ŠK 1. FBC Trenčín – Žilina 5:4 (kon.) | Košice – Lido Bratislava 9:4 (kon.) | Florko Košice – Hurikán Bratislava 13:2 (kon.)
Skalica – Prešov 7:8 (kon.) | Nižná – M-Šport Trenčín 7:8 (kon.) | Záhorská Bystrica – Sabinov 7:5 (kon.)
konec
Tsunami Záhorská Bystrica
7:5 (4:3, 3:0, 0:2)
FBC Predátor Sabinov
sk Sobota 13.02.2016, 19:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Hostia napokon v závere nedokázali vyrovnať a ani znížiť na rozdiel jediného bodu, takže domáci tím sa teší z triumfu 7:5. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (21:09:55)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:01
    Začala sa posledná minúta riadnej hracej doby tohto stretnutia. Záhorská Bystrica si stále drží tesný dvojgólový náskok.
     
    58:09
    Sabinovské vylúčenie je minulosťou. Domáci florbalisti ho využiť nedokázali a skóre je stále 7:5. Pred nami sú napínavé posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    56:09
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nešportové správanie Vladimír Bačinský.
     
    51:00
    Pred nami je ešte deväť minút zápasu, počas ktorých sa dá vo florbale stihnúť skutočne veľa. Sabinovčania dvomi gólmi zamiesili na záverečnú drámu, podarí sa im ju zrealizovať?
     
    50:01
    Sabinov dal gól!
    Hosťujúci kapitán LIBOR ZAGRAPAN sa presadil druhýkrát v zápase a znížil na rozdiel dvoch presných zásahov! Asistencia: Kamil Perháč.
     
    48:52
    Sabinov dal gól!
    Hostia z východu republiky sa ešte nevzdávajú! Kontaktný gól na 7:4 strelil KAMIL ZAGRAPAN. Asistencia: Jozef Kriš.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je minulosťou. V nej sme už videli iba tri presné zásahy a všetky skončili v sabinovskej sieti. Pred záverečnou časťou hry teda majú hráči Záhorskej Bystrice výborne nakročené k víťazstvu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Máme tu ďalšie vzíjomné vylúčenie. Domáci Martin Lohazer inkasuje trest za držanie, hosťujúci Jozef Kriš za hrubosť. Obaja budú svojím tímom chýbať dve minúty.
     
    39:03
    Máme tu vylúčenie na oboch stranách! Z domácich smeruje na dve minúty na trestnú lavicu za hrubosť Jakub Petrula, z hostí rovnaký trest inkasuje Dávid Ivan.
     
    38:59
    Sabinovskí hráči nevyužili ani svoju druhú početnú výhodu v tomto dueli a stále prehrávajú vysokým štvorgólovým rozdielom. Druhá tretina sa chýli ku koncu.
     
    36:59
    Záhorská Bystrica sa bude brániť! Dvojminútový trest za sekanie inkasuje Oliver Kubaský.
     
    35:37
    Záhorská Bystrica dala gól!
    Domáci celok zvyšuje svoj náskok na priepastný rozdiel štyroch presných zásahov. Postaral sa o to DAVID LESKOVSKÝ. Asistencia: Denis Jakubík.
     
    33:40
    Záhorská Bystrica dala gól!
    Do sabinovskej siete práve loptička padla už šiestykrát v zápase. Hráči Záhorskej Bystrice si začínajú vytvárať pohodlný náskok. Gól strelil ONDREJ SEDLÁR. Asistencia: Tomáš Belzár.
     
    28:48
    Záhorská Bystrica dala gól!
    Domáci hráči sa ubránili a v plnom počte zvyšujú svoje vedenie. Druhýkrát v zápase sa presadil MICHAL STEINHUBEL. Asistencia: Maroš Kovaľ.
     
    25:51
    Hostia zo Sabinova svoju prvú presilovku v tomto zápase využiť nedokázali a stále prehrávajú o jeden gól. Vylúčený Sedlár už smeruje späť na hraciu plochu.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Belzár, 11. Kovaľ (Steinhubel), 16. Kubaský (Steinhubel), 19. Steinhubel (Kovaľ), 29. Steinhubel (Kovaľ), 34. Sedlár (Belzár), 36. Leskovský (Jakubík) – 3. Perháč (L. Zagrapan), 11. L. Zagrapan, 13. Bačinský (Letkovsky), 49. K. Zagrapan (Kriš), 51. L. Zagrapan (Perháč)


    Tsunami Záhorská Bystrica: Vilem – Belzár, Horecký (C), Lucien Haraslín, Jakubík. Lohazer, Petrula, Požgay, Steinhubel, Sedlár, Beňo, Kovaľ, Kubaský, Leskovský, Kachnič, Leonard Haraslín
    FBC Predátor Sabinov: Gergelčík (Surmik) – Tomko, Ivan, Perháč, L. Zagrapan (C), Bačinský, K. Zagrapan, Letkovsky, Falat, Žihala, Imrich, Kriš, Mihalik, Letkovský

    Rozhodčí: Bača, Ďuriš
    bahis siteleri