Boston – Los Angeles 2:9 (kon.) | Buffalo – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
Philadelphia – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.) | Nashville – Washington 3:5 (kon.)
Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Chicago – San Jose 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.) | Calgary – Toronto 4:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Anaheim Ducks
Středa 10.02.2016, 01:15 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:13
    Flyers si navíc zahrají přesilovou hru! Kevin Bieksa ve vlastním pásmu sevřel kotouč rukou, a dostává do pozorných rozhodčích dvouminutový trest!
     
    53:13
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Kesler – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:27
    Hned na začátku třetí třetiny si domácí celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Santorelli.
     
    38:36
    Po střele Gistusbehereho se před brankou Andersena začali prát Simmonds s Rakellem, a k nim se přidal Jakub Voráček. Nakonec dostává dvouminutový trest pouze český hokejista, a síly na ledě se srovnají!
     
    38:27
    Cogliano ve středním pásmu napadal Wayna Simmondse, kterému klepl o hokejku, a od té se hokejka útočníka Ducks odrazila do obličeje Simmondse! Cogliano tak míří na trestnou lavici, a dostává čtyřminutový trest!
     
    34:58
    Diváci ve Wells Fargo Center viděli povedenou bitku domácího Manninga s Maroonem. Hostující útočník byl v bitce aktivnější, a nakonec dostal domácího borce na led!
     
    28:34
    Hokej je velmi rychlá hra, o čemž se teď přesvědčili hráči Flyers! Během pár sekund se z přesilové hry stává oslabení! Na trestnou lavici míří Streit!
     
    28:10
    Domácí celek si však přesilovou hru příliš neužil, a síly na ledě se vyrovnají. Na trestnou lavici putuje Jakub Voráček za hákování!
     
    27:43
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Perry – 2 min., hrubost). Trest odpyká Perron.
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Manning – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Getzlaf – 2 min., hrubost).
     
    20:13
    Hned na začátku druhé třetiny předvedl ostrý hit Cogliano, který tvrdě narazil na mantinel Del Zotta. Hlavní rozhodčí zákrok nakonec označili jako nedovolený, a Flyers si zahrají přesilovou hru!
     
    15:55
    Domácí celek bude mít možnost na snížení, neboť si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří švédský obránce Lindholm za nedovolené bránění.
     
    12:40
    Domácí celek se opět dostává do problémů! V rohu kluziště vyhazoval kotouč Jakub Voráček, kterému se však podařilo poslat kotouč do hlediště, a jsou z toho dvě minuty!
     
    09:10
    Kačeri si zahrají přesilovou hru! Claude Giroux nedokázal v rohu kluziště uhlídat Silfverberga, kterého hákoval, a odchází na trestnou lavici.
     
    03:28
    Ducks měli velkou šanci, a přes Masonem dorážel Stewart, jenže domácí brankář předvedl parádní zákrok. Následně v rohu fauloval Radko Gudas, který je vyloučený. Stewart však svému pádu hodně přidal, a na trestnou jde i on!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 54. Simmonds (Giroux, Gostisbehere) – 11. Rakell (Vatanen, Fowler), 16. Rakell (Perry, Getzlaf), 33. Stewart (TS), 60. Cogliano (Despres)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Del Zotto, Streit (A), Schultz, Gudas, Manning – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Cousins, Gagner – Read, Laughton, Raffl – White, Bellemare, VandeVelde
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindhölm, Vatanen, Despres – Stewart, Getzlaf (C), Perron – Perry (A), Rakell, Maroon – Silfverberg, Kesler (A), Cogliano – Santorelli, Thompson, Garbutt

    Rozhodčí: Charron, Pollock – Amell, Driscoll
    bahis siteleri