Midtjylland – Kodaň 0:1 (kon.)
konec
FC Midtjylland
0:1 (0:0)
FC Kodaň
Čtvrtek 03.03.2016, 20:00 • MCH Arena, Herning • Dánská Superligaen • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Naposledy střídá i hostující celek, hřiště opouští dánský mladík Kasper Kusk a atmosféru tohoto zápasu na chvíli okusí také Christoffer Remmer.
     
    82
    Jess Thorup zkouší poslední oživení domácí sestavy, ze hřiště míří nevýrazný Rilwan Hassan, kterého pro poslední minuty nahrazuje mladíček Mikkel Duelund.
     
    80
    Poté se ale role vyměnily a unikajícího Ureňu podťal Erik Johansson, sudí tedy píská přímý kop a hostujícímu bekovi uděluje žlutou.
     
    79
    Ve svém snažení o napadání si až moc tvrdě počínal Marcos Ureňa, který je za svoji přemíru snahy odměněn žlutou kartou.
     
    76
    Je tu další změna v hostujícím celku, ze hřiště odchází ofenzivní hráč Benjamin Verbič, kterého na poslední čtvrthodinu nahradí Bashkim Kadrii.
     
    72
    První střídání si připravil také hostující kouč – odpracováno pro dnešek má Federico Santander, na hřiště se na dvacet minut podívá Andreas Cornelius.
     
    65
    Domácí kouč Jess Thorup se snaží na tento nepříznivý vývoj reagovat, takže stahuje záložníka Olssona a místo něj posílá do hry kostarického forvarda Marcose Ureňu.
    61. Nicolai JØRGENSEN - 0:1
     
    61
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec jsou to hosté, kteří využívají pasivity domácího celku a dávají první gól zápasu, který může být také tím určujícím! K míči se totiž ve vápně dostal po chybě domácí obrany NICOLAI JORGENSEN a proti vyběhnutému Andersenovi zachoval chladnou hlavu, takže ho dokázal po zemi v pohodě prostřelit!
     
    56
    A ke střele se za potlesku zaplněných ochozů dostal i domácí mladík Kristoffer Olsson, ale jeho pokus přesný nebyl a prosvištěl pouze okolo tyčky!
     
    52
    Ve středu pole pak musel rychle na zem Kvist, který ale situaci neodhadl dobře a místo míče trefil unikajícího Olssona, takže vidí žlutou.
     
    43
    Paul Onuachu dojel trochu zbytečně na útočné polovině při napadání hostujícího kapitána Delaneyho a sudí mu za to ukazuje zbytečnou žlutou kartu.
     
    39
    Tak pozor! Václav Kadlec nakonec nemůže pokračovat ve hře a do ní se tak dostane Pione Sisto, který se už nějakou dobu rozcvičoval.
     
    33
    A první žlutou zápasu vidí domácí Banggaard Jensen, který složil celkem nešikovně unikajícího Santandera, vše to ale bylo v dostatečné vzdálenosti od brány.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 61. Jørgensen

    Karty:   33. Banggaard Jensen (MID), 43. Onuachu (MID), 79. Ureňa (MID) – 52. Kvist (KOD), 80. Johansson (KOD)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:13.
    FC Midtjylland: Andersen – Ibsen Rømer, Banggaard Jensen, Bodurov, Novák – Sparv – Hassan (82. Duelund), Olsson (65. Ureňa), Poulsen (C), Kadlec (39. Sisto) – Onuachu
    Náhradníci: Wolanski – Singh, Ureňa, Duelund, O'Shaugnessy, Bach Bak, Sisto

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Zanka Jørgensen, Johansson, Augustinsson – Kusk (84. Remmer), Kvist, Delaney (C), Verbič (76. Kadrii) – Santander (72. Cornelius), Jørgensen
    Náhradníci: Kaminski – Høgli, Kadrii, Cornelius, Antonsson, Remmer, Keita

    Rozhodčí: Tykgaard – Rasmussen, Larsen
    bahis siteleri