SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Opava – Vsetín 1:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Technika Brno 1:4 (kon.)
Val. Meziříčí – SK Karviná 4:3 (2:1 po s.n.) | Břeclav – Poruba 2011 1:6 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 3:4 (po s.n.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
1:6 (0:1, 1:1, 0:4)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 17.02.2016, 18:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 43. kolo
Partner:
     
    59:43
    V mele před Tihlářem hákoval Sedlář, Lvi dohrají poslední sekundy v přesilovce.
     
    59:01
    Vaněk mohl přidat z pravého kruhu i druhý gól, tentokrát ale namířil těsně nad břevno.
     
    56:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Na bližší tyči překvapil střelou zápěstím z pravého kruhu Dusíka MARTIN BUČEK. Mířil přesně pod víko. Asistence: Milan Ovšák.
     
    55:32
    A stejná situace v podání Nováčka a neúspěšného střelce z blízka Dupljaka. Ten ale bránu Tihláře úplně přestřelil.
     
    53:36
    Přesilovka pro domácí, Seidler se provinil podražením.
     
    48:37
    Šurého v brankovišti nahrazuje jeho kolega Dusík.
     
    48:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    Prakticky vlastní branka. Střela DAVIDA SYSALY trefuje do rukavice nebo hole břeclavského útočníka Dupljaka, od kterého se puk odrazil mimo dosah Šurého 1:5. Bez asistence.
     
    47:59
    Lvi to ale nevzdávají. Třetí lajna předvedla velký tlak, který končí melou a několika nepřehlednými dorážkami před brankovištěm. Tihlář ale udržel kotouč před brankovou čárou a sudí hru přerušil.
     
    47:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    A hosté nabídnutou přesilovku bleskově využívají. Čtvrtou branku Poruby střílí dnes aktivní MIKULÁŠ RIMMEL a nejspíše zajišťuje svému celku tři body. Asistence: Seidler, Sysala.
     
    47:18
    Domácí Vachutka podrazil mimo hru protihráče a dostává dvě minuty. Porubský hráč mu to ovšem bleskově oplatil, jenže ten vyvázl vez trestu.
     
    43:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jenže hostům stačí jeden útok a znovu Lvům uskakují. Pod beton Šurého se z první trefuje DAVID SYSALA. Asistence. Seidler, Rimmel.
     
    43:21
    Obrovský závar domácího celku. Běhal, Dupljaku i Školoud stříleli, ale porubská brankářská dvojka dnes svůj tým opravdu drží.
     
    39:11
    Marek Ivan na levém kruhu zcela sám před Tihlářem, nic nevymýšlel a příklepem vystřelil. Porubský brankář puk vyrazil jen před sebe, jenže Ivan kotouč dorážel těsně vedle.
     
    38:14
    A stejná tutovka na druhé straně. Sysala využil toho, že Nováčkovi propadl puk, ale sám před Šurým neuspěl. Brankář jeho pokus vyrazil.
     
    37:36
    Dupljaku s Nováčkem v mega šanci. Oblouček druhého jmenovaného už mířil do sítě, nakonec tam ale nedoputoval a něčí hůl jej odrazila mimo.
     
    34:05
    A zapomíná bránit. Čtyři domácí teď ujížděli na jednoho obránce Poruby, ale ani toto vyrovnáním nekončí. Vachutkova střela ze záklonu jen prošla brankovištěm a nikdo ji nedorazil do sítě.
     
    32:05
    Vyrovnání viselo ve vzduchu. Nováček ujížděl sám na Tihláře. Ač tísněn, dokázal zakončil, ale puk šel vysoko nad.
     
    31:23
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Šest sekund před koncem Ballnerova trestu Lvi snižují. Uhlík pobídl křižnou nahrávkou JIŘÍHO BĚHALA, který jen špičkou hole usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Jiří Uhlík.
     
    29:29
    Velmi zajímavá situace. V oslabení se dostali hosté do protiútoku dva na dva. Břeclavský bek Dittrich nejprve při bránění uklouzl, jeho kolega z obrany Běhal byl v situaci dva na jednoho podražený a hosté jeli dva sami na Šurého, kterého překonali. Ale branka neplatí. Sudí Netopil si dal poradit od čárových a vylučuje hráče Poruby Ballnera na dvě minuty za zmíněné podražení.
     
    28:35
    Chaloupka ve středním pásmu sekl Dupljaka a dostává menší trest. Přesilovka pro Lvy.
     
    24:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky. Přesilovkovou kombinaci na jeden dotek dotáhli hosté k dokonalosti. PETR SEIDLER před sebou měl zcela odkrytou část branky. Šurý neměl šanci se včas přesunout. Asistence: Rimmel, Slavík.
     
    23:45
    Rimmel se drze prokličkoval až do mezikruží, kde jej stáhl Uhlík a dostává dvě minuty. Přesilovka pro Porubu.
     
    22:52
    A Ivan s Vachutkou v úniku dva na nikoho. Kapitán to vzal na sebe, ale příklepem jen o centimetry míjí levou tyč Tihlářovy brány.
     
    21:15
    Běhal předložil puk na zlatém podnose přímo na protihráče Seidlera, který ale naštěstí pro domácí vysoko přestřeluje Šurého klec.
     
    20:26
    Červenka přihrál do úniku Vachutkovi, ten zvolil přihrávku zpět na svého kolegu, který vystřelil a trefuje Tihlářovo rameno.
     
    16:48
    Vachutka projel mezi dvěma obránci Poruby, položil si Tihláře, ale z úhlu nedokázal zvednout puk do horních pater brány a trefuje jen beton.
     
    15:23
    I na druhé straně tutovka jak Brno. Červenka zastoupil již překonaného Šurého, když vleže vystrčenou holí odráží z branky střelu Chaloupky. Ten nemůže věřit, že se mu nepodařilo dostat kotouč z metru do prázdné branky.
     
    15:01
    Červenka dal puk do jízdy krásně Vachutkovi, který doráží jen do Tihláře. Jen to zahučelo.
     
    11:21
    Domácí obránce Fejt hákoval a dostává dvě minuty. Domácí tlak tak končí a Lvi se budou muset bránit.
     
    07:55
    Čtyři střely od modré a čtyři nadějné teče třetího útoku Lvů v podání domácích hráčů. Ani jedna si ale nenašla cestu do sítě. Domácí fanoušci to ale ocenili potleskem.
     
    06:20
    A přesilovku si vyzkouší i domácí, Zachar zbytečně mimo hru sekl domácího hráče a dostává dvě minuty.
     
    05:45
    Sedlář tečuje puk před brankou do masky Šurého, ten kotouč vyhlavičkoval mimo dosah hráčů v červeném.
     
    04:24
    Domácí Zháňal zatáhl za záchranou brzdu, na nataženého porubského hráče už zývala prázdná brána. Je vyloučen za nedovolené bránění. Prvnní přesilovka utkání.
     
    01:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    A hosté jdou hned z první střely v zápase do vedení. MAREK SEDLÁŘ na brankovišti tečuje do šibenice Šurého brány střelu Ballnera. Asistence: David Ballner, Rostislav Vaněk

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 32. Běhal (Uhlík) – 2. Sedlář (Ballner, Vaněk), 25. Siedler (Rimmel, Slavík), 44. Sysala (Seidler, Rimmel), 48. Rimmel (Seidler, Sysala), 49. Sysala, 57. Buček (Ovšák)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (od 49. Dusík) – Miklík, Směřička, Dittrich, Běhal, Vlček, Fejt – Vachutka, Ivan (C), Červenka (A) – Školoud, Dupljaku, Uhlík – Zháňal (A), Nováček, Průdek
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Kubáň) – Slavík, Peslar, Puškár, Ovšák (A), Malý, Buček – Chaloupka (C), Zachar, Gelnar, Seidler, Ballner, Szajter, Sedlář, Vaněk, Rimmel, Sysala, Blahuta

    Rozhodčí: Netopil – Lainka, Čuňočka

    Diváci: 157
    bahis siteleri