Slavia – Chrudim 0:10 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:10 (0:4)
FK Chrudim
Neděle 21.02.2016, 19:301. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na začátku poslední minuty se fanoušci ERA-PACKu dočkávají desátého gólu. Kovács našel přesným centrem RODRIGA, který se taktéž zařadil mezi dvougólové střelce dnešního souboje – 0:10!
     
    36:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Debakl slavistického týmu pokračuje, ERA-PACK vede již 9:0! V power-play připravil Michal Kovács střeleckou pozici pro FELIPEHO, který dává v krátkém sledu svojí druhou branku v dnešním střetnutí – 0:9!
     
    31:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pokutového kopu se nakonec ujal Brazilec FELIPE, který se štěstí prostřelil Bartůňka. Slavistický brankář sice vystihl stranu, ale balon mu stejně proklouzl do sítě – 0:8!
     
    31:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A už je to o sedm! Dentinho unikl po pravé straně, ukázkovým centrem na zadní tyč našel nabíhajícího RODRIGA, jenž ve skluzu bez problému dopravil balon za záda Bartůňka – 0:7!
     
    30:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Přesilová hra chrudimského týmu byla ukázková! Koudelka se tentokrát z role střelce převtělil na asistenta a parádně připravil jednoduchou branku pro RADIMA ZÁRUBU – 0:6!
     
    20:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak Chrudimští první půli skončili, tak druhou začali. DENTINHO se po sražené střele Marcinha dostal k balonu a ze vzduchu ho prudce poslal do poloodkryté branky Slavie – 0:5!
     
    17:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brazilská samba v dresu Chrudimi! Dentinho lobem vysunul po pravé lajně Marcinha, který se kličkou zbavil brankáře Bartůňka a doslova daroval lehkou branku pro SIDNEIHO – 0:4!
     
    14:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí se již jedenáctinásobný mistr raduje potřetí! Lukáš Rešetár poslal míč neomylně na nohu TOMÁŠE KOUDELKY, který z voleje zády k brance prostřelil gólmana Bartůňka – 0:3!
     
    04:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Fantastická dělovka z dílny RADIMA ZÁRUBY málem roztrhla síť ve slavistické brance! Rešetár vybojoval míč proti Nguyenovi nazpět, naservíroval ho brněnskému odchovanci, který ho napálil přímo pod břevno – 0:2!
     
    02:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rohový kop chrudimského celku rozehrál Dentinho přímo na nohu SIDNEIHO! Jeho tvrdá střela sice trefila gólmana Bartůňka, po odrazu od bránícího hráče však balon skončil ve slavistické síti – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Sidnei (Dentinho), 5. Záruba (Rešetár), 15. Koudelka (Rešetár), 18. Sidnei (Marcinho), 21. Dentinho, 31. Záruba (Koudelka), 32. Rodrigo (Dentinho), 32. Felipe (pen.), 37. Felipe (Kovács), 40. Rodrigo (Kovács)

    Karty:   29. Oliva (SLA), 32. Lištván (SLA), 36. Matějka (SLA)   30. Oliva (SLA)


    SK Slavia Praha: Bartůněk (Vahala) – Matějka, Hrdina, Homola, Oliva, Vejvoda, Nguyen, Žežulka, Lištván
    FK Chrudim: Ton (32. Žďánský) – Záruba, Koudelka, Dentinho, Sidnei, Kovács, Marcinho, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    bahis siteleri