Opava – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 4:3 (kon.)
Břeclav – Technika Brno 0:3 (kon.) | Kopřivnice – SK Karviná 6:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 5:1 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
6:5 (1:1, 3:2, 2:2)
SK Karviná
Středa 10.02.2016, 18:00 • Tatra arena Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:27
    Karviná vstřelila branku!
    A je to zase jen o jeden,ani jsem nestihl zapsat dřívější branku.Střelcem je KŘIBÍK,a dnes si připisuje již 3.kanadský bod.
     
    55:00
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Autorem branky je STRÁNSKÝ. Asistence: Matějek.
     
    45:53
    Karviná vstřelila branku!
    Karviná opět snižuje a dělá zápas dramatičtější.Křibík předložil z mezikruží CHOMIČOVI a ten zavěšuje pohotovou střelou nad pravé rameno Vrby.
     
    43:30
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice odskakuje na 5:3. PARGÁČ si vyměnil sérii přihrávek v rohu kluziště,vybruslil před Půtce,snažil se přihrávat do strany ale puk se od domácího hráče odráží do brány.
     
    38:50
    Karviná vstřelila branku!
    A Karviná snižuje na rozdíl jediné branky.Laxnosti Kopřivnice využil KASPERLÍK M. střelou od pravého mantinelu.Poslední minuta 2.třetiny.
     
    37:07
    Karviná vstřelila branku!
    Karviná koriuguje skore na konci druhé třetiny.Křibík z Vyčesaným využili chyby v obraně,předložili kotouč FOLTÝNOVI a ten trefuje viko Vrbovy brány.
     
    32:22
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    HRUBÝ zvyšuje na rozdíl 3 branek.Od půlky hřiště probruslil kolem mntinelu až před Gleicha,který byl na jeho kličku do backendu krátký.U týmu Karviné dochází ke střídání golmanů.
     
    29:20
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A je to 3:1.Tomášek pálí z levého kruhu ránu na bránu.Gleich vyazil betonem ale na dorážejícího SLOVÁKA už byl krátký.
     
    26:10
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice zvyšuje na 2:1 Pargáč vyhrál buly přímo za sebe a z kruhu se ČINTALA natáhl k lehčí žabce,kterou bohužel Gleich nechal projít za svá záda.
     
    13:36
    Karviná vstřelila branku!
    A je vrovnáno,po nepřesné rozehrávce domácích se dostal sám před golmana KASPERLÍK Martin,kde Vrbu dokonale poslal na párek a blafákem do pravé strany vyrovnává stav utkání.
     
    07:55
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A je tady první gol. Jakub MACH dostal krásný pas přes kříž útočného pásma a na jistotu zavěsil pod horní růžek Gleichovy brány.

    Ondřej Kubátko

    Branky a nahrávky: 8. Mach (Marek), 27. ČINTALA (Pargáč), 30. SLOVÁK (Červenka), 33. HRUBÝ, 44. PARGÁČ (Matějek), 55. STRÁNSKÝ (Matějek) – 14. KASPERLÍK, 38. FOLTÝN (Křibík, Vyčesaný), 39. M., 46. CHOMIČ (Křibík), 56. KŘIBÍK (Logunovs, Chomič)


    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Unzeitig) – Dusík,Jašek,Čintala,Imrich,Vydra,Marek,Merenda,Teper – Kofroň,Bartošák,Slovák,Sluštík,Hrubý,Stránský,Tomášek,Pargáč,Matějek,Mach,Červenka
    SK Karviná: Gleich (Půtec) – Křibil,Malík,Opravil,Javín,Deutsch,Šindelář,Černín – Kasperlík O. , Kasperlík M. ,Grygar,Pobuta,Vyčesaný,Logunovs,Václavík,Chomič,Juhász,Foltýn
    bahis siteleri