Neapol – AC Milán 1:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:1)
AC Milán
Pondělí 22.02.2016, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Domácí se svojí asi poslední šancí neuspěli.
     
    90+2
    Tak toto ještě byla gólovka pro domácí Neapol! K centru se ze strany dostal Hysaj, jeho míč nakonec propadl na El Kaddouriho, který ale nedokázal svoji střelou doprostřed brány propálit Donnarummu!
     
    90
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Omar El Kaddouri.
    89. Hondovu střelu vyrazil Reina na roh!
     
    89
    Do velké šance se dostal i Keisuke Honda, který napřáhl z dálky a nakonec na zem musel hodně rychle Reina, aby jeho ránu k tyči dokázal vyrazit na roh!
     
    87
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Mario Balotelli.
    85. Niang ve velké šanci pálil mimo!
     
    85
    Do obrovské šance se dostal Niang, který si naběhl na Ménezův pas za obranu a jen díky vlastní nepřesnosti pálil sám mimo bránu, kterou stráží Reina!
     
    83
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Riccardo Montolivo, přichází Andrea Bertolacci.
     
    82
    Tak toto byla velká šance domácího celku, protože se k centru ze strany dostal Ghoulam, ale Higuaín ho na přední tyči nedokázal v tísni poslat do brány a pálil těsně mimo!
     
    81
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Allan, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    74
    Na tribunu pak musí Maurizio Sarri, kterému se nelíbil výrok hlavního sudího a ten tak domácího kouče vykazuje pryč z lavičky!
     
    72
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Jérémy Ménez.
    67. Tyčka zabránila domácím ve skórování.
     
    67
    Nakonec tu ale byla velká šance domácích, protože ve vápně se dostal ke střele zcela volný Mertens a jeho střela zaduněla o tyč! Následnou melu před bránou ukončil odkopem na roh Zapata!
     
    66
    Montolivo kousek před vápnem sťal nohou Hamšíka, který mu dal krásnou kličku a kromě žluté karty je tu velice nebezpečný přímák!
     
    65
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Dries Mertens.
     
    63
    K dobrému a tvrdému centru se dostal ze strany Callejón, na zem ale těsně před Higuaínem padl Donnarumma, který dokázal míč na poslední chvíli vyrazit parádním reflexem pryč!
     
    52
    Donnarumma hodně dlouho natahoval odkop a nakonec za toto počínání vidí žlutou.
    44. Giacomo BONAVENTURA - 1:1
     
    44
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak toto je neuvěřitelné! Z ničeho nic přeci jen hosté dostali do šance je srovnáno! K centru se dostal ze strany Honda a jeho míč pouze přizvedl za sebe zatím bezchybný Koulibaly, za nímž číhal nikým nehlídaný GIACOMO BONAVENTURA a ten tvrdou ránou propálil na bližší tyči Reinu!
    39. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    39
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak toto je velká smůla pro hosty, kteří už se asi viděli v kabině, ale nakonec jim radost Neapol přeci jen zkazila! Ke střele se z pořádné dálky dostal LORENZO INSIGNE, který svoji střelu pro Donnarummu velice smolně otřel o Abateho, který ji tečoval nohou přesně k tyči a hostující gólman byl bez šance!
    20. Higuaín nepropálil bloky!
     
    20
    Tak toto byla první velká šance zápasu pro domácí! Ke střele se po pěkné přihrávce za obránce dostal nejlepší střelec Serie A, Gonzalo Higuaín, ale do jeho rány se položil obětavý Zapata a zablokoval míč těsně vedle Donnarummovy brány!
     
    7
    Tak toto byla krásná práce na obou stranách! Nejprve se krásně uvolnil Niang, který už skoro vbíhal sám do vápna, ale na poslední chvíli k němu přilétl úžasný Koulibaly a míč mu famózním obranným zákrokem odkopl pryč!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 39. L. Insigne (Ghoulam) – 44. Bonaventura

    Karty:   52. G. Donnarumma (ACM), 66. Montolivo (ACM)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 15:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:14.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan (81. Gabbiadini), Jorginho, Hamšík (C) – Callejón (65. D. Mertens), Higuaín, L. Insigne (90. El Kaddouri).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Gabbiadini, El Kaddouri, Chalobah.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, C. Zapata, Antonelli – Honda, Kucka, Montolivo (C) (83. Bertolacci), Bonaventura – Bacca (72. Ménez), Niang (87. Balotelli).
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – Calabria, De Sciglio, A. Romagnoli, A. Poli, J. Mauri, Simič, K-P. Boateng, Bertolacci, Ménez, Balotelli.

    Rozhodčí: Banti – Giallatini, Passeri
    bahis siteleri