Boston – Calgary 2:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:3 (kon.) | Ottawa – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Edmonton 1:2 (po pr.) | Minnesota – Colorado 6:3 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:3 (kon.) | Nashville – Dallas 5:3 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Florida Panthers
Středa 02.03.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:30 Jaromír JÁGR - 2:3
     
    43:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Je to gól! Panteři obrací skóre a podruhé v zápase jdou do vedení. Nezasloužil se o to nikdo jiný než JAROMÍR JÁGR, který si pohodlně nabruslil mezi kruhy a tečovanou střelou švihem překonal svého krajana v brance Winnipegu. Asistence: Jussi Jokinen, Dmitrij Kulikov.
    41:46 Reilly SMITH - 2:2
     
    41:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers využívají přesilovku 5 na 4 a po obrovském tlaku srovnávají na 2:2. Autorem branky je RIELLY SMITH, kterému zleva nahrál Trocheck a šikovný útočník z předbrankového prostoru zaznamenal už svůj 21. gól v sezóně. Asistence: Vincent Trocheck, Teddy Purcell.
    27:58 Andrew COPP - 2:1
     
    27:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni vedoucí brankou! Hráči Floridy se už viděli na střídačce, na to ale nebral ohled ANDREW COPP, který si rukou zpracoval kotouč na modré čáře a forhendovým blafákem poslal puk pod pravý beton Roberta Luonga. Asistence: Alexander Burmistrov.
    25:23 Dustin BYFUGLIEN - 1:1
     
    25:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se naprosto zaslouženě dočkali vyrovnávající branky! Ehlers u tyčky zblízka trefil Luonga, od kterého se kotouč odrazil kousek před brankoviště kde byl nejdůraznější DUSTIN BYFUGLIEN a z dorážky rozvlnil síť v hostující kleci. Asistence: Nikolaj Ehlers, Mark Scheifele.
    13:48 Reilly SMITH - 0:1
     
    13:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Druhý útok Winnipegu se usadil v útočné třetině, jenže z protiútoku padla branka na druhé straně! Trocheck zavezl puk před levý kruh a nahrál před brankoviště RIELLYMU SMITHOVI, který z první nasměroval kotouč za záda Ondřeje Pavelce. Asistence: Vincent Trocheck, Steven Kampfer.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Byfuglien (Ehlers, Scheifele), 28. Copp (Burmistrov) – 14. Smith (Trocheck, Kampfer), 42. Smith (Trocheck, Purcell), 44. Jágr (Jokinen, Kulikov)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien (A), Enstrom, Myers, Trouba, Postma, Chiarot – Wheeler (A), Scheifele, Ehlers – Stafford (A), Perreault, Burmistrov – Armia, Lowry, Daňo – Peluso, Copp, Thorburn.
    Florida Panthers: Luongo (McKenna)- Ekblad, Kulikov (A), Gudbranson, Campbell (A), Petrovic, Kampfer– Jágr, Barkov, Hudler – Smith, Trocheck, Jokinen – Howden , Bjugstad, Purcell – Thornton, Rau, Shaw.

    Rozhodčí: Kowal, Rooney – Cherrey, Alphonso

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri