Poruba – SHK Hodonín 4:0 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
4:0 (1:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:0
SHK Drtiči Hodonín
Středa 02.03.2016, 17:45 • RT TORAX ARENA • Play-off ligy juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:12
    Poruba právě vstřelila branku! Jedna vteřina chyběla z trestu Sysaly, když JONÁŠ MLÁDEK taháčkem překonal Štěpanovského po čtvrté. Drtiči couvali a couvali, nechali soupeři hodně prostoru a byli za to potrestáni. Asistence: Patrik Gola.
     
    57:13
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (David Sysala – 2 min., hákování). Drtiči mají 1:43 dlouhou přesilovku 5/3. Využijí ji?
     
    56:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Jonáš Mládek – 2 min., držení protihráče).
     
    53:04
    Poruba právě vstřelila branku! Štěpanovský se díval za svou bránu a čekal průjez na druhou stranu, jenže Pěnčík nahrál za sebe před branku, kde stál DAVID SYSALA, aby postrčil puk do odkrytého prostoru brány. Asistence: Marek Pěnčík a Dominik Moravčík.
     
    50:20
    Šustala po odpískání neudržel nervy a pustil se u domácí střídačky do Davida Šály.
     
    47:59
    Chalupa získal odražený puk od mantinelu a šlápl do bruslí, čímž se dostal za porubskou obranu. Souboj se Šrámkem už ale nevyhrál. Puk sice proletěl mezi betony, ale porubský gólman se vytočil tak, že kotouč prošel do levého rohu.
     
    44:37
    V oslabení ujel Ling s Lindnerem. První jmenovaný zakončil akci střelou, kterou Šrámek vytěsnil pravým betonem. Lindner ještě dorážel, ale bez úspěšně.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Michal Venclík – 2 min., sekání).
     
    40:17
    Moravčík se prosmýkl mezi obránci a zakončil zápěstím. Štěpanovský zaklekl a puk schoval ve výstroji.
     
    36:45
    Ondřej Limg se dostal po levém křídle za porubskou obranu a souboj s gólman nevyhrál proto, že Šrámek vystrčil hůl a puk mu z hokejky vyrazil. Přitom udělal na ledě obrat na záda.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Josef Lišaník – 2 min., krosček).
     
    32:27
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Adam Kropka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    31:37
    Sysala bojuje v levém rohu o kotouč, vypomáhá mu Pěnčík a na modré čáře to jistí Boháč. Ten nakonec vyjíždí vstříc puku a pálí přes hráče na bránu. Puk končí v ochranné síti poté, co jej Štěpanovský vytěsnil ramenem.
     
    30:17
    Škriba mal na holi snížení porubského vedení, ale puk se odrazil od Šrámkových betonů na porubské hokejky a hra je opět před Štěpanovským.
     
    23:54
    Domácí jsou nadále v útočném území. Hostující gólman si srovnává hlasivkami své obránce, aby včas přistupovali k hráči s pukem, a nebo nenechali Porubské ani dorážet.
     
    22:23
    Poruba právě vstřelila branku! Csabaloův pokus dokázal Štěpanovský betony zachytil, jenže před ním stál osamocený DAVID SYSALA, který klepnutím do puku nasměroval jeho pohyb mezi otevřenými betony za brankovou čáru. Asistence: Dominik Csabala a Radim Šustala.
     
    20:54
    Moravčík si podržel kotouč, počkal na pohyb gólmana a pomalu se přesouval kolem brankoviště. Jenže Štěpanovský jej pořád vykrýval. Porubský útočník vystřelil a kotouč zůstal někde pod brankářskou výstrojí.
     
    17:24
    Šrámek vyjel proti střelci Gombarčíkovi, aby zmenšil střelecký úhel a podařilo se. Puk se otřel o levou porubskou tyč.
     
    13:47
    Porubští jsou na koni a mohli zaznamenat další přírůstek do gólové sbírky. Proti byl Andrýsek, který doslova z brankové čáry puk odstřelil do rohu a pomohl tak přetíženému Štěpanovskému.
     
    12:41
    Poruba právě vstřelila branku! Kotouč se odrazil od zadního mantinelu a po nahrávkách se dostal až na hůl PATRIKA GOLY, který jej poslal přes ležícího gólmana. Asistence: Antonín Kurnik a Jonáš Mládek.
     
    12:28
    Jenže domácí puk získali a když se dostali před soupeřovu bránu, Mládek přestřelil prázdný prostor branky, který na něj zíral a přímo vybízel k trefení.
     
    10:39
    Domácí špatně rozehráli, lépe řečeno zasáhli ve středním pásmu hlavního rozhodčího a na kotouč se dostal Stanislav, který neváhal vypálit z dálky směr brána. Ale puk příliš zvedl.
     
    07:40
    Teď si Robin Gola a Sysala zavazeli a toho mohl využít Venclík. Jenže vzadu byli pozornější porubští obránci a kotouč si nakonec sebrali.
     
    05:25
    Chalupa se řítil po levém křídle a prověřil Šrámkovu pozornost. Puk odskočil od levého betonu do středu hřiště, kde jej odpálil do bezpečí Sysala.
     
    00:30
    Moravčík zůstal sám mezi kruhy a z otočky vystřelil, jenže mimo bránu.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 13. Gola (Kurnik, Mládek), 23. Sysala (Csabala, Šustala), 54. Sysala (Pěnčík, Moravčík), 60. Mládek (Gola)


    HC RT TORAX Poruba: Šrámek Sroka) – Štěpán, Jendruš, Široký, Kropka, Hranoš, Šustala, Boháč – Gola P., Gola R., Moravčík, Vilček, Stupka, Pěnčík, Mládek, Smrčka, Csabala, Kurnik, Sysala
    SHK Drtiči Hodonín: Lekeš (Štěpanovský A.) – Lišaník, Kulyk, Orlík, Andrýsek, Štěpanovský M. – Lindner, Venclík, Ling, Jajcay, Chalupa, Stanislav, Šála, Gombarčík, Škiba

    Rozhodčí: Přikryl – Adamec, Poruba
    Poruba 1 0 SHK Hodonín
    #1 Středa 02.03.2016 • 17:45
    Poruba - SHK Hodonín 4:0
    bahis siteleri