Dortmund – Hannover 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Stuttgart – Hertha 2:0 (kon.)
W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Darmstadt – Leverkusen 1:2 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 3:1 (kon.)
konec
SV Darmstadt 98
1:2 (1:0)
Bayer Leverkusen
Sobota 13.02.2016, 15:30 • Merck-Stadion am Böllenfalltor (Darmstadt) • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    A další žlutá karta! Střídající Hakan Çalhanoğlu rozhodně nespěchal s rozehrávkou standardní situace, a dostává žlutou kartu za zdržování hry!
    90+2. Zcela zbytečný faul Rausche na Kampla
     
    90+2
    Tak, domácí hráči závěr zápasu vůbec nezvládají! Konstantin Rausch neměl vůbec šanci zastavit Kampla čistým způsobem, a tak mu schválně šlápl na nohu. Slovinský reprezentant si to nechtěl nechat líbit, nicméně spoluhráči ho udrželi.
     
    90
    Čtvrtá žlutá karta v posledních šesti minutách! André Ramalho u postranní čáru nedokázal čistým způsobem ubránit NIemeyera, a toho poslal k zemi.
     
    88
    Domácí hráči v posledních minutách s ostrými zákroky opravdu nešetří ... Niemeyer si ve středu hřiště vyšlápl na Kiesslinga, a po tomto zákroku dostává také žlutou kartu!
     
    85
    Markus Hellet prozměnu nestíhal na pravé straně v souboji s Bellarabimu, a tak německého záložníka poslal k zemi. Nemohlo následovat nic jiného než žlutá karta.
     
    84
    Hlavní rozhodčí tentokrát musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Domácí stoper Sulu ve středu hřiště poslal k zemi Papadopoulose, a žlutou kartu zřejmě obdržel zaslouženě.
     
    37
    Hlavní rozhodčí rozdal další žlutou kartu, kterou tentokrát dostal Gondorf. Domácí záložník zastavil ve středu hřiště nedovoleným způsobem Mehmediho.
     
    23
    Sandro Wagner postupoval do zajímavého protiútoku, a obhodil si Wendella. Brazilský obránce však chtěl zastavit útok, a tak míč zasáhl rukou. Nemohlo následovat nic jiného, než žlutá karta!

    Jan Havlovic

    Branky: 28. Wagner – 62. Toprak (Çalhanoğlu), 77. Brandt

    Karty:   37. Gondorf (DAM), 84. Sulu (DAM), 85. Heller (DAM), 88. Niemeyer (DAM), 90+2. Rausch (DAM) – 23. Wendell (LEV), 90. Ramalho (LEV), 90+2. Çalhanoğlu (LEV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 20:11.
    SV Darmstadt 98: Mathenia – Jungwirth, Sulu, Rajković, Caldirola – Heller, Niemeyer, Gondorf (80. Platte), Kempe (87. Rausch) – Rosenthal (69. M. Vrančić) – Wagner.
    Náhradníci: Załuska – M. Vrančić, Stroh-Engel, Garics, J. Díaz, Platte, Rausch.

    Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Tah, Toprak, Wendell – Frey (57. Çalhanoğlu), Kampl – Bellarabi (80. Papadopoulos), Mehmedi, Brandt (80. Ramalho) – Kießling.
    Náhradníci: Krešić – Ramalho, Papadopoulos, Çalhanoğlu, Hilbert, V. Jurčenko, Henrichs.

    Rozhodčí: Jochen Drees – Gerach, Gittelmann (vš. Německo)
    bahis siteleri