Boston – Tampa 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:1 (2:1, 3:0, 1:0) Stav série: 1:0
HC ZUBR Přerov
Pondělí 29.02.2016, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6421) • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    A další vyloučení. Petr Kolmann (CEB) si jde dnes již poněkolikáté sednout na trestnou lavici. Nyní dostává k menšímu trestu také desetiminutový osobní za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    55:53
    Hned po pár sekundách při hře čtyři na čtyři následuje další vyloučení a Motor bude hrát přesilovku. Rostislav Šnajnar (PRE) bude pykat za držení protihráče.
     
    55:30
    Michal Švihálek (CEB) je znovu aktivní, ale s Jakubem Ferencem by opravdu nebylo radno pouštět se do pěstního souboje. Českobudějovický forvard dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    54:24
    Kapitán Přerova Tomáš Sýkory (PRE) si odpyká menší trest. Přidá Motor sedmou branku?
     
    Na dnešní utkání si cestu do Budvar arény našlo 6097 diváků!
     
    50:41
    Přerov se dostal do přečíslení dva na jednoho! Jiří Goiš poslal puk na střelu Rostislavu Šnajnarovi, který svou pohotovou ranou z první neuspěl.
     
    47:22
    Tak to byl nesmírně podlý zákrok, který předvedl exbudějovický Roman Pšurný bezprostředně po obdrženém gólu! Nejproduktivnější hráč Přerova po základní části sekl Romana Vráblíka, který se dlouho svíjel v bolestech u mantinelu. Forvard Zubrů dostává po zásluze trest na pět minut a do konce utkání. Fanoušci Motoru se bouří.
    47:22 David KUCHEJDA - 6:1
     
    47:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další pohledná akce Jihočechů a Budvar aréna je svědkem debaklu. Vráblík vyvezl puk přes střední pásmo, přihrál Švihálkovi, který výborně podržel puk, dostal Slováka z branky a poslal puk před prázdnou klec DAVIDU KUCHEJDOVI, který už nemusel vyvíjet velkou aktivitu k tomu, aby dostal puk do sítě. Asistence: Michal Švihálek, Roman Vráblík.
     
    46:41
    Potrestání na straně domácího mužstva. Jakub Babka (CEB) dostává menší trest a Motor bude hrát v oslabení o jednoho muže.
     
    45:04
    V další pěkné šanci byl Lukáš Kříž, který dostal puk do mezikruží, a měl spoustu času! Obránce Českých Budějovic ale zazmatkoval a jeho střela nakonec nebyla moc přesná.
     
    41:38
    Lubomír Kovařík (PRE) dostává dvě minuty za hrubost, Lukáš Žálčík (CEB) dostává dvojnásobný menší trest za sekání a hrubost.
     
    41:38
    Obrovský tlak Motoru a vypadalo to, že domácí vstřelili šestou branku. Klimešovi totiž puk vypadl z lapačky na brankovou čáru, vzápětí se do brankoviště vrhli hokejisté Jihočechů a dopravili jej po nějaké chvíli do branky. Obzvlášť důrazně si počínal Lukáš Kříž, který zřejmě dostal puk do branky. Okamžitě poté se na obránce Motoru vrhli jako supi hráči Přerova, kterých bylo v tuto chvíli na nebohého Kříže hned několik. Bude se vylučovat.
     
    38:26
    Vyloučen je Petr Kolmann (CEB), který se provinil držením protihráče, a dostává menší trest.
     
    36:26
    Přerov si bere oddechový čas! Lukáše Klimeše v brance hostů nahradí Jiří Slovák.
    36:26 Josef STRAKA - 5:1
     
    36:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kletba jménem Lukáš Klimeš, který posedla Motor v letošní sezoně, je definitivně zažehnána. Domácí měli v dvojnásobné přesilové hře takový tlak, že pátá branka už musela přijít. Nouza měl puk na pravé straně útočného pásma a přesným pasem našel u levé tyče číhajícího kapitána JOSEFA STRAKU, který svým druhým dnešním gólem vyhnal Klimeše z branky! Asistence: Tomáš Nouza, Petr Kolmann.
     
    35:52
    Lukáš Zíb pálil od modré, netrefil branku a puk odražený od zadního mantinelu netrefil před odkrytou brankou Tomáš Nouza!
     
    35:24
    Hosté budou hrát 1:06 ve třech! Za podražení je poměrně přísně vyloučen Lukáš Chmelíř (PRE), který dostává dvě minuty.
     
    34:30
    Další tvrdý zákrok mimo hru, který bude potrestán. Jiří Goiš (PRE) si v obranném pásmu domácích vyřizoval účty s Jakubem Suchánkem a půjde pykat na dvě minuty.
    32:28 Josef MIKYSKA - 4:1
     
    32:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se dostávají do tříbrankového trháku! Obránce Mucha měl v útočné třetině puk na střelu, ale místo toho se pokusil projet až před brankáře a překonat ho blafákem. Během svého nájezdu byl ovšem sražen a puk, který ležel před brankovištěm, dopravil do branky důsledný JOSEF MIKYSKA. Asistence: Ján Mucha, Jakub Babka.
    26:35 Lukáš ŽÁLČÍK - 3:1
     
    26:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další pohledná branka domácího celku znamená navrácení dvoubrankového vedení! Vynikající práci a hlavní podíl na gólu měl Mikyska, který dlouho držel puk v útočném pásmu, zbavil se tří protivníků a namířil si to rovnou k brance. Tam si počkal na spadnutí hostujícího beka, přes jehož hokejku poslal přesnou přihrávku na hůl LUKÁŠE ŽÁLČÍKA. Ten už měl s trefením odkryté klece lehkou práci a za svou aktivitu v posledních minutách si branku zasloužil. Asistence: Josef Mikyska, Jakub Babka.
     
    24:06
    Josef Straka se dostával do šance, ale byl faulován. Hostující Radomír Pala (PRE) obdržel dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    22:59
    Michal Švihálek (CEB) se po svém návratu do sestavy po zranění opravdu činí! Nyní se zapojil do další potyčky, která ovšem neměla moc dlouhého trvání. Forvard Motoru a Martin Novotný (PRE) dostávají oba dvě minuty za hrubost.
     
    22:10
    Lukáš Žálčík měl hned tři velké příležitosti v krátkém sledu. Pokaždé visel gól ve vzduchu, ale tentokrát se vyznamenal Lukáš Klimeš!
     
    16:50
    Přesilová hra pro Přerov. Petr Kolmann (CEB) půjde pykat na dvě minuty a oslabí v důležité chvíli svůj tým. Využijí toho hosté?
    16:18 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    16:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš. Přerov z první vážnější šance skóruje! Procházka vybojoval puk u pravého mantinelu a poslal puk na modrou čáru Grofovu. Zadák Zubrů tvrdě vypálil a ještě před bezmocným Bláhou změnil dráhu puku ROMAN PŠURNÝ. Asistence: Jakub Grof, Milan Procházka.
     
    15:20
    Obrovská šance Motoru zůstala nevyužita! Rob nasměroval svou přihrávku před Klimeše na úplně osamoceného Květoně, který dlouho vyčkával, a poté poslal vysokou přihrávku na druhou tyč, kde v poslední chvíli promáchl Michal Chovan!
     
    13:25
    Motor bude hrát po komerční přestávce přesilovou hru. Lukáš Vágner (PRE) dostává menší trest za držení.
    11:46 Lukáš KVĚTOŇ - 2:0
     
    11:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce jako do Zlaté helmy! Učebnicově zapracovala celá první lajna Motoru. Chovan výborně napadal hostujícího obránce, kterého obral o puk, a poslal jej před branku Robovi. Ten byl v tísni, ale stihl ještě zvednout hlavu a našel před odkrytou brankou LUKÁŠE KVĚTONĚ, kterému už stačilo jen trefit odkrytou klec. Asistence: Luboš Rob, Michal Chovan.
     
    08:06
    Přesilovku si zahraje hostující celek. Lukáš Kříž (CEB) dostává dvě minuty za krosček.
    04:51 Josef STRAKA - 1:0
     
    04:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Skvěle sehraná přesilová hra Jihočechů končí úvodní brankou! Nouza nabil na modrou čáru Suchánkovi, jehož povedenou střelu šikovně ztečoval kapitán JOSEF STRAKA. Gólman Klimeš byl proti změně směru puku bezmocný. Asistence: Jakub Suchánek, Tomáš Nouza.
     
    04:44
    Na trestnou lavici míří Roman Pšurný (PRE), který oslabí svůj tým menším trestem na hákování.
     
    04:44
    Výborné napadání Motoru a byla z toho obrovská šance! Luboš Rob našel před brankou osamoceného Michala Chovana, který měl hodně času, ale nechal si v poslední chvíli vypíchnout kotouč gólmanem.
     
    02:17
    Vše vyprovokoval domácí Ladislav Marek, který dohrál přerovského hráče po pískání. Vzápětí se do sebe pustili Lukáš Vágner (PRE) s Michalem Švihálkem (CEB), který se po chvíli ocitl na ledě, ale oba soky nemohl rozhodčí dlouho roztrhnout. Oba kohouti dostávají dvounásobné menší tresty za hrubost. Nakonec je vyloučen ještě Ján Mucha (CEB) s Tadeášem Králem (PRE), kteří obdrželi po dvou minutách.
     
    02:17
    Hned na začátku utkání se přiostřuje! Po střele Točíka se strhla na ledě velká mela a bude se vylučovat.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 5. Straka (Suchánek, Nouza), 12. Květoň (Rob, Chovan), 27. Žálčík (Mikyska, Babka), 33. Mikyska (Mucha, Babka), 37. Straka (Nouza, Kolmann), 48. Kuchejda (Švihálek, Vráblík) – 17. Pšurný (Grof, Procházka)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kváča) – Mucha, Zíb, Suchánek, Kolmann, Kříž, Vráblík, Žovinec – Chovan, Rob, Květoň – Nouza, Straka, Kuchejda – Žálčík, Mikyska, Babka – Marek, Točík, Švihálek
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (37. Slovák) – Chmelíř, Grof, Pala, Hořava, Novotný, Ferenc, Vágner, Šnajnar – Procházka, Pšurný, Dostálek – Sikora, Sýkora, Mrázek – Goiš, Popelka, Kovařík – M. Kratochvíl, Král, Stoklasa

    Rozhodčí: Doležal, Bejček – Štofa, Beneš

    Diváci: 6 097
    Motor ČB 4 1 Přerov
    #1 Pondělí 29.02.2016 • 17:30
    Motor ČB - Přerov 6:1
    #2 Úterý 01.03.2016 • 17:30
    Motor ČB - Přerov 4:5 po prodl.
    #3 Pátek 04.03.2016 • 18:00
    Přerov - Motor ČB 1:2
    #4 Sobota 05.03.2016 • 17:00
    Přerov - Motor ČB 0:5
    #5 Pondělí 07.03.2016 • 17:30
    Motor ČB - Přerov 6:5 po s.n. (3:2)
    bahis siteleri