Martin – Zvolen 5:0 (kon.) | Košice – Trenčín 7:0 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:1 (kon.)
Piešťany – Poprad 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Košice
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 04.03.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:37 Dávid ŠOLTÉS - 7:0
     
    57:37
    Košice dali gól!
    Hričina posielal puk na modrú čiaru, odtiaľ prišla tvrdá rana, ktorú dokázal gólman vyraziť len späť do hry. Nanešťastie pre Trenčín sa k puku dostal DÁVID ŠOLTÉS, ktorý si ho ešte posunul na bekhend a pridal 7. gól. Asistencie: Martin Dudáš.
    42:50 Jiří BICEK - 6:0
     
    42:50
    Košice dali gól!
    Tak predsa len domáci hokejisti anulovali moje slová. Obrana teraz úplne zabudla na voľného Biceka a JIŘÍ BICEK si už spravil priestor na streľbu.. Asistencie: Peter Boltun, Tomáš Hričina.
    38:01 Radek DEYL - 5:0
     
    38:01
    Košice dali gól!
    Košičanom netrebalo veľa času na to, aby pridali aj piaty gól do siete Cháberu a využili tak výhodu presilovej hry. Vyhrané buly, krátka kombinácia a zakončenie, po ktorom sa z gólu teší RADEK DEYL. Asistencie: Peter Bartoš, Gabriel Spilar.
    29:58 Tomáš HRNKA - 4:0
     
    29:58
    Košice dali gól!
    Gólový karneval pokračuje. Košičania si zo svojho súpera urobili trhací kalendár a v krátkom časovom slede strieľajú aj štvrtý gól. Ruky zodvihol nad hlavu TOMÁŠ HRNKA. Asistencia: Jakub Suja.
    28:53 Gabriel SPILAR - 3:0
     
    28:53
    Košice dali gól!
    Košice dali gól!
    A Košice opäť zvyšujú svoj náskok – tentokrát už na rozdiel troch gólov. Do streleckej listiny sa zapísal aj domáci miláčik GABRIEL SPILAR. Asistencie: Tomáš Hričina, Juraj Cebák.
    23:43 Dávid ŠOLTÉS - 2:0
     
    23:43
    Košice dali gól!
    Košice vedú už o dva góly. Všetko sa začalo nevinne, zdĺhavou kombináciou Cebáka a Macejka v obrannej tretine a vyústilo až do gólového zakončenia, ktorým sa prezentoval DÁVID ŠOLTÉS. Asistencia: Tomáš Hričina.
    02:36 Peter BOLTUN - 1:0
     
    02:36
    Košice dali gól!
    Steel aréna sa raduje po prvýkrát. Domáci si teraz prevzali puk v pásme svojho súpera a po krátkej kombinácii sa s ním pred bránkou ocitol PETER BOLTUN. Ten už vedel, čo robiť. Asistencie: Radek Deyl, Martin Dudáš.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Boltun (Deyl, Dudáš), 24. Šoltés (Hričina), 29. Spilar (Hričina, Cebák), 30. Hrnka (Suja), 39. Deyl (Bartoš, Spilar), 43. Bicek (Boltun, Hričina), 58. Šoltés (Dudáš)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Macejko, Šedivý, Mikuš, Cebák, Pavúk – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Varga, Češík, Šoltés – Boltun, Hričina, Lelkeš – Chovan
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (41. Kutej) – Drtina, Hatala, M. Novák, Drgoň, Rehák, Ryzák, Šišovský, Holenda – Hlinka, Petrovický, Dlouhý – Sojčík, Stümpel, Gašparovič – Melichárek, Troliga, Nemec – Hudec, Švec, Studenič

    Rozhodčí: Novák, J. Konc – Holienka, Smrek
    bahis siteleri