřej Havlíček, Jan Alinč.
     
    19:51
    Michal Důras je trošku přísně vyloučen za sekání, což se jihlavskému forvardovi vůbec nelíbí, zejména po předchozím zákroku hostí.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:43
    Aleš Jergl se snažil dotlačit puk zblízka za čáru, ovšem gólman hostí ani nyní nedopustil, aby se jihlavští hokejisté radovali z prvního gólu. Schoval puk ve výstroji.
     
    18:01
    Severočeši jsou v této fázi hry opravdu lepší, vlastně celou první třetinu. Mezi kruhy si pohrál s obránci Smolka a po otočce vystřelil těsně vedle pravé tyčky.
     
    15:44
    Michalu Důrasovi před brankou v pozici při zakončení přeskočil puk hokejku, ovšem nedlouho poté fauloval Pavla Mrňu mezi kruhy Lukáš Rindoš (MST) a je vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    14:45
    David Honzík nyní zachránil svůj tým proti pokusu zkušeného Jana Alinče, který si vybruslil mezi kruhy a poslal na domácí svatyni jedovatou střelu.
     
    11:30
    Bilčík s Prokšem i přes obrovskou snahu nevybojovali kotouč a Most se dostal do útoku. Střela Kubinčáka prošla jen těsně vedle levé tyče.
     
    10:33
    Jan Kolář je prvním jihlavským vyloučeným hráčem, jde si odsedět dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:59
    Kaláb to zkusil napodruhé. Nyní to bylo hodně nebezpečné, po teči Skořepy poskakoval kotouč před brankou, nicméně domácí jej za bývalého gólmana Dukly nedostali.
     
    06:45
    Jan Kolář se po buly ve středním pásmu dostal do úniku. Neměl příliš prostoru na zakončení, všechno bylo hodně rychlé, přesto vystřelil, ovšem pouze těsně nad levý horní roh.
    05:48 Pavel SMOLKA - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    05:48
    Most právě vstřelil branku!
    Rozjetý Most se ujímá vedení. Jihlava přišla na obranné modré zcela zbytečně o puk. Doležal v akci dva na jednoho přihrál před branku na PAVLA SMOLKU, který si blafákem do bekhendu ještě na Honzíka nepřišel, ale poté dostrkal puk do klece a jeho spoluhráč Doležal jej pro jistotu ještě dorazil. Asistence: Tomáš Doležal.
     
    01:06
    Jihlava si zahraje první přesilovou hru, za krosček jde ven Jan Strejček (MST)

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 37. Kaláb (Důras, Kolář) – 6. Smolka (Doležal), 21. Baránek (Havlíček, Alinč), 60. Šrámek (Alinč)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Sáblík) – Bilčík, Kaláb, Šimek, Štebih, Parýzek, Dobrovolný – Jergl, Skořepa, Důras – Beránek, Mrňa, Kolář – Harkabus, Seman, Kohout – Šafář, Prokš, Březina. Trenér: Petr Vlk
    HC Most: M. Řehoř (Mouček) – Baránek, Hora, Strejček, Zeman, Kokeš, Černý, Cvrk – Šrámek, Havlíček, Kubinčák – Smolka, Alinč, Doležal – I. Řehoř, Rod, Nedrda – Slavíček, Rindoš. Trenér: Josef Beránek

    Rozhodčí: Wagner – Ševic, Votrubec
    bahis siteleri