Tisková konference FK Ústí nad Labem (kon.) | TK k uvedení do Síně slávy kladenského hokeje (kon.)
konec
Tisková konference FK Ústí nad Labem

Úterý 01.03.2016, 10:00 • Městský stadion, Masarykova 780/228, Ústí nad Labem-Bukov • Tiskové konference
     
    Tisková konference FK Ústí nad Labem prozradila nejen ambice pro jarní část Fotbalové národní ligy, zhodnotila se i zimní příprava. Tiskové konference se účastnili výkonný ředitel klubu Ing. Petr Heidenreich, 1. místopředseda představenstva klubu Jiří Dušek, předseda představenstva klubu Libor Zajíček, hlavní trenér Petr Němec a zastupující kapitán "A"-týmu Michal Zeman.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro tuto chvíli vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (10:40:46)
     
    10:34
    Tiskovou konferenci právě PR manažer Ondřej Klíč ukončil.
     
    10:33
    Libor Zajíček:

    "Jsme klub, který musí bojovat více srdcem než penězi. Příkladem je hokejový Chomutov, kde lze vidět, že peníze nejsou všechno, i když dělají hodně."
     
    10:32
    Ing. Petr Heidenreich:

    "František Štván, který složil písničku o možném postupu Army ("Klepeme na ligovou bránu"), je velký fanoušek. Když budou takto fanoušci reagovat na to, co děláme, je to jedině dobře. Máme pro diváky připraveny akce, abychom je vtáhli do hry. Pravděpodobně pustíme píseň před prvním jarním zápasem na obrazovce."
     
    10:30
    Ing. Petr Heidenreich:

    "Martin Fenin mě požádal, zda by se s námi mohl připravovat. V Teplicích se nedomluvil, my jsme mu to umožnili. Nechci, aby z toho vyplynulo to, že hledáme cesty k tomu, aby Martin Fenin posílil Ústí nad Labem."
     
    10:28
    Petr Němec:

    "Martinu Feninovi jsme podali pomocnou ruku jako na podzim Jiřímu Jarošíkovi či na začátku zimy Alenu Melunovičovi. Není nikde psané, že v Ústí nad Labem bude Martin Fenin hrát. Každý ho zná, ví, co umí."
     
    10:27
    Michal Zeman:

    "Postoupit bych chtěl, šanci na to máme. Ve Znojmě to bude utkání o šest bodů. Věřím, že neodjedeme s prázdnou."
     
    10:26
    Michal Zeman:

    "Příprava byla náročná. Věřím, že jsme dobře připravení. Makali jsme od prvního dne. S Vltavínem jsme prohráli, doufám, že nás porážka nakopne a ze Znojma něco přivezeme. Byl i špatný terén, ale na to se nemůžeme vymlouvat."
     
    10:25
    Petr Němec:

    "Pracuji s tím, co je. Ztotožňuji se s tím, že pro nás je nejdůležitější udržet vrchní polovinu tabulky. Když bude nějaká nadstavba, nikdo se tomu bránit nebude."
     
    10:24
    Ing. Petr Heidenreich:

    "Sportovně jsem přesvědčen o tom, že tým má na vrchní příčky. Pro nás je závazek směrem k fanouškům, partnerům, vlastníkovi bojovat o nejvyšší příčky. Kdyby v uvozovkách hrozila první liga, je to lepší produkt než Fotbalová národní liga. Dali by se natáhnout partneři, rozpočet bychom dokázali zajistit. Bylo by to poprvé, co by se hrála liga přímo v Ústí nad Labem."
     
    10:22
    Ing. Petr Heidenreich:

    "Nedíváme se už okolo, díváme se sami na sebe. Tím je dobré Ústí nad Labem. Parta se dokáže semknout a udělat dobré výsledky."
     
    10:21
    Ing. Petr Heidenreich:

    "Nemáme spoustu našich odchovanců, se kterými bychom mohli hrát. Na tom musíme zapracovat, abychom měli svůj kmen hráčů a mohli si hráče doplnit sami. Na podzim se vyprofilovala osa týmu, která funguje a dají se na to nabalit výkony."
     
    10:18
    Petr Němec:

    "Výsledky v přípravě vypadaly tak, jak se kdo vyspí. Poslední zápas nemůžu hodnotit, protože jsem sám padl a marodil jsem. Hráči si musí uvědomit, že pokud do toho nedají maximum, nemohou porazit nikoho."
     
    10:17
    Petr Němec:

    "Chybět nám bude Alois Hyčka, který se v Brně chytil. Lídra do šatny jsme nedostali. Budeme stavět na tom, co bylo. Jsem bojovník, ničeho se nebojím. Nyní je řada na hráčích, kteří to musí předvést na hřišti."
     
    10:14
    Petr Němec:

    "Hráčů do hry není dost. Po zranění je Tomáš Smola, Jan Králík, mimo hru je kapitán Jan Martykán. Dnes padl také brankář Zdeněk Zacharda, zbylo nám přibližně dvanáct hráčů."
     
    10:14
    Petr Němec:

    "Jako každý rok byla zimní příprava dlouhá. Sešlo se několik zraněných, mimo hru bylo jednu dobu i osm hráčů. S podobnou marodkou jsem se ještě nesetkal. Příprava proběhla jinak tak, jak jsme si představovali. Vyjeli jsme i na tři dny do Roudnice nad Labem. Zaskočil nás opět sníh, nemáme tři dny před startem jara kde trénovat, respektive musíme na umělou trávu."
     
    10:12
    Ing. Petr Heidenreich:

    "Martin Fenin je smluvně vázán s Chemnitzem, ale s námi pouze trénuje. Je to v rámci vztahů. Uvidíme, co z toho může být."
     
    10:11
    Jiří Dušek:

    "Žádné velké změny v kádru nenastaly. Proběhla zimní příprava, ve které jsme sestavu lepili. Měli jsme spoustu zraněných, výsledky byly všelijaké. Do přípravy se zapojil také Martin Fenin."

    Zdeněk Kamínek ml.

    Účastníci tiskové konference
    - Ing. Petr Heidenreich (výkonný ředitel klubu)
    - Jiří Dušek (1. místopředseda představenstva klubu)
    - Libor Zajíček (předseda představenstva klubu)
    - Petr Němec (hlavní trenér)
    - Michal Zeman (zastupující kapitán "A"-týmu z důvodu zranění kolene Jana Martykána)
    Témata tiskové konference
    - hodnocení zimní přípravy
    - obchodní a marketingové cíle pro rok 2016
    - sportovní cíle pro jarní část Fotbalové národní ligy 2015/2016
    bahis siteleri