TK k představení nové sportovní agentury (kon.)
konec
Tisková konference k představení nové sportovní agentury

Pondělí 22.02.2016, 13:25Tiskové konference
     
    Tisková konference byla právě ukončena. (13:57:50)
    Hromadné podepisování smlouvy. (zleva Pavel Zíka, Zuzana Hejnová, Václav Pilař, Jakub Dlouhý.

     
    Konec tiskové konference je ve znamení hromadného přípitku, který odstartuje působení firmy GLOBAL SPORTS u nás i v zahraničí.
     
    Všichni čtyři účastníci dnešní tiskové konference hromadně podepisují smlouvu o spolupráci.
     
    "Dostala jsem nabídku od pana Ziky a neváhala jsem příliš dlouho. Hledala jsem agenturu která by mi v tomhle pomohl, kdo se o mě postará a kdo mi zpříjemní poslední roky mé kariéry. Ráda bych se věnovala jen sportu a nemusela řešit nic jiného, což poslední roky nebylo.", odpověděla Hejnová na další otázku přítomných.
     
    Zuzana Hejnová zhodnotila poslední výsledky a nastínila cíle pro letošní sezónu. "Olympijská sezóna je jednou za čtyři roky, což má každý sportovec v hlavě. Jsem připravena na psychický i mediální tlak. Chtěla bych vyhrát zlato. Na ME bych chtěla také závodit."
     
    Co ve vašem případě rozhodlo, že budete spolupracovat s agenturou? "Já znám pana Ziku dlouho, takže nebylo o čem přemýšlet. Rád bych se vrátil na hřiště a panu Zikovu to alespoň takto vrátit a neudělat ostudu.", odpověděl záložník Viktorie na otázku.
     
    Ke slovu se dostal Václav Pilař: "Já se vracím po velké operaci. Už začínám běhat. Je to náročné. Chci se vrátit do fotbalu a být stoprocentně zdravý."
     
    Nyní se předává slovo Zuzaně Hejnové a Václavu Pilařovi.
     
    Dále bude agentura využívat služby Petra Brabce, špičkového kondičního trenéra a výživového specialisty.
     
    V oblasti právního servisu spoléhá agentura na Jana Šťovíčka, předního experta na sportovní právo a rozhodce mezinárodního Arbitrážního sportovního soudu.
     
    GLOBAL SPORTS se opírá o síť zkušených spolupracovníků. Fotbalovým šéf skautem a vedoucím sportovního úseku je Martin Poustka, který působil ve fotbalové Slavii.
     
    Celkem osmapadesát fotbalistů spadá pod křídla nově vzniklé firmy. GLOBAL SPORTS se ovšem nezaměřuje pouze na fotbal, ale i na další sporty, jako například atletika, automoto atd.
     
    Chystáme akademii, která sportovcům pomůže při kontaktu s novináři, při práci se sociálními sítěmi, s právní a finanční gramotnosti a dalšími oblasti.
     
    "Chceme být úspěšní, chceme být na špici. Momentálně zastupujeme spoustu reprezentantů ve všech kategoriích", dodává Pavel Zíka.
     
    Pod křídla GLOBAL SPORTS momentálně patří například Václav Pilař, kterému přejeme brzký návrat na fotbalová hřiště. Dále zastupujeme například Václava Procházku, kterému jsme dojednali přestup do tureckého Osmanlisporu.
     
    Chtěli bychom pomoci sportovcům i se spoluprací s fanoušky. V dnešní době sociálních sítí je důležité, aby měl každý možnost komunikovat a spolupracovat ve své podstatě se svými fanoušky", dodal Jakub Dlouhý.
     
    Pavel Zíka se do sportovního prostředí vrací po čtyřleté pauze a sám říká, "Jsem plný energie a stále mám co nabídnout, těším se na nové výzvy".
     
    GLOBAL SPORTS zastupuje desítky fotbalistů, ale také nejlepší překážkářku Zuzanu Hejnovou.

    Alan Šrámek

    Hosté konference:
    Pavel Zíka - sportovní agent, spoluzakladatel firmy
    Jakub Dlouhý - spoluzakladatel firmy
    Václav Pilař - fotbalista Viktorie Plzeň
    Zuzana Hejnová - atletka
    bahis siteleri