Sjezd žen, La Thuile Vítěz: N. Fanchiniová (ITA) (kon.) | Sjezd mužů, Chamonix Vítěz: D. Paris (ITA) (kon.)
konec
SP - sjezd žen, La Thuile

Vítěz: N. Fanchiniová (ITA)

Sobota 20.02.2016, 11:05Sjezdové lyžování
     
    S konstatováním, že domácí Nadia Fanchiniová udělala velkou radost domácím přiznivcům, když vyhrála sjezd v italském La Thuile, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (12:23:06)
    Lindsey Vonnová si zajistila svůj osmý kříšťálový globus ve sjezdu a celkově dvacátý v kariéře

     
    Vzhledem k tomu, že se jednalo o sedmý sjezd z osmi a Lindsey Vonnová má již nedostižný náskok 173 bodů, zajistila si skvělá Američanka svůj osmý malý křišťálový globus za sjezd a celkově dvacátý globus v kariéře. Neskutečné!
     
    Ester Ledecká potvrdila, že se s ní pro sjezd musí počítat. Češka, jejíž hlavním zaměřením je snowboard, skončila na 23. místě a bere osm bodů do průběžného pořadí světového poháru. Poslední bodík za třicáté místo vyšel na Kláru Křížovou. Výborně! Snad se českým závodnicím vydaří i zítřejší SuperG.
     
    Po dnešním závodu se Lindsey Vonnová opět vrací do čela průběžného pořadí světového poháru, zároveň si pojišťuje druhým místem vedení v pořadí sjezdu. Američanka totiž skončila druhá, zatímco její největší soupeřka Lara Gutová končí až na jedenáctém místě. Závod opanovaly Italky. V jeden čas byly hned v pěti na prvním místě, nakonec se z prvního místa a vůbec první výhry ve světovém poháru raduje Nadia Fanchiniová, třetí za Vonnovou skončila další italská závodnice Daniela Merighettiová.
     
    Konec
    Konečné pořadí:
    1. Nadia Fanchiniová (ITA) 1:24,80
    2. Lindsey Vonnová (USA) +0,14
    3. Daniela Merighettiová (ITA) +0,72
    4. Larisa Yurkiwová (CAN) +0,93
    5. Laurenne Rossová (USA) +1,02
    6. Fabienne Suterová (SUI) +1,41
    7. Francesca Marsagliová (ITA) +1,45
    8. Edit Miklósová (HUN) +1,59
    9. Elena Curtoniová (ITA) +1,71
    10. Viktoria Rebensburgová (GER) +1,77
    11. Alice McKennisová (USA) +1,78
    11. Lara Gutová (SUI) +1,78
    13. Elisabeth Görglová (AUT) +1,82
    14. Corinne Suterová (SUI) +1,89
    15. Johanna Schnarfová (ITA) +2,02
    16. Tessa Worleyová (FRA) +2,08
    17. Joana Hählenová (SUI) +2,12
    18. Cornelia Hütterová (AUT) +2,45
    19. Maruša Ferková (SLO) +2,64
    20. Ilka Štuhecová (SLO) +2,69
    21. Kajsa Klingová (ITA) +2,87
    22. Jennifer Piotová (FRA) +2,94
    23. Ester Ledecká (CZE) +2,97
    24. Stacey Cooková (USA) +3,00
    25. Sabrina Maierová (AUT) +3,07
    26. Marta Bassinová (ITA) +3,28
    27. Verena Stufferová (ITA) +3,30
    28. Alexandra Colettiová (MON) +3,31
    29. Noémie Larrouyová (FRA) +3,33
    30. Klára Křížová (CZE) +3,40.
     
    Konec
    Závod skončil.
     
    46
    Tessa Worleyová z Francie byla v polovině závodu na 24. místě, ovšem spodní pasáž jí velmi vyšla a finišuje na výborném šestnáctém místě. Klára Krížová tak opravdu získá bodík za třicáté místo.
     
    45
    A bodovat bude také Klára Křížová, jelikož Patrizia Dorschová finišuje na 31. místě. Druhá česká závodnice bude nejhůře třicátá.
     
    44
    Další výborný sjezd v podání Ester Ledecké. Česká sjezdařka a snowboardistka zvládla poslední úsek trati a doskočila si pr průběžné 22. místo. Body pro Ester Ledeckou, výborně!
     
    44
    Tohle zatím vůbec není špatné. Ač Ledecká nerozjela závod nikterak rychle, ovšem v polovině trati je patnáctá!
     
    44
    Těšme se na výkon české komety Ester Ledecké.
     
    43
    Ani od Vanji Brodnikové to není žádná super jízda. Na druhém mezičasu ztrácela již 1,66 vteřiny, což stačilo na 35. místo a v cíli si ještě o tři pozice pohoršila. Její rychlost na měřeném úseku byla jen 85,50 km/h.
     
    42
    Priska Nuferová určitě českou závodnici nesesune níže. Od první chvíle se pohybovala na posledním místě a krátce po třetím mezičasu padá.
     
    41
    Česká závodnice se poté pohybovala kolem třicátého místa a nakonec to vyšlo na průběžnou osmadvacátou pozici. Klára Krížová je blízko k bodům, ztrácí 3,40 vteřiny. Bude nyní čekat, jak dojede zbylých pět závodnic.
     
    41
    Klára Křížová na prvním mezičase vede o setinu před Nadiou Fanchiniovou. To je dobrý začátek české závodnice.
     
    40
    Anouk Bessyová body určitě nezíská, dojíždí totiž na 34. místě. Uvidíme, jak na tom bude Klára Křížová, která jede hned po ní.
     
    39
    Marta Bassinová zajela také velmi slušně. Kdo se nyní vejde do ztráty kolem tří a čtvrt vteřiny, je kolem 25. místa. Domácí závodnice ztratila 3,28 vteřiny a je čtyřiadvacátá.
     
    38
    Noemie Larrouyová střídá Feierabendovou na šestadvacátém místě se ztrátou 3,33 vteřiny.
     
    37
    Denise Feierabendová bude muset ještě čekat, zda to na body vyjde či nikoliv. Ještě na předposledním mezičasu byla až devětadvacátá, ve finále své jízdy trošku zrychlila a jde o tři příčky výše.
     
    36
    Jennifer Piotová se těsně nevešla do první dvacítky, je na 21. místě a na dvacátou Klintovou ztratila sedm setin. To je opravdu nic, ovšem Francouzka nějaké ty bodíky získá.
     
    35
    Sabrina Maierová sice na úvodní mezičase ztrácela jen setinu, ovšem poté její deficit narůstal. Na třetím mezičasu to bylo ještě patnácté místo, ovšem poté se Rakušanka lehce zhoršila a je dvaadvacátá.
     
    Zároveň je jasné, že Lindsey Vonnová se dnešním druhým místem po výpadku Lary Gutové vrátí do vedení ve světovém poháru.
     
    34
    Romane Miradoliová projela první tři mezičasy, ovšem po minutě své jízdy padá. Na body by to asi stejně nestačilo, Francouzka jela kolem třicátého místa a zhoršovala se.
     
    33
    Maruša Ferková se s tratí popasovala ještě lépe než Colettiová a dostává se do první dvacítky. Osmnácté místo, Slovinka se od začátku své jízdy zlepšovala. Ztráta je přes dvě a půl minuty, což stačí na osmnáctou pozici.
     
    32
    Pouze šestnáct setin sekundy měla závodnice z Monaka Alexandra Colettiová ztrátu na prvním mezičase. Ve střední pasáži to bylo z její strany o něco horší, proto ze čtrnácté pozice padá na 22. místo, ovšem na body by to mohlo stačit, ztráta je 3,31 vteřiny.
     
    Průběžné pořadí:
    1. Nadia Fanchiniová (ITA) 1:24,80
    2. Lindsey Vonnová (USA) +0,14
    3. Daniela Merighettiová (ITA) +0,72
    4. Larisa Yurkiwová (CAN) +0,93
    5. Laurenne Rossová (USA) +1,02
    6. Fabienne Suterová (SUI) +1,41
    7. Francesca Marsagliová (ITA) +1,45
    8. Edit Miklósová (HUN) +1,59
    9. Elena Curtoniová (ITA) +1,71
    10. Viktoria Rebensburgová (GER) +1,77.
     
    31
    Sofia Goggiaová se dnes na start nepostaví, následuje krátká komerční přestávka a poté závod půjde do svého finále. Troufám si říct, že Nadia Fanchiniová dnes na sto procent vyhraje.
     
    30
    Alice McKennisová z Ameriky se těsně nevešla do první desítky, je o jedno místo za ní. Ovšem se svým výkonem může být hodně spokojená, protože by mohla získat slušný přísun bodů. Hned tři Američanky jsou v první jedenáctce, větší zastoupení má pouze Itálie zásluhou čtyř závodnic.
     
    29
    Margot Bailetová z Francie se tak tak vejde do bodované třicítky. Zkrácený sjezd se jí vůbec nepovedl, od druhého mezičasu to z její strany není moc rychlé. Ztrácí 5,42 vteřiny a poráží pouze Elenu Fanchiniovou a Ramonu Siebenhoferovou, která nedojela závod.
     
    28
    Ilka Štuhečová předvádí poměrně slušnou jízdu. Na první pohled bez výraznějších chyb, jenže to je asi tak vše, co by se dalo pochválit. Je to až sedmnáctá pozice.
     
    27
    Verena Stufferová je dnes druhá nejhorší z několika italských závodnic, které se postavily na start. Zatím je na chvostu druhé desítky a vypadá to, že Nadia Fanchiniová může začít slavit první místo. Její kolegyně z reprezentace ztratila 3,30 vteřiny a je devatenáctá.
     
    26
    První norskou závodnicí je Raghnild Mowinckelová. Před polovinou trati se dostala mimo stopu, kterou by chtěla jet, což je před mírnou pasáží velká ztráta. Její rychlost je jen 86,60 vteřiny. Tohle by nemuselo stačit ani na první třicítku, +5,35 vteřiny a předposlední 24. místo.
     
    25
    Joana Hählenová ztratila něco přes dvě vteřiny. Ač to v úvodu trati bylo z její strany hodně pomalé, nakonec se z osmnáctého místa dostala na patnácté. +2,12 vteřiny.
     
    24
    Tamara Tipplerová nakonec vidí cíl, ovšem žádné velké jásání to z její strany nebude. Ve spodní části trati udělala velkou rychlost, navíc její výjezd s klidné pasáže byl hodně pomalý. Až 21. místo se ztrátou 3,68 vteřiny. Rakušanka poráží pouze dvě závodnice.
     
    24
    Před Tamarou Tipplerovou je závod na chvilku přerušen. Snad nedopadne další Rakušanka stejně jako její krajanka Siebenhoferová.
    Pád Ramony Siebenhoferové
     
    23
    Ramona Siebenhoferová, další z Rakušanek, na obtížné pasáži trati, kde včera spadla i Lindsey Vonnová, nezvládla své lyže a jde také na zem, lépe řečeno na sníh. Naštěstí to z pohledu Rakušanky není zlé, dostává se rychle na své a nepotřebuje lékařskou pomoc.
     
    22
    Jenže Němka ve střední pasáži trati také nebyla rychlá, jela o 5,5 km/h méně než Nadia Fanchiniová. V cíli je to pro německou závodnici desáté místo, ztráta je 1,77 vteřiny.
     
    22
    Viktoria Rebensburgová je na prvním mezičase ve vedeí o 26 setin před Nadiou Fanchiniovou.
     
    21
    Fabienne Suterová může být spokojená, je zatím nejlepší ze Švýcarek, neboť poráží i Laru Gutovou, což se nečekalo. Šesté místo, ztráta pod vteřinu a půl.
     
    20
    Cornelia Hütterová se včera radovala z druhého místa, ovšem v dnešním, o téměř sto metrů zkráceném sjezdu, své umístění neobhájí. Třínácté místo je velkým zklamáním pro Rakušanku, která je v průběžném pořadí sjezdu na třetím místě. Uvidíme, co Hütterová předvede zítra v SuperG.
     
    19
    Tinu Weiratherovou jsem označil jako černého koně dnešního závodu, ale kde že... Zkrácený sjezd jí od začátku vůbec nevyšel, Lichtenštejnka se pohybovala od začátku na chvostu a nakonec je třetí od konce – sedmnácté místo.
     
    18
    Larisa Yurkiwová se od prvního mezičasu zlepšovala. Konkrétně z třináctého místa na šesté, poté znovu šesté místo po klidnější pasáži hry. Na předposledním mezičase ztrácela Kanaďanka 1,07 vteřiny, ve finále stáhla svojí ztrátu pod vteřinu a je čtvrtá.
     
    17
    Bylo to sice hodně těsné, ale Nadia Fanchiniová své první místo uhájila. Fenomenální Američanka je na druhém místě se ztrátou čtrnáct setin.
     
    17
    Vonnová na druhém mezičase vede o 16 setin, skvěle zvládla část trati, kde jí včera vypla lyže.
     
    17
    Využije zaváhání Gutové její největší soupeřka Lindsey Vonnová.
     
    16
    Gutové se ale zatím vůbec nedaří, na první mezičase sice měla stejný čas jak Fanchinová, ovšem poté nejela tak rychle. Čisté to bylo, ovšem lyže Fanchiniové jely parádně. Gutová se sice ve druhé polovině zlepšovala, ale z dvanáctého místa to na lepší než sedmou pozici nestačí. To je překvapení.
     
    16
    Včerejší vítězka Lara Gutová je na trati!
     
    15
    Po Edit Miklósové bude následovat komerční přestávka. Maďarka zajela výborný závod, tohle by pro ní mohlo být umístění v první polovině druhé desítky. Ztráta 1,59 vteřiny, páté místo.
     
    14
    Ani Kajsa Klingová nevypadá, že by jela nikterak zle. Jenže v poměrně klidné pasáži trati neměla moc velkou rychlost a z 86 setin se její ztráta natáhla na téměř tři vteřiny. Až deváté místo.
     
    13
    Corinne Suterová nepředvádí nikterak agresivní jízdu. Je to sice čisté a na oko bezchybné, ovšem pomalejší. Proto nemůže být Suterová lepší než sedmá za Nadiou Fanchiniovou, Merighettiovou, Rossovou, Marsagliovou, Curtoniovou a Görglovou.
     
    12
    Laurenne Rossová strčila do kapsy Cookovou a Wilesovou, dvě již startující Američanky. Výbornou jízdou se dostala na třetí místo, její ztráta je těsně nad jednu vteřinu.
     
    11
    Jestliže Nadie Fanchiniové se závod povedl, její sestra Elena se na trati trápí. Už od prvních mezičasů se blížila druhé desítce a ve spodní pasáži trati se také nezlepšila. Navíc měla co dělat, aby se před třetím mezičasem vůbec udržela na lyžích. Ztráta 6,02 vteřiny a jasné poslední místo.
     
    10
    Tento Italský "pětiboj" nyní rozbila Elisabeth Görglová, Rakušanka ztratila 1,82 vteřiny a je to čtvrté místo. Stačilo to akorát na pátou Schnarfovou.
     
    9
    Náskok Fanchiniové neustále narůstal, což je dáto i tím, že Italka se na Top Speedu blížila téměř 100 km/h! Je to jasné první místo s vedením o 72 setin před Merighettiovou, o dalších 73 setin je zpět Francesca Marsagliová. Prvních pět závodnic průběžného pořadí je z Itálie.
     
    9
    Nadia Fanchiniová atakuje krajanku Danielu Merighettiovou. Jede rychle, čistě, agresívně, tohle je atak na první místo!
     
    8
    Američanka ale ve střední pasáži ztratila rychlost, oproti Merighettiové měla Top Speed pomalejší o 6,60 km/h. To ani nemohlo stačit na lepší umístění, než průběžné páté místo. Ovšem Cooková poráží krajanku Wilesovou.
     
    8
    Stacey Cooková začala závod velmi dobře, na prvním mezičase vede o dvě setiny. Ovšem to je naprosté nic.
     
    7
    Mirjam Puchnerová z Rakouska rozhodně nejede tak dobrou a rychlou jízdu jako Merighettiová. Rakušankám se dnes zatím příliš nedaří. Poslední je Venierová se ztrátou 3,15 vteřin a Puchnerová se jen těsně vešla pod třívteřinové manko. Šesté místo. Zatímco na čele jsou čtyři Italky, dole jsou dvě Rakušanky.
     
    6
    Tohle byl skvostný sjezd od Merighettiové. Od poloviny závodu se dostala na první místo a svůj náskok neustále navyšovala. Jako první závodnice se dostává pod minutu a 26 vteřin, přesně 1:25,52 a obrovský náskok 73 setin!
     
    6
    Daniela Merighettiová je ve stejné části trati také první, o sedm setin. Že by Italka sesadila svojí krajanku Marsagliovou?
     
    5
    V nepříliš rychlé pasáži trati Curtoniová ztratila přes půl vteřiny, neměla takovou rychlost jako Marsagliová, dle rychlosti byla až čtvrtá z pěti závodnic. I to jí nakonec stálo první místo, je druhá se ztrátou 26 setin. Ale dobrý to sjezd od Italky.
     
    5
    Elena Curtoniová včera byla těsně pod "bednou" a v polovině závodu jí máme s vedením dvanácti setin na první pozici!
     
    4
    Američanka se sice ve spodní pasáží trati zlepšila a její ztráta už tolik nenarůstala, přesto je to deficit přes dvě vteřiny, přesněji 2,12 sekundy, a jde na třetí místo před Stephanie Venierovou. To jí ale asi stačit nebude.
     
    4
    Jacqueline Wilesová si s tratí zatím nerozumí. V polovině závodu ztrácí už vteřinu a devět setin k tomu.
     
    3
    Tak tohle bylo hodně těsné, v obtížné pasáži trati si Venierová málem sedla na zadní část těla. Tohle není z její strany žádná dobrá jízda, ztráta 2,42 vteřiny by dnes nemusela stačit ani na body.
     
    3
    První Rakušankou dnešního sjezdu je Stephanie Venierová.
     
    2
    Schnarfová se nakonec dostala do cíle s časem 1:26,82 vteřiny a je o více jak půl vteřiny horší než Marsagliová.
     
    2
    Další závodnicí je také Italka, Johanna Schnarfová. Na všech mezičasech je zatím horší než Marsagliová, ač má o nějaký ten kilometřík rychlejší lyže.
     
    1
    Pro Marsagliovou je to nakonec čas 1:26,25. Uvidíme, na co to bude ve finále stačit.
     
    1
    Hned po pár desítkách metrů je obtížná kombinace dvou zatáček, do kterých Marsagliová a ani ostatní závodnice nepojedou v tak velké rychlosti. Další vlásenku, ve které včera vypadla Vonnová, Italka zvládla.
     
    1
    Domácí závodnice musela ještě dalších zhruba pět minut čekat, než bude vůbec vpuštěna na start. Závod bude asi hodně rychlý, jelikož startovní interval je minuta a půl.
     
    Start
    Osmý letošní sjezd žen začal, Francesca Marsagliová je na startu.
     
    Na trati je další předjezdec, závod se opět o něco prodlužuje...
     
    První z předjezdkyň je na startu, za okamžik začne svůj závod první jezdkyně Francesca Marsagliová.
     
    Start je skutečně posunut na první rezervní bod, který je místo původních 2227 metrů nad mořem na 2158 metrech.
    Svážení startovní budky dolů
     
    Vedle silného větru trápí organizátory také špatná viditelnost. Vypadá to, že pokud se vůbec pojede, tak se bude startovat z nižšího místa.
    Na vrcholu sjezdovky je hodně větrno

     
    Bohužel, v La Thuile to dnes nevypadá moc dobře. Start závodu by posunut o čtvrt hodiny později na 11:00 kvůli silnému větru.
     
    Favoritky závodu:
    Je jasné, že pokud dnes Lindsey Vonnová svůj závod dokončí, bude patřit mezi hlavní adeptky na první místo. Její největší soupeřkou by opět měla být Lara Gutová, o pódium by měla usilovat také Cornelia Hütterová či Nadia Fanchiniová. Překvapit může i Tina Weiratherová.
     
    České závodnice Ester Ledecká a Klára Křízová se sice v trénincích blýskly místy v polovině druhé desítky, ovšem včerejší závod jim příliš nevyšel. Objev předchozích závodů Ester Ledecká skončila na 36. místě, její reprezentační kolegyně o místo níže.
    Profil včerejší vítězky Lary Gutové
     
    Průběžné pořadí světového poháru:
    1. Lara Gutová (SUI) 1073 bodů
    2. Lindsey Vonnová (USA) 1060 b.
    3. Viktoria Rebensburgová (GER) 852 b.
    4. Frida Hansdotterová (SWE) 701 b.
    5. Tina Weiratherová (LIE) 659 b.
    ...
    10. Veronika Velez Zuzulová (SVK) 446 b.
    12. Šárka Strachová (CZE) 432 b.
    19. Petra Vlhová (SVK) 338 b.
    97. Ester Ledecká (CZE) 13 b.
    102. Klára Křížová (CZE) 8 b.
    115. Martina Dubovská (CZE) 5 b.


    Průběžné pořadí sjezdu žen:
    1. Lindsey Vonnová (USA) 500 bodů
    2. Larisa Yurkiwová (CAN) 374 b.
    3. Cornelia Hütterová (AUT) 357 b.
    4. Lara Gutová (SUI) 350 b.
    5. Fabienne Suterová (SUI) 343 b.
    ...
    .42. Ester Ledecká (CZE) 7 b.
    45. Klára Křížová (CZE) 6 b.
     
    Páteční sjezd v La Thuile tentokrát nevyhrála Lindsey Vonnová, největší favoritka závodu, která svojí jízdu nedokončila. Vítězkou se tak stala Lara Gutová, která se díky stovce bodů za první místo posunula o třináct bodů do čela světového poháru. Dnes si bude chtít vzít Vonnová první místo zpět!
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího závodu sjezdu žen. Zatímco včerejší závod byl náhradou za zrušený sjezd z minulého týdne z Crans Montany, dnes od 10:45 vyrazí sjezdařky na trať v La Thuile dle původního programu.
     
    Startovní listina:
    1. Francesca Marsagliová (ITA)
    2. Johanna Schnarfová (ITA)
    3. Stephanie Venierová (AUT)
    4. Jacqueline Wilesová (USA)
    5. Elena Curtoniová (ITA)
    6. Daniela Merighettiová (ITA)
    7. Mirjam Puchnerová (AUT)
    8. Stacey Cooková (USA)
    9. Nadia Fanchiniová (ITA)
    10. Elisabeth Görglová (AUT)
    11. Elena Fanchiniová (ITA)
    12. Laurenne Rossová (USA)
    13. Corinne Suterová (SUI)
    14. Kajsa Klingová (ITA)
    15. Edit Miklósová (HUN)
    16. Lara Gutová (SUI)
    17. Lindsey Vonnová (USA)
    18. Larisa Yurkiwová (CAN)
    19. Tina Weiratherová (LIE)
    20. Cornelia Hütterová (AUT)
    21. Fabienne Suterová (SUI)
    22. Viktoria Rebensburgová (GER)
    23. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    24. Tamara Tipplerová (AUT)
    25. Joana Hählenová (SUI)
    26. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    27. Verena Stufferová (ITA)
    28. Ilka Štuhecová (SLO)
    29. Margot Bailetová (FRA)
    30. Alice McKennisová (USA)
    31. Sofia Goggiaová (ITA)
    32. Alexandra Colettiová (MON)
    33. Maruša Ferková (SLO)
    34. Romane Miradoliová (FRA)
    35. Sabrina Maierová (AUT)
    36. Jennifer Piotová (FRA)
    37. Denise Feierabendová (SUI)
    38. Noémie Larrouyová (FRA)
    39. Marta Bassinová (ITA)
    40. Anouk Bessyová (FRA)
    41. Klára Křížová (CZE)
    42. Priska Nuferová (SUI)
    43. Vanja Brodniková (SLO)
    44. Ester Ledecká (CZE)
    45. Patrizia Dorschová (GER)
    46. Tessa Worleyová (FRA)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:45.

    Tomáš Lysý

    Konečné pořadí:
    1. Nadia Fanchiniová (ITA) 1:24,80
    2. Lindsey Vonnová (USA) +0,14
    3. Daniela Merighettiová (ITA) +0,72
    4. Larisa Yurkiwová (CAN) +0,93
    5. Laurenne Rossová (USA) +1,02
    6. Fabienne Suterová (SUI) +1,41
    7. Francesca Marsagliová (ITA) +1,45
    8. Edit Miklósová (HUN) +1,59
    9. Elena Curtoniová (ITA) +1,71
    10. Viktoria Rebensburgová (GER) +1,77
    11. Alice McKennisová (USA) +1,78
    11. Lara Gutová (SUI) +1,78
    13. Elisabeth Görglová (AUT) +1,82
    14. Corinne Suterová (SUI) +1,89
    15. Johanna Schnarfová (ITA) +2,02
    16. Tessa Worleyová (FRA) +2,08
    17. Joana Hählenová (SUI) +2,12
    18. Cornelia Hütterová (AUT) +2,45
    19. Maruša Ferková (SLO) +2,64
    20. Ilka Štuhecová (SLO) +2,69
    21. Kajsa Klingová (ITA) +2,87
    22. Jennifer Piotová (FRA) +2,94
    23. Ester Ledecká (CZE) +2,97
    24. Stacey Cooková (USA) +3,00
    25. Sabrina Maierová (AUT) +3,07
    26. Marta Bassinová (ITA) +3,28
    27. Verena Stufferová (ITA) +3,30
    28. Alexandra Colettiová (MON) +3,31
    29. Noémie Larrouyová (FRA) +3,33
    30. Klára Křížová (CZE) +3,40.

    Startovní listina:
    1. Francesca Marsagliová (ITA)
    2. Johanna Schnarfová (ITA)
    3. Stephanie Venierová (AUT)
    4. Jacqueline Wilesová (USA)
    5. Elena Curtoniová (ITA)
    6. Daniela Merighettiová (ITA)
    7. Mirjam Puchnerová (AUT)
    8. Stacey Cooková (USA)
    9. Nadia Fanchiniová (ITA)
    10. Elisabeth Görglová (AUT)
    11. Elena Fanchiniová (ITA)
    12. Laurenne Rossová (USA)
    13. Corinne Suterová (SUI)
    14. Kajsa Klingová (ITA)
    15. Edit Miklósová (HUN)
    16. Lara Gutová (SUI)
    17. Lindsey Vonnová (USA)
    18. Larisa Yurkiwová (CAN)
    19. Tina Weiratherová (LIE)
    20. Cornelia Hütterová (AUT)
    21. Fabienne Suterová (SUI)
    22. Viktoria Rebensburgová (GER)
    23. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    24. Tamara Tipplerová (AUT)
    25. Joana Hählenová (SUI)
    26. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    27. Verena Stufferová (ITA)
    28. Ilka Štuhecová (SLO)
    29. Margot Bailetová (FRA)
    30. Alice McKennisová (USA)
    31. Sofia Goggiaová (ITA)
    32. Alexandra Colettiová (MON)
    33. Maruša Ferková (SLO)
    34. Romane Miradoliová (FRA)
    35. Sabrina Maierová (AUT)
    36. Jennifer Piotová (FRA)
    37. Denise Feierabendová (SUI)
    38. Noémie Larrouyová (FRA)
    39. Marta Bassinová (ITA)
    40. Anouk Bessyová (FRA)
    41. Klára Křížová (CZE)
    42. Priska Nuferová (SUI)
    43. Vanja Brodniková (SLO)
    44. Ester Ledecká (CZE)
    45. Patrizia Dorschová (GER)
    46. Tessa Worleyová (FRA)

    Průběžné pořadí sjezdu žen:
    1. Lindsey Vonnová (USA) 500 bodů
    2. Larisa Yurkiwová (CAN) 374 b.
    3. Cornelia Hütterová (AUT) 357 b.
    4. Lara Gutová (SUI) 350 b.
    5. Fabienne Suterová (SUI) 343 b.
    ...
    .42. Ester Ledecká (CZE) 7 b.
    45. Klára Křížová (CZE) 6 b.

    Průběžné pořadí světového poháru:
    1. Lara Gutová (SUI) 1073 bodů
    2. Lindsey Vonnová (USA) 1060 b.
    3. Viktoria Rebensburgová (GER) 852 b.
    4. Frida Hansdotterová (SWE) 701 b.
    5. Tina Weiratherová (LIE) 659 b.
    ...
    10. Veronika Velez Zuzulová (SVK) 446 b.
    12. Šárka Strachová (CZE) 432 b.
    19. Petra Vlhová (SVK) 338 b.
    97. Ester Ledecká (CZE) 13 b.
    102. Klára Křížová (CZE) 8 b.
    115. Martina Dubovská (CZE) 5 b.
    bahis siteleri