Boston – Columbus 4:6 (kon.) | Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Montreal – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Arizona Coyotes
Úterý 23.02.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:30
    Nicklas Bäckström dostává menší trest za podražení, což může být velká komplikace pro Caps.
     
    58:37
    Domingue je na střídačce a hosté to zkouší v šesti lidech v poli.
     
    55:30
    Stanislav Galijev se dostal po přihrávce Kuzněcova do vyložené šance! Ruskou kombinaci ale zastavil pohotový Domingue a dává tak svému týmu ještě naději v tomto zápase.
     
    52:06
    Alexander Ovečkin chtěl pomoci svému spoluhráči tím, že mu podá ztracenou hůl. To však neměl dělat, protože dostává menší trest za nedovolenou výstroj.
    49:43 Connor MURPHY - 3:2
     
    49:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes velmi rychle snižují a ještě nás čeká zajímavý konec zápasu! Od pravého mantinelu přišlo nahození od CONNORA MURPHYHO, které Holtby vůbec neviděl a k překvapení všech kotouč skončil až v bráně Washingtonu. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Jordan Martinook.
    48:43 Mike RICHARDS - 3:1
     
    48:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps bleskurychle odskakují do dvoubrankového vedení! Po střele Toma Wilsona zůstal kotouč sice ležet pod lapačkou Dominguea, který ho však nedokázal úplně přikrýt, čehož využil MIKE RICHARDS, ke kterému se následně dostal puk a ten už neměl problém trefit prázdnou bránu Arizony. Tato situace rozvášnila jak hráče, tak i trenéra Kojotů. I přes jeho challenge však gól platí a domácí vedou 3:1. Asistence: Tom Wilson, Jason Chimera.
    48:17 Alexandr OVEČKIN - 2:1
     
    48:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou dnes poprvé do vedení! ALEXANDER OVEČKIN si přerovnal puk na holi a z tradiční pozice u levého mantinelu prostřelil Dominguea, který toho příliš neviděl. Asistence: Justin Williams, Jevgenij Kuzněcov.
     
    46:30
    Parádní semafor musel vytasit Holtby, aby zastavil nebezpečnou střelu jednoho z hostujících hráčů. Domácí brankář nyní svůj tým výrazně podržel!
     
    45:25
    Chimera se proháčkoval až do vyložené pozice, ale v dobré příležitosti trefil pouze připraveného Dominguea.
     
    43:18
    Jarred Tinordi si odsedí dvě minuty za držení protihráče.
     
    39:10
    Richards předvedl nyní parádní akci! Kličkou se zbavil jednoho obránce a poté místo zakončení volil ještě přihrávku před prázdnou bránu. Ta však k jeho spoluhráči nedoputovala, a tak z nadějné příležitosti Caps sešlo.
     
    38:33
    Tom Wilson si odpyká dvě minuty za napadení.
     
    35:49
    Antoine Vermette podrazil svého soupeře, za což dostává menší trest a oslabuje tak svůj tým.
     
    27:55
    Michael Stone je potrestán 2 minutami za nebezpečnou hru vysokou holí.
    26:03 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:1
     
    26:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps rychle srovnávají krok se svým soupeřem! JEVGENIJ KUZNĚCOV si vybruslil od pravého mantinelu do střelecké pozice do prostoru pravého kruhu a jeho pokus přes obránce propadl Domingueovi mezi rukou a tělem až do sítě. Asistence:Alexander Ovečkin, Andre Burakovsky.
     
    24:38
    Příležitost pro Caps, aby srovnali skóre. Menší trest za sekání dostává Martin Hanzal.
    23:25 Kevin CONNAUTON - 0:1
     
    23:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se v úvodu druhé třetiny dostávají do vedení! Kojoti vlétli do útočného pásma, kde Tobias Rieder na modré čáře přenechal puk KEVINU CONNAUTONOVI, který si nabruslil do mezikruží a za pomocí teče Orpikovy hole vymetl horní roh Holtbyho brány. Asistence: Tobias Rieder, Viktor Tichonov.
     
    18:56
    Za vražení na hrazení je poslán za katr Alexander Ovečkin. Třetí početná výhoda pro Kojoty.
     
    13:03
    Druhá početní výhoda pro Kojoty. Na trestnou lavici putuje opět Justin Williams, který si odpyká dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    05:43
    První početní výhodu si zahrají hosté. Justin Williams je vyloučen na dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    04:40
    Shane Doan pálil z pravého kruhu poté, co obdržel přihrávku od svého spoluhráče po přečíslení 2 na 1. Brayden Holtby ale převedl fantastický zákrok, čímž zachránil svůj tým od první inkasované branky.
     
    00:20
    V první velké šanci se ocitl Jason Chimera, který se probil přes obránce, až se ocitl tváří v tvář Domingueovi. Brankář hostů si však s jeho střelou mezi ruku a tělo poradil.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 27. Kuzněcov (Ovečkin, Burakovsky), 49. Ovečkin (Williams, Kuzněcov), 49. Richards (Wilson, Chimera) – 24. Connauton (Rieder, Tichonov), 50. Murphy (Ekman-Larsson, Martinook)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Carlson, Schmidt, Orpik (A), Orlov – Williams, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Burakovsky – Wilson, Richards, Chimera – Latta, Laich, Galijev
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson (A), Stone, Connauton, Michálek, Tinordi– Boedker, Vermette, Rieder – Duclair, Hanzal (A), Domi – Doan (C), Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura

    Rozhodčí: Rank, Peel – Barton, Murphy
    bahis siteleri