Granada – Gijón 2:0 (kon.) | Espanyol – Real Betis 0:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 1:5 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
1:5 (0:2)
FC Barcelona
Čtvrtek 03.03.2016, 21:00 • Estadio del Rayo Vallecano de Vallecas Teresa Rivero • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Arda Turan nezůstane jediným potrestaným Barceloňanem, žlutou kartu za svůj zákrok vidí i Neymar.
    86. Arda TURAN - 1:5
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    No a nakonec Rayo nejspíš schytá debakl, po parádním Mathieuově centru z levé strany totiž trkl do míče nikým nechráněný ARDA TURAN, na jehož hlavičku si Carlos sice sáhl, cestě balonu do míče ale nezabránil! Turan tak vsítil svůj první soutěžní gól za Blaugranas.
     
    81
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Manucho, přichází Javi Guerra.
     
    78
    Arda Turan nedovoleně zajel do Bébého a sudí Bikandi se poté postaral o zajímavou vsuvku, když totiž omylem vytáhl červený kartonek, čímž samozřejmě na tribunách rozpoutal salvy radosti. Poté si ale svého omylu všiml a Turanovi nakonec ukázal tu správnou kartu!
     
    77
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází , přichází Vermaelen.
     
    75
    Už známe i údaj o návštěvnosti, na Estadio del Rayo Vallecano si dnes našlo cestu 14430 diváků – vyprodáno!
     
    73
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Aleix Vidal.
    72. Lionel MESSI - 1:4
     
    72
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté si vzápětí berou zpět třígólové vedení a opět se o to postaral LIONEL MESSI, který tak dokonal hattrick! Argentinská hvězda obdržela parádní průnikový pas od Busquetse, udržela za svými zády bránící hráče Raya a přesnou střelou k levé tyči poslala balon do sítě!
     
    71
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Bébé, přichází Antonio Amaya.
    69. Suárez nechal vyniknout Carlose!
     
    69
    Juan Carlos! Juan Carlos! Tak nějak by se dala popsat nařízená penalta. K exekuci pokutového kopu se postavil Luís Suárez, ale strážce domácí svatyně famózně zasáhl a poté vyboxoval míč do zámezí!
     
    68
    Tak to je neskutečné, Rayo navíc bude dohrávat o devíti po faulu Josého Crespa na Busquetse, který byl podle opakovaných záběrů v ofsajdu...
    67. Břevno a penaltový faul.
     
    67
    Exekuce nařízeného přímého kopu se ujal Neymar, jehož prudký projektil orazítkoval břevno! Busquets ale poté upadl po souboji s Crespem a hosté budou zahrávat penaltu!
     
    66
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Arda Turan.
    57. MANUCHO - 1:3
     
    57
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Vallecaský stadion explodoval nadšení, domácí totiž slavné Barceloně dali gól! Adrián Embarba našel parádním centrem z pravé strany na vzdálenější tyči Bébého, jenž balon před prázdnou branku trkl MANUCHOVI a ten už měl úlohu snadnou!
     
    56
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Piti, přichází Jonatan Caballero.
     
    54
    Málem jsme se dočkali druhé série slepených gólů v podání Blaugranas! Neymar utekl po levém křídle a nakonec i sám zakončil, jeho rána ale proletěla těsně vedle!
    53. Lionel MESSI - 0:3
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A už je to o tři góly, zdá se, že je o vítězi definitivně rozhodnuto! Po centru Sergiho Roberta se k míči dostal Luís Suárez, který ale balon napálil přímo do levé tyče. Kulatý nesmysl se posléze odrazil k volnému LIONELU MESSIMU, jenž ho se štěstím propasíroval pod bezmocným Carlosem!
     
    53
    Ať už to byla střela nebo centr, nebezpečné to bylo pořádně! Lionel Messi uvolnil rozběhnutého Luíse Suáreze, který z ostrého úhlu poslal balon těsně, opravdu těsně vedle pravé tyče!
    47. Luis Suárez přestřelil!
     
    47
    Těsně po začátku druhé půle padl třetí "golaso"! Neymar famózním lobem vyzval ke skórování Luíse Suáreze, jeho volej ale proletěl těsně vedle levé tyče!
     
    42
    Ještě před koncem první půle je tu další komplikace pro Rayo. Diego Llorente ve středu hřiště zajel do Ivana Rakitiće a sudí mu ukázal rovnou červenou kartu!
    41. Quiniho hlavička nebyla přesná.
     
    41
    Stadionem to teď jen zahučelo! Roberto Trashorras roztáhl hru na Pitiho, který ukázkovým centrem našel Quiniho a ten svou hlavičku nasměroval těsně vedle levé tyče!
     
    39
    Po zmatcích v domácí defenzívě se k míči dostal Luís Suárez, který ale kulatý nesmysl napálil přímo do Juana Carlose, jenž si předtím povážlivě vyběhl ze své svatyně, která tak zůstala zcela opuštěná!
     
    26
    Quini na levé straně nedovoleně zajel do Sergia Busquetse a za svůj zákrok navíc vidí žlutou kartu.
    23. Lionel MESSI - 0:2
     
    23
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ani jsme se nenadáli a už je to o dva góly, to je neuvěřitelné! Messi utekl po ose hřiště a parádní kolmicí oslovil volného Suáreze, který LIONELU MESSIMU míč vrátil ukázkovou patičkou a pětinásobný vítěz Zlatého míče se tváří v tvář Carlosovi nemýlil!
    22. Ivan RAKITIĆ - 0:1
     
    22
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Juan Carlos dal ale na svůj povedený zákrok prakticky okamžitě strašidelnou chybou zapomenout a Blaugranas vedou! Domácímu gólmanovi vypadl dalekonosný centr a k volnému míči se dostal IVAN RAKITIĆ, jenž bez problémů poslal balon do prázdné branky!
    21. Messi prověřil Carlosovu pozornost.
     
    21
    Tak jsem to asi zakřikl! Lionel Messi se ocitl s míčem v pokutovém území a domácí zadáci od něj odstoupili, aby nezavinili pokutový kop, ale s Messiho následnou střelou si Juan Carlos skvěle poradil!
     
    15
    A znovu ten Embarba! Domácí středopolař si po vzoru Arjena Robbena navedl balon na střed hřiště a posléze vypálil, s jeho ranou si ale přemisťující se Bravo bez problémů poradil!
     
    4
    Domácí navíc měli první šanci! Adrián Embarba utekl středem hřiště a dostal se až na hranici pokutového území, odkud vypálil, ale Bravo jeho střelu reflexivně vyrazil nad!

    Vojtěch Balon

    Branky: 57. Manucho (Bébé) – 22. Rakitić, 23. Messi (L. Suárez), 53. Messi, 72. Messi (Busquets), 86. Arda Turan (Mathieu)

    Karty:   26. Quini (VLL) – 78. Arda Turan (BAR), 87. Neymar (BAR)   42. D. Llorente (VLL), 68. Crespo (VLL)

    Neproměněná penalta: 69. L. Suárez (BAR), brankář Carlos zneškodnil


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 16:8.
    Rayo Vallecano: Carlos – Quini, D. Llorente, Crespo, Tito – Iturra, Trashorras – Embarba, Piti (56. Caballero), Bébé (71. Amaya) – Manucho (81. Guerra).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – N. Martínez, Amaya, Baena, Özbiliz, Guerra, Caballero.

    FC Barcelona: Bravo – Roberto (73. Aleix Vidal), Piqué, Mascherano, Mathieu – Rakitić (66. Arda Turan), Busquets, Iniesta – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Arda Turan, Munir, Aleix Vidal, Alba, Vermaelen, Adriano.

    Rozhodčí: Bikandi – Huerga, Villate

    Diváci: 14430
    bahis siteleri