Chodov – Mladá Boleslav 13:6 (kon.) | Ostrava – Bohemians 11:13 (kon.) | Litvínov – Královské Vinohrady 7:8 (kon.)
Sparta – Otrokovice 9:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 3:7 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:6 (3:2, 2:2, 8:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 21.02.2016, 17:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je již z dnešního online přenosu vše. Jsem rád, že jste s námi sledovali dnešní zápas. Přeji vám klidný zbytek večera a úspěšný vstup do nového pracovního týdne. Budu se těšit někdy příště, na shledanou! (19:14:39)
     
    Zápas končí dosti překvapivým výsledkem! Chodov hrál s Mladou Boleslaví čtyřicet minut vyrovnané utkání, během závěrečné dvacetiminutovky však Technology podlehlo drtivé síle Pražanů a musí se smířit s třináctibrankovým přídělem. Hráči Chodova si tak zajišťují první místo po základní části, přestože do jejího konce zbývá odehrát ještě jedno kolo.
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČI UTKÁNÍ

    Chodov: Petr Pražák
    Boleslav: Jiří Curney
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Chodov: 11 (29)
    Boleslav: 9 (25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Chodov znovu v Rytychově sousedství, ovšem nepřesná nahrávka hostům ulehčuje situaci.
     
    59:27
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:06
    Probíhá poslední minuta duelu. U míčku je hostující družstvo, jež dobývá polovinu Chodovských.
     
    58:47
    Výborný reflex Jana Baráka, který rukou vyškrábl vysoce nebezpečný pokus letící z pravé strany!
     
    58:35
    Přečíslení 2 na 1 Chodov zakončuje střelou do těla připraveného Rytycha.
     
    57:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Novotný chtěl zpoza brány přihrát v brankovišti čekajícímu adresátovi. Místo toho se však k míčku probojoval TOM ONDRUŠEK a vysokým lobem jej uklidil do opuštěné klece. Ondrušek tak doplňuje Koutného s Dóžou a přidává se mezi dnešní střelce hattricku. Bez asistence.
     
    56:47
    Nyní musel Barák řešit vážnější ohrožení svatyně, jenže aktivním přístupem k problému míček odklidil.
     
    55:36
    Technology pokračuje ve hře s jedním hráčem v poli navíc.
     
    54:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ani hra v šesti nepřinesla v mladoboleslavské hře očekávané zlepšení. PATRIK DÓŽA se i s míčkem u čepele protáhl kolem nesmlouvavých protivníků, a když už od nich byl dostatečně daleko, navedl míček do sítě. Jedná se o třetí Dóžovu trefu v zápase. Asistence: Michal Kotlas.
     
    53:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    53:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný vývoj utkání! Málo důrazná defenziva Technology si s novou ofenzivní vlnou jednoduše nevěděla rady. PATRIK DÓŽA těžil z volného místa a přízemním dělem zvýšil bobtnající vedení. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    53:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácím ani dosavadní vedení nestačilo. Výsledek zakulacuje MARTIN KOUTNÝ, jehož nezastavitelný náběh z levého křídla vrcholil nezkrotnou střelou k tyčce. Koutný tak uzavírá hattrick! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    52:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovská dominance s přibývajícím časem neoslabuje, ale naopak ještě více sílí. Devátý gól Pražanů má na svědomí MARTIN KOUTNÝ. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    49:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí ani za vyrovnaného stavu nepolevili a druhým gólem v krátkém časovém rozmezí se opětovně zmocňují vedení. TOMÁŠ VÁVRA při střele využil odrazu o bránícího hráče Středočechů. Rytych se nyní nestačil včas zorientovat v překvapivé situaci. Asistence: David Bouša.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 6. Ondrušek (Dóža), 12. Pražák, 20. Pražák (Bouša), 21. Dóža (Koutný), 27. Jelínek (vla.), 44. Koutný (Ondrušek), 50. Ondrušek (Dóža), 50. Vávra (Bouša), 53. Koutný (Ondrušek), 54. Koutný (Ondrušek), 54. Dóža (Sýkora), 55. Dóža (Kotlas), 58. Ondrušek – 2. Fojta (Kološ), 17. Pluhař (Salát), 22. Pluhař (Tom. Chroust), 33. Natov, 48. Novotný (J. Bouška), 49. Curney (Jelínek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Mück) – M. Jelínek, Pražan, Bachtík, Kašovský, Fiala, Tyl, Vávra, Procházka, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Koutný, Chmelíček, Dóža, Strachota, Kotlas, Bouša
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Novák, P. Bouška, Salát, Novotný, Tom. Chroust, Tad. Chroust, J. Bouška, Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, J. Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Fojta

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 418
    bahis siteleri