Chodov – Mladá Boleslav 13:6 (kon.) | Ostrava – Bohemians 11:13 (kon.) | Litvínov – Královské Vinohrady 7:8 (kon.)
Sparta – Otrokovice 9:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 3:7 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:6 (3:2, 2:2, 8:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 21.02.2016, 17:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Novotný chtěl zpoza brány přihrát v brankovišti čekajícímu adresátovi. Místo toho se však k míčku probojoval TOM ONDRUŠEK a vysokým lobem jej uklidil do opuštěné klece. Ondrušek tak doplňuje Koutného s Dóžou a přidává se mezi dnešní střelce hattricku. Bez asistence.
     
    54:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ani hra v šesti nepřinesla v mladoboleslavské hře očekávané zlepšení. PATRIK DÓŽA se i s míčkem u čepele protáhl kolem nesmlouvavých protivníků, a když už od nich byl dostatečně daleko, navedl míček do sítě. Jedná se o třetí Dóžovu trefu v zápase. Asistence: Michal Kotlas.
     
    53:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný vývoj utkání! Málo důrazná defenziva Technology si s novou ofenzivní vlnou jednoduše nevěděla rady. PATRIK DÓŽA těžil z volného místa a přízemním dělem zvýšil bobtnající vedení. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    53:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácím ani dosavadní vedení nestačilo. Výsledek zakulacuje MARTIN KOUTNÝ, jehož nezastavitelný náběh z levého křídla vrcholil nezkrotnou střelou k tyčce. Koutný tak uzavírá hattrick! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    52:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovská dominance s přibývajícím časem neoslabuje, ale naopak ještě více sílí. Devátý gól Pražanů má na svědomí MARTIN KOUTNÝ. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    49:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí ani za vyrovnaného stavu nepolevili a druhým gólem v krátkém časovém rozmezí se opětovně zmocňují vedení. TOMÁŠ VÁVRA při střele využil odrazu o bránícího hráče Středočechů. Rytych se nyní nestačil včas zorientovat v překvapivé situaci. Asistence: David Bouša.
     
    49:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov měl výhodu volného úderu. Po rozehrání střílel Dóža, ale míček odskočil a jeho definitivní uklizení za brankovou čáru obstaral TOM ONDRUŠEK. Asistence: Patrik Dóža.
     
    48:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na tabuli svítí nerozhodné skóre! Vyrovnávací trefu zajišťuje JIŘÍ CURNEY, jehož střelu z předbrankového prostoru nezastavil žádný z blokujících soupeřů. Asistence: Jan Jelínek.
     
    47:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další výrazná chyba v rozehrávce ústí další brankovou situací. Útočník Chodova vedoucí vznikající přečíslení předal míček pouze na opačnou stranu běžícímu Jiřímu Bouškovi. Bouška dokonal zkázu nahrávkou na PETRA NOVOTNÉHO. Asistence: Jiří Bouška.
     
    43:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Standardní situace z větší vzdálenosti od Rytycha nakonec má gólové vyústění! Ondrušek zmátl soupeře pohybem těla, přiťukl míček MARTINU KOUTNÉMU a střelec famózně překonal chumel stojící na hranici brankoviště. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    32:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nehlídaný JAN NATOV si počkal na správnou chvíli, prostřelil blokujícího obránce a ránu nezastavil ani Barák. Před míčkem nestálo zrovna málo překážek, přesto jej žádná z nich nezastavila. Asistence: Jiří Curney.
     
    26:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět dvougólový náskok. Pohledná akce plná bleskových přihrávek dovolila střílet jednomu z chodovských útočníku, jehož projektil se otřel o bránícího Jana Jelínka. Míček se odráží mimo Rytychův dosah.
     
    21:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nepřesnost se domácím krutě vymstila. JOSEF PLUHAŘ se instinktivně vložil do soupeřovy kombinace a celou defenzivu zaskočil umístěnou dělovkou nad Barákovu ruku. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    20:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vedení Chodova získává v úvodu druhé třetiny konkrétnější obrysy. Rychle běžící Koutný přenechal míček napravo uvolněnému PATRIKU DÓŽOVI, který využil nepřipravenosti Davida Rytycha. Asistence: Martin Koutný.
     
    19:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Brankář hostujícího týmu si nepohlídal prostor na bližší tyči, o čemž moc dobře věděl PETR PRAŽÁK. Střelec vyprodukoval svižnou ránu a zaznamenává dnešní druhý gól. Asistence: David Bouša.
     
    16:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mezi dvěma obránci Chodova si udělal místo JOSEF PLUHAŘ, jehož přesná a zároveň dostatečně razantní dělovka prošla kolem Barákova těla až do sítě! Asistence: Petr Salát.
     
    11:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velká chyba v boleslavské rozehře nemohla dopadnout jinak! Špatný pas na mantinel uzmul nachystaný PETR PRAŽÁK, který prosvištěl defenzivou protivníka a bez komplikací napálil míček do nepokrytých míst. Bez asistence.
     
    05:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí obsadili prostor Rytychova brankoviště, proti čemuž hostující tým nebyl schopen adekvátně zasáhnout. Zničehonic přišla přihrávka do volného území, kde se do palebného úhlu vytočil TOM ONDRUŠEK, a bylo vyrovnáno. Asistence: Patrik Dóža.
     
    01:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující celek musel projít kolem napadajících domácích útočníků, nelehký úkol však dovedl k dokonalosti. ONDŘEJ FOJTA se z místa u mantinelu tvrdě opřel do míčku a z první pověsil míček pod horní tyč. Asistence: Petr Kološ.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 6. Ondrušek (Dóža), 12. Pražák, 20. Pražák (Bouša), 21. Dóža (Koutný), 27. Jelínek (vla.), 44. Koutný (Ondrušek), 50. Ondrušek (Dóža), 50. Vávra (Bouša), 53. Koutný (Ondrušek), 54. Koutný (Ondrušek), 54. Dóža (Sýkora), 55. Dóža (Kotlas), 58. Ondrušek – 2. Fojta (Kološ), 17. Pluhař (Salát), 22. Pluhař (Tom. Chroust), 33. Natov, 48. Novotný (J. Bouška), 49. Curney (Jelínek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Mück) – M. Jelínek, Pražan, Bachtík, Kašovský, Fiala, Tyl, Vávra, Procházka, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Koutný, Chmelíček, Dóža, Strachota, Kotlas, Bouša
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Novák, P. Bouška, Salát, Novotný, Tom. Chroust, Tad. Chroust, J. Bouška, Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, J. Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Fojta

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 418
    bahis siteleri