Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
7:3 (2:0, 2:1, 3:2) Stav série: 1:0
HC ISMM Kopřivnice
Čtvrtek 25.02.2016, 18:00 • Hala Polárka • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    O výhře domácích je definitivně rozhodnuto! Frýdek-Místek se dostal do přečíslení, při kterém Polák našel křižným pasem TOMÁŠE KÁŇU a ten uklidil puk do odkryté klece. Asistence: Jiří Polák, Vít Christov.
     
    49:16
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté vzápětí přidávají další branku! Ihned po vhazování se prosadil PETR SLOVÁK, který propasíroval kotouč pod betonem Šimbocha. Asistence: Vít Stránský.
     
    47:54
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Tak by se dal charakterizovat tento gól hostů, kteří se dostali do protiútoku a ADAM KOFROŇ poslal puk po přihrávce Slováka až za záda Šimbocha! Asistence: Petr Slovák.
     
    43:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Trojice domácích byla osamocená před brankářem, už se zdálo, že to Frýdecko-místečtí překombinovali, nakonec se však k dorážce do odkryté brány dostal VLADIMÍR LUKA, který tak zvyšuje na rozdíl pěti branek! Asistence: Tomáš Kvapil, Vít Christov.
     
    40:51
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečná one man show! Hned v úvodu třetí třetiny přidává svoji čtvrtou branku ARON CHMIELEWSKI! Od Schwarze dostal přihrávku před branku a bekhendem poslal puk přesně mezi betony Vrby. Asistence: Jakub Schwarz, Tadeáš Jaroš.
     
    39:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, v poslední minutě druhé třetiny střílí domácí další branku. Opět je autorem ARON CHMIELEWSKI, který dostal přihrávku mezi kruhy a přesnou trefou dokonal svůj dnešní hattrick! Asistence: Tadeáš Jaroš, Jakub Schwarz.
     
    28:01
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek ve vlastním oslabení. K puku se dostal JAKUB MACH, který přesnou trefou z pravého kruhu překonal Šimbocha. Asistence: Miroslav Marek.
     
    25:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku. K odraženému puku se dostal ARON CHMIELEWSKI, který jel úplně sám na Vrbu a zkušeně poslal puk pod horní tyč! Přidává tak svoji druhou branku v tomto utkání. Asistence: Jakub Schwarz, Petr Heider.
     
    18:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, domácí přidávají další branku! ARON CHMIELEWSKI se procpal s pukem až před branku, položil si gólmana a ještě zpoza branky se snažil dorážet. Puk se odrazil k jednomu z hostů a ten si jej tam sám nechtěně srazil. Asistence: Jakub Schwarz, Petr Heider.
     
    17:28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovku! Z pravé strany nabil Káňa VLADIMÍRU LUKOVI a ten z první poslal puk přesnou trefou do brány hostů! Asistence: Tomáš Káňa, Martin Piecha.

    Monika Návratová

    Branky a nahrávky: 18. Luka (Piecha, Káňa), 19. Chmielewski (Schwarz, Heider), 26. Chmielewski (Schwarz, Heider), 40. Chmielewski (Jaroš, Schwarz), 41. Chmielewski (Schwarz, Jaroš), 44. Luka (Kvapil, Christov), 58. Káňa (Polák, Christov) – 29. Mach (Marek), 48. Kofroň (Slovák), 50. Slovák (Stránský)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Hlaváč) – Heider, Krutil, Foltýn, Fišera, Matyáš, Kvapil, Polák – Franek, Piecha, Sonnek, Klimša, O. Kovařčík, Samiec, Chmielewski, Schwarz, Káňa, Cienciala, Luka, Jaroš, Christov
    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Unzeitig) – Dusík, Jašek, Čintala, Vydra, Marek, Merenda, Teper – Kofroň, Bartošák, Slovák, Sluštík, Hrubý, Stránský, Tomášek, Pargáč, Mach, Červenka

    Rozhodčí: Koziol – Gančarčík, Vengřín

    Diváci: 2133
    Frýdek-M. 3 0 Kopřivnice
    #1 Čtvrtek 25.02.2016 • 18:00
    Frýdek-M. - Kopřivnice 7:3
    #2 Sobota 27.02.2016 • 17:00
    Kopřivnice - Frýdek-M. 0:4
    #3 Pondělí 29.02.2016 • 18:00
    Frýdek-M. - Kopřivnice 4:1
    bahis siteleri