Znojmo – Ústí n. L. 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Třinec 3:1 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:1 (2:1)
FK Třinec
Pátek 04.03.2016, 18:00 • Střelecký ostrov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jakub Pešek bude zřejmě dnešním hrdinou Dynama! Šikovný mladíček po vstřelené brance nevídaně ožil a teď připravil třetí gól svého týmu. Pešek vystihl rozehrávku Janoščina a upaloval v brejku dva na jednoho. Potáhl míč do vápna a nesobecky našel na druhé straně JANA ŠIMÁKA, který pohodlně skóroval.
     
    42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši otáčejí průběh zápasu. Patrik Čavoš počkal na vhodný moment a krásně našel z obranou rozběhlého MICHALA KLESU, který pod břevno překonal Palečka.
     
    28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po následném rohovém kopu si pro míč došel Zdeněk Křížek, a kdyby se ve fotbale počítali druhé asistenci, patřila by domácímu gólmanovi. Ten rychlým výhozem našel Jana Šimáka, ten balon popotáhl a milimetrovým míčem poslal do úniku JAKUBA PEŠKA, jenž si balon připravil a prostřelil Palečka.
     
    13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po zmatečné situaci situaci na polovině hřiště se hosté dostali do rychlé akce. Malcharek zrychlil hru pasem na Dediče, jeho přetažený centr doletěl přesně k JAKUBU TEPLÉMU, který z první překonal Křížka na první tyči.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 28. Pešek, 42. Klesa, 80. Šimák – 13. Teplý

    Karty:   26. Vaněk (CEB), 38. Pešek (CEB), 72. Klesa (CEB) – 50. Jánošík (TRI), 65. Avdič (TRI), 66. Janoščin (TRI), 83. Čelůstka (TRI)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Opluštil, Novák, Vaněk – Benát (K), Čavoš – Pešek (90. Řezáč), Šimák (82. Ujec), Mareš – Jurdík (89. Wermke).
    Náhradníci: Hajdušek – Hric, Řezáč, Wermke, Funda, Ujec, Bálek.

    FK Třinec: Paleček – Benetka, Avdič, Hloch, Jánošík – Teplý (69. Tomovič), Samiec (46. Čelůstka), Motyčka (K), Janoščin – Dedič, Malcharek (87. Joukl).
    Náhradníci: Adamuška – Velner, Joukl, Málek, Tomovič, Čelůstka, Latocha.

    Rozhodčí: Julínek – Caletka, Myška

    Diváci: 1024
    bahis siteleri