Česko – Rakousko 11:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
11:2 (2:1, 3:0, 6:1)
Rakousko
Pátek 12.02.2016, 15:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    Úvodní zápas na turnaji čtyř zemí ve Dvoře Králové tedy české reprezentaci do 15 let vyšel na výbornou. Její výkon vyvrcholil ve třetí třetině, kdy Rakušankám nasázel šest gólů. Čtyři hokejistky navíc slavily svou premiérovou reprezentační trefu! Náš tým jednoznačně táhla první formace.

    Zítra od 18:45 nás čeká Německo, které za chvíli hraje se Švýcarskem. Zůstaňte s námi na Onlajnech. (18:06:03)
     
    Nejlepšími hráčkami jsou vyhlášeny za Česko Pavlína Vlková, jejíž třetí gól ve druhé třetině naši reprezentaci hodně uklidnil, a za Rakousko brankářka Selma Lugginová, která navzdory vysokému přídělu předvedla srdnatý výkon.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak na zimním stadionu ve Dvoře Králové se nakonec čepuje jedenáctka! Z pravé strany vystřelila Agáta Sarnovská a Lugginová neudržela puk ve výstroji. Ve správnou chvíli na správném místě čekala KLÁRA SEROISZKOVÁ, která rovněž slaví svou premiérovou trefu v dresu s lvíčkem na hrudi – 11:2! Asistence: Kateřina Petřeková.
     
    59:18
    Hektické momenty ještě nekončí. Julie Pejšová znovu vychytala Steinerovou, na druhé straně nezavršila své sólo Kaltounková.
     
    57:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desítka je na světě a český tým si bude moci vychutnat sladké vítězství! Elitní útok předvedl nádhernou kombinaci. Čajanová posunula puk Kaltounkové, která vyzvala ke gólu TEREZU MAZANCOVOU. Ta zblízka nekompromisně pověsila puk do bližšího rohu a skóruje podruhé v zápase – 10:2! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    57:33
    Jmenovkyně české brankářky Daniela Pejšová se stihla vrátit, před Trummerovou dala tělo a puk jí vypíchla.
     
    57:05
    Hra se rychle stěhuje ze strany na stranu, Rakušanky nás dlouho nepustily do většího tlaku. Poté, co Pejšová podržela nahození, se česká reprezentace dopustila ofsajdu.
     
    56:15
    Poslední okamžiky připravily několik horkých chvilek Julii Pejšové. Vše vyvrcholilo nájezdem Steinerové, která ale naší gólmanku nerozhodila a Pejšová skvěle zabetonovala bližší tyčku!
     
    54:58
    Ještě to nemuselo být všechno, protože do samostatného úniku se dostala Tereza Horáková, která hraje svůj první reprezentační zápas! Na gólmanku Lugginovou si bohužel nepřišla.
     
    54:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, je tady třetí česká hráčka, která slaví svůj první gól v národním týmu! ANNA FABŠICOVÁ razantně vypálila z pravé strany a téměř nikdo si nebyl jistý, zda se její střela odrazila od břevna, nebo od vnitřní konstrukce. Brankový rozhodčí to ale viděl naprosto jasně a vedeme 9:2! Bez asistence.
     
    53:39
    Pokud jde o Rakušanky, jejich nejčastějším prohřeškem v poslední části je ofsajd.
     
    53:26
    Nahození od modré čáry musela před dotírající soupeřkou přikrýt Julie Pejšová, která se ve třetí třetině těší velké podpoře místních fanoušků.
     
    52:34
    Naopak je tu zakázané uvolnění z českých hokejek. Zdravíme i zbytek naší reprezentace do norského Lillehammeru, kde ho za chvíli čeká zahajovací ceremoniál zimních Olympijských her mládeže.
     
    52:05
    Zatím marně čekáme na další gólové příležitosti české reprezentace, která je pánem dnešního utkání. Anebo dámou, když jde o ženský hokej.
     
    50:40
    Hlasatel na zimním stadionu ve Dvoře Králové ohlásil 60 diváků, což se tedy netrefil. Kdyby řekl dvojnásobek, zhruba by to odpovídalo.
     
    50:14
    K ničemu zajímavému to ale nevedlo, naopak poté do přečíslení ujela Daniela Pejšová. Možná ještě mohla nahrávat, každopádně branku přestřelila.
     
    49:42
    Česká hra trochu ztratila tempo, zaváhání v rozehrávce navíc Rakušanky vystihly a jsou v našem pásmu.
     
    48:51
    Rakouský protiútok zastavuje ofsajd. Jasným cílem národního týmu je vstřelená desítka, ale samozřejmě to nechci zakřiknout.
     
    48:22
    Dorážka z vynikající pozice se nevydařila Valentýně Černé, teď je v akci aktuálně třetí formace a Lugginová musí zasahovat.
     
    47:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem česká reakce je ta nejlepší možná. Rychlý tlak na rakouské brankoviště završila dorážkou z těžkého úhlu TEREZA MAZANCOVÁ, možná si kotouč do vlastní klece ještě ztečovala gólmanka. Každopádně i pro Mazancovou je to první gól v reprezentaci, česká kapitánka ji hned dojela pro kotouč, který půjde do vitríny – 8:2! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    46:52
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Kotel fanoušků sice mohutně skandoval "Julča! Julča!", přesto naše gólmanka na trestné střílení nestačila. ANNA-LENA STEINEROVÁ šikovně pověsila puk ke druhé tyčce a snížila na 7:2.
     
    46:52
    Viviej Šmajdová v úniku marně stíhala Annu-Lennu Steinerovou. Nakonec ji hákovala a Rakušanka si svůj nájezd zopakuje – trestné střílení!
     
    46:11
    Po vyhraném buly se do puku opřela Vivien Šmajdová, ale gólmanka na něj viděla, což byla možná její jediná záchrana.
     
    45:59
    Klára Seroiszková hledala z rohu pásma Kateřinu Petřekovou, ta ale na puk těsně nedosáhla. Náš tlak může pokračovat po zakázaném uvolnění soupeřek.
     
    45:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je na světě zcela zasloužený hattrick české kapitánky, ke kterému potřebovala odhadem tak patnáct střel. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ završila výborné střídání dorážkou ke druhé tyčce a zvyšuje český náskok už na 7:1! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    44:32
    Češky jsou kompletní, ještě v končícím oslabení to vzala na sebe Kaltounková. Nejdřív zajela s pukem za branku, pak se vrátila, a když měla volnost, vykroužila k první tyčce. Jenže volné místečko netrefila.
     
    44:10
    Až přišla aktivita Anny-Leny Steinerové a Julie Pejšová už musela být v pozoru.
     
    43:47
    Stará pravda říká, že bez střel nejsou góly. A naše děvčata zatím Rakušankám v přesilovce nic nedovolují.
     
    43:03
    Tereza Radová zastavila rakouskou rozehrávku a ještě vykroužila s pukem do střelecké pozice. Přes obránkyni mířila na druhý růžek, ale Lugginová zasahuje.
     
    42:27
    Právě její centr, Kateřina Petřeková (CZE), se na mnohem větší a robustnější soupeřce dopustil nedovoleného zákroku. Hra tělem a druhé oslabení českého týmu.
     
    41:56
    Ve třetí části se do hry dostala v pořadí čtvrtá česká formace.
     
    41:50
    Kateřina Petřeková to provedla parádně, obhodila si soupeřku a už už se vydávala za její záda. V poslední chvíli ale buď podklouzla, nebo ji vyhodila z rovnováhy rakouská hokejka.
     
    41:18
    Rakušanky udržely hru dál od své branky, pak střílela od modré Vivien Šmajdová, ale kotouč neprošel.
     
    40:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup do třetí části nám vynáší už pětibrankové vedení! Do přečíslení se na levé straně utrhla Kristýna Kaltounková, které se ještě zakončení nepovedlo. Mazancové vychytala dorážku gólmanka, ale SÁRA ČAJANOVÁ už se z dorážky nad bezmocnou Lugginovou nemýlila – 6:1! Asistence: Tereza Mazancová, Daniela Pejšová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    České gólovky v průběhu druhé třetiny přibývaly a přibývaly, až jsme nejtěsnější rozdíl dokázali prolomit. Dá se říct, že vzhledem k převaze je naše vedení 5:1 pro soupeřky ještě milosrdné. Tentokrát jsme navíc nedopustili žádnou chybu, a tak v podobném duchu určitě můžeme pokračovat i po přestávce. A dávat víc gólů.

    Třetí třetina začne přibližně v 17:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Ještě před odchodem do kabin musí zasahovat i Julie Pejšová, po jejíž levici se bude vhazovat.
     
    39:25
    Tentokrát to Češky zkusily z rychlého protiútoku, Sarnovská hledala před brankou drobnou Kateřinu Petřekovou.
     
    38:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vynikající druhá polovina druhé třetiny nám zajišťuje pohodlnější náskok do třetí části. Z levé strany vyjela před branku KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, které skočila pod nohy Rakušanka. Před brankovištěm bylo vůbec hodně rušno, přesto se kotouč došoural za čáru a rozhodčí ukázala na znamení gólu – 5:1! Bez asistence.
     
    38:03
    Lugginová teď trochu zaváhala. Lapačkou střelu Krčkové nezastavila, jen ztečovala sobě pod nohy. Kotouč se jí ale zastavil o pravý beton.
     
    37:13
    I nadále se hraje především v obranném pásmu našich soupeřek, ale na další větší příležitosti nám to zatím nestačí.
     
    35:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zdánlivě snadné góly nám možná nejdou, ale dokážeme to nahradit góly krásnými! Kotouč propadl do zadní pozice na DANIELU PEJŠOVOU, která si počínala jako zkušený vlčák. Prudkou švihovku napasovala pár milimetrů pod břevno a pak mohla slavit, protože tohle by nechytl ani Petr Mrázek ve své současné formě – 4:1! Bez asistence.
     
    35:34
    Zasahovat musí i Julie Pejšová, za nahozením se hnala Hanna Ruschová. Musím říct, že naše obrana hraje velmi pozorně a nepouští Rakousko ani do sebemenších náznaků šancí.
     
    34:57
    Právě Valentýna Černá, která je jako pár dalších hráček z východních Čech, teď střílela z levé strany. Lugginová zachytila puk do výstroje.
     
    34:15
    Ani to, že Rakousko hraje v plném počtu, nám nevadí. Až před brankářku se v sólu protáhla Hájková, pak si z rohu vybruslila Valentýna Černá. Ta těsně minula druhou tyč.
     
    33:24
    Rakušanky mačkáme před brankovištěm jako citrón, ale nestačí to! Další gólovku vychytala Kaltounkové Lugginová, která se bleskově přesunula k levé tyčce. Kaltounková pak místo dalšího zakončení vracela puk Čajanové, tu ale soupeřky zablokovaly.
     
    32:46
    Kaltounková musí mít už rozhodně přes deset střel. Ta poslední nebyla přesná, těsně přeletěla tradiční destinaci – bližší růžek nad lapačkou.
     
    32:26
    Kapitánka Kristýna Kaltounková přebruslila soupeřku po pravém mantinelu. Její střela pak ale byla zpomalena a přistála Lugginové v lapačce.
     
    32:10
    Češky se potom pokusily o dlouhou rozehrávku na Sáru Čajanovou, končí to však icingem. Nevadí.
     
    31:59
    Odraženou střelu od zadního hrazení dorážela Valentýna Černá, ale na brankové čáře to měla hodně těžké.
     
    31:28
    Náš výborný pohyb vede k další početní výhodě. Katharina Heubergerová (AUT) je vyloučena za podražení.
     
    31:03
    Kaltounková přenechala puk Mazancové, ta napálila brankářku do masky. Český nápor vytrvale sílí.
     
    30:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po minutě a dvaceti sekundách využíváme přesilovou hru a důležitým gólem odskakujeme do dvoubrankového vedení! Kristýna Hájková výborně viděla v zadní pozici PAVLÍNU VLKOVOU, a tak jí poslala přihrávku. Česká obránkyně pak zamířila krásně ke druhé tyčce a i když gólmance chybělo málo, na tuhle střelu prostě nedosáhla! Jestli mě statistiky neklamou, tohle je pro Vlkovou první trefa v reprezentaci – 3:1! Asistence: Kristýna Hájková.
     
    30:02
    Další desítky sekund už se Rakušanky brání o moc líp a zatím nás do šancí nepouštějí.
     
    29:39
    Kaltounková v rychlé kombinaci vyzvala Danielu Pejšovou, ale gólmanka její střelu vyrazila. V nastalém šrumci jsme se pak k dorážce zase nedostali.
     
    29:01
    Anna-Lena Steinerová (AUT) naremplovala Kristýnu Kaltounkovou na hrazení a neunikla menšímu trestu. Druhá přesilovka pro náš tým.
     
    28:25
    Hodně nebezpečnou pozici měla Mörtlová, naštěstí její pokus přes nohy bránících hráček neprošel. Potom Julie Pejšová prokázala výtečný postřeh, když vypíchla puk zpod hokejky další Rakušance.
     
    27:53
    Krčková se vzápětí musela vracet proti úprku kapitánky Trummerové, jejíž nabídku před branku zblokovala do rohu.
     
    27:34
    Útočnice už potřebovaly střídat, proto na nahození Moniky Krčkové brakářka viděla a schovala ho do lapačky.
     
    27:10
    Zpětný kotouč minul českou hokejku a musíme rozehrát ze svého pásma. Chtělo by to souvislejší tlak.
     
    26:34
    Rozhodčí nechaly projít hraniční icingovou situaci a naše napadání vedlo ke střele Kaltounkové z pravého kruhu. Lugginová zasahuje vyrážečkou.
     
    26:04
    Souboj jedné proti jedné Steinerová nezvládla, kotouč si předhodila a Tereza Radová ho poslala do bezpečí.
     
    25:23
    Česko je kompletní. Ale možná bychom potřebovali hrát víc oslabení než přesilovek.
     
    25:10
    Jenže stejně bezchybná teď byla i lapačka Selmy Lugginové! Náš forčeking se málem vyplatil, Kaltounková se ocitla v gólové šanci, ovšem brankářce doslova poslala puk do lapačky.
     
    24:45
    Rychlý přejezd Schneebergerové do pásma končí střelou, kterou si bezchybně našla lapačka Julie Pejšové.
     
    24:34
    Na druhé straně pak perfektní práci odvedla Tereza Mazancová, která nakopla vrtuli a i když se nedostala před branku, udržela puk aspoň za ní.
     
    24:08
    Ještě že tak. Emma Mörtlová dostala puk před branku, ale přebírala ho zády k Pejšové a vystřelit nedokázala.
     
    23:49
    Češky dostaly kotouč do bezpečí a mohou vystřídat.
     
    23:16
    A pozor, čeká nás první oslabení. Daniela Pejšová (CZE) je vyloučena za podražení, kterým zastavila soupeřku v rohu.
     
    23:01
    Kaltounková našla na hranici brankoviště Mazancovou. Selma Lugginová už znovu ležela na ledě jako ve vaně, ale naše sedmnáctka toho v tísni nedokázala využít! Podobných situací už dneska bylo spousta, ale k dorážce nám vždycky kousek chybí.
     
    22:49
    Netradičně z levé strany si vybruslila Kristýna Kaltounková, ale už neměla čas na zakončení. Rakušanky pak kotouč odpálily.
     
    22:10
    A tentokrát si Agáta Sarnovská počkala na odražený puk před brankou, její střelu ale ještě před brankářkou tečovala jedna z Rakušanek chráničem mimo.
     
    21:44
    Brzy po vhazování přišla střela od modré, kterou výborně tečovala Agáta Sarnovská. Lugginová však zůstala dole a kotouč zachytila.
     
    21:21
    Hájková s Fabšicovou dorážely v brankovišti střelu Valentýny Černé. Rakušanky ale v poslední chvíli zabránily gólu, brankářka už ležela na ledě.
     
    20:51
    Od mantinelu vyslala puk na branku Daniela Pejšová, gólmanka ho dobře viděla a také přikryla pod vyrážečkou.
     
    20:29
    Mazancová přenechala puk za modrou čarou Kaltounkové, pak se ještě pokusila dorazit její střelu, ale neúspěšně. Zakázané uvolnění Rakouska.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Na druhou třetinu nám dorazili i fanoušci se třemi bubny. To bude rachot.
     
    Naše patnáctka podle očekávání Rakušanky v první části výrazně přehrála. První formace se postarala o dva rychlé góly, ale pak přišla chyba ve vlastní přesilovce, díky které Rakousko snížilo. To nám trochu elánu ubralo, nicméně postupem času zase začaly přicházet gólové šance. Samozřejmě musíme brát ohledy, že šlo o první třetinu na turnaji.

    Druhá třetina začne přibližně v 16:28.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Anja Trummerová dělala na levé straně kličku, tu jí ale Patricie Škorpíková nespolkla a kotouč zastavila.
     
    18:58
    Zakázané uvolnění Rakouska vrací hru před Selmu Lugginovou.
     
    18:40
    Šára Čajanová nabízela puk před branku Kristýně Kaltounkové, její lehká teč končí vedle. Netrefila ani napodruhé.
     
    18:15
    Rakouské nahození dojížděla Anna-Lena Steinerová, Julie Pejšová se ale správně rozhodla vyjet z branky, aby puk přikryla pod lapačkou.
     
    18:02
    Pavlína Vlková se vrátila dřív než Rakušanky a hned poslala puk zase dopředu. To je ten recept, žádné zbytečné kličky, při kterých bychom mohli o kotouč přijít.
     
    17:25
    Česká rotace pokračuje. Kotouč Fabšicové na branku neprošel, ale nadále nepouštíme soupeřky z pásma.
     
    16:41
    Kristýna Kaltounková to vzala na sebe, po pravé straně se tradičně protáhla až před brankářku. Jenže snad i kvůli tomu, že už jí byla příliš blízko, nedokázala zakončit. Pak ještě vracela Čajanové, ta ale před odkrytou klecí promáchla.
     
    16:14
    Z pohledu Rakouska udělala dobrou práci kapitánka Trummerová, která nakonec z levého kruhu dloubla puk na českou branku, kde si na něj konečně mohla sáhnout Julie Pejšová. Nemá to vůbec snadné, když na ni nic nejde.
     
    15:55
    Český nápor každopádně zase roste, to je dobrá zpráva. Nyní to zkusila tvrdou ranou Agáta Sarnovská.
     
    15:26
    Po střele Šmajdové měly blízko ke gólové dorážce hned dvě hráčky. Puk si vzala Anna Fabšicová, udělala rychlý manévr, ale skórovat nedokázala!
     
    14:33
    Od modré čáry střílela Pavlína Vlková, jenže kotouč zastavily chrániče clonících hokejistek.
     
    13:42
    Mazancová v úniku dvě na jednu předložila puk Kaltounkové. Vytáhlá gólmanka se ale rychle přesunula a její šanci zastavila! Kotouč jí pak pomohly zalehnout obránkyně.
     
    13:27
    Na druhou stranu se vydala naše elitní trojka. Kaltounková obkroužila branku, jenže zakončení měla na bekhend, což bylo při jejím manévru hodně nevýhodné.
     
    13:06
    Na účtě Rakušanek každopádně dál zůstává jen jedna gólová střela.
     
    12:38
    Monika Krčková zvládla dobruslit kotouč a poslat ho o mantinel do bezpečí, ale nyní se i tak hraje v našem pásmu.
     
    11:57
    Akci druhého útoku nejdřív zakončovala Fabšicová, brankářka zasáhla levým betonem. Nebezpečnější už byla dorážka Kristýny Hájkové, která jen těsně minula tyčku.
     
    11:22
    Po většinu času sledujeme hru ve středním pásmu nebo kolem modrých čar, Rakousko dokázalo náš výborný nástup zmírnit. Nebo dokonce zastavit.
     
    10:23
    První útok Rakušanek bude silný. Trummerová o fous přebruslila naši obránkyni a hledala Zandonelovou, ale ta přece jenom za druhou hráčkou na puk nedosáhla.
     
    09:56
    Dopředu se vydala Zuzana Černá, jenž přiťukla puk Sarnovské, její úmysl ale Rakušanky přečetly.
     
    09:11
    Rakousko nyní trochu vycítilo šanci, český tým ale i tak dokázal rozehrát. Jeho výkon nicméně maří nepřesnosti.
     
    08:33
    Nevydařená česká přesilovka je minulostí, jedinou nebezpečnou střelu vyslala Kaltounková, ale Lugginová se zaskvěla lapačkou. Nyní podržela i tvrdou střelu Pavlíny Vlkové.
     
    07:15
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Velkou chybou v rozehrávce bohužel darujeme Rakušankám gól z jejich první střely na branku, navíc ve vlastním oslabení. Killiusová nabídla kotouč z rohu ANJE TRUMMEROVÉ, která před Pejšovou nezaváhala a nechytatalně ji pověsila puk za vyrážečku – 2:1. Asistence: Katharina Killiusová.
     
    07:00
    Aneta Zachová už na dřívějších akcích ukazovala velmi tvrdou střelu. Teď mířila od modré na bližší tyčku, kde bylo místo, ale Lugginová ho stihla pokrýt.
     
    06:37
    Rakušanky se rychle osvobodily, česká zteč pak skončila odpískaným ofsajdem.
     
    06:09
    Navíc je tady první přesilovka pro český tým. Lina Zandonelová (AUT) je vyloučena za podražení.
     
    05:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naše patnáctka nechce od začátku nic ponechat náhodě, naopak si jde za pohodlným náskokem! Kaltounková nabídla puk Tereze Mazancové, jejíž dobrou střelu Lugginová neudržela ve výstroji a propadla ji za záda. Tam byla jako první připravená SÁRA ČAJANOVÁ, která měla dorážku velmi snadnou – 2:0! Asistence: Tereza Mazancová.
     
    05:39
    Při střele Daniely Pejšové neměla brankářka šanci moc dobře vidět, ale naštěstí pro ni přeletěla její klec.
     
    04:56
    Sarnovská vracela puk zpoza branky před ní, Lugginová byla pryč ze své pozice. Zuzana Černá se ale ke kotouči nedostala.
     
    04:12
    Vzápětí u pravé tyče několikrát dorážela Anna Fabšicová. Jenže přes levý beton gólmanky už zkrátka neměla kudy.
     
    03:42
    Naše hokejistky se dopředu vydávaly ve třech, Kristýna Hájková si bohužel píchla puk do jízdy o něco dál, než by potřeovala.
     
    03:11
    Elitní útok zůstal na ledě a u tyčky znovu dorážela Kaltounková. Vzápětí se český výběr dopustil nepřesnosti v rozehrávce a rozhodčí mu odpískaly zakázané uvolnění.
     
    02:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen co se na ledě poprvé protočily sestavy, česká reprezentace se ujímá vedení! Od pravého mantinelu si s pukem rychle vybruslila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a před brankářkou si věděla rady. Puk ji pověsila do bližšího růžku, kam se Lugginová natahovala lapačkou marně – 1:0! Bez asistence.
     
    02:05
    Agáta Sarnovská pak zachytila puk na modré čáře, udělala s ním oblouček a z pravého kruhu vystřelila. Pokus doprostřed branky chytá Lugginová.
     
    01:02
    Rakušanky se dokázaly osvobodit a náš tým vystřídal, z levé strany pak poprvé vystřelila Valentýna Černá a gólmanka Lugginová musela zasahovat.
     
    00:23
    Elitní český útok hned v prvním střídání mohutně forčekuje a nenechává soupeřky rozehrát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Máme za sebou obě státní hymny a turnaj čtyř zemí ve Dvoře Králové nad Labem nám může začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: J. Pejšová (Švejdová) – D. Pejšová, Radová, Vlková, Šmajdová, Krčková, Zachová, Sovjáková, G. Horáková – Čajanová, Kaltounková "C", Mazancová – Hájková, V. Černá, Fabšicová – Sarnovská, Škorpíková, Z. Černá – Seroiszková, Petřeková, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.

    Rakousko: Lugginová (Adamitschová) – Poschová, Heubergerová, Geifesová, Schneebergerová, Simonisová, Kattingová, Schröflová – Zandonelová, Trummerová "C", Killiusová – Mörtlová, Wurzerová, Steinerová – Pfefferová, Ruschová, Reinerová – Nergerová, Hoffbauerová, Schallová. Trenér: Marcel Sakac.

    Rozhodčí: Růžičková – Z. Svobodová, L. Svobodová.
     
    V 15:00 by mělo teprve začít rozbruslení, zápas pak v 15:45.
     
    Nominace českého týmu na turnaj čtyř ve Dvoře Králové nad Labem:

    Brankářky:
    Julie Pejšová (Milevsko), Viktorie Švejdová (Liberec).

    Obránkyně:
    Vivien Šmajdová (Cheb), Tereza Radová (Moravská Třebová), Gabriela Horáková (Letňany), Pavlína Vlková (Krkonoše), Monika Krčková (Technika Brno), Daniela Pejšová (Most), Aneta Zachová (Kladno), Tereza Sovjáková (Vsetín).

    Útočnice:
    Kristýna Hájková (Skuteč), Sára Čajanová (Zlín), Kristýna Kaltounková (Jihlava), Valentýna Černá (Pardubice), Anna Fabšicová (Strakonice), Zuzana Černá (Benešov), Patricie Škorpíková (Karviná), Tereza Mazancová (Mladá Boleslav), Agáta Sarnovská (Litoměřice), Klára Seroiszková (Karviná), Kateřina Petřeková (Olomouc), Tereza Horáková (Krkonoše).
     
    Příjemný pátek vám přeji z východních Čech. Zimní stadion ve Dvoře Králové nad Labem na tři dny ožije dívčím hokejem. Čeká nás totiž turnaj čtyř ženských reprezentací do 15 let! Česká republika – stejně jako Švýcarsko – vyslalo jeden tým na zimní Olympijské hry mládeže do norského Lillehammeru a jeden tým právě sem. Prostor tak dostávají hráčky širšího kádru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:45.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Kaltounková, 6. Čajanová (Mazancová), 31. Vlková (Hájková), 36. D. Pejšová, 39. Kaltounková, 41. Čajanová (Mazancová, D. Pejšová), 46. Kaltounková (Mazancová), 48. Mazancová (Kaltounková), 55. Fabšicová, 58. Mazancová (Kaltounková, Čajanová), 60. Seroiszková (Petřeková) – 8. Trummerová (Killiusová), 47. Steinerová (TS)


    Česko: J. Pejšová (Švejdová) – D. Pejšová, Radová, Vlková, Šmajdová, Krčková, Zachová, Sovjáková, G. Horáková – Čajanová, Kaltounková "C", Mazancová – Hájková, V. Černá, Fabšicová – Sarnovská, Škorpíková, Z. Černá – Seroiszková, Petřeková, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Rakousko: Lugginová (Adamitschová) – Poschová, Heubergerová, Geifesová, Schneebergerová, Simonisová, Kattingová, Schröflová – Zandonelová, Trummerová "C", Killiusová – Mörtlová, Wurzerová, Steinerová – Pfefferová, Ruschová, Reinerová – Nergerová, Hoffbauerová, Schallová. Trenér: Marcel Sakac.

    Rozhodčí: Růžičková – Z. Svobodová, L. Svobodová.
    bahis siteleri