Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:3 (2:0, 3:2, 1:1)
Edmonton Oilers
Sobota 05.03.2016, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:57 David SAVARD - 6:3
     
    43:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na každý gól Edmontonu odpovídají domácí okamžitě dalším gólem a platí to i nyní! Zack Kassian ledabyle ztrácí p uk ve středním pásmu, obrana Edmontonu se stahuje na jednu stranu, čehož využívá na levé straně neskutečně osamocený DAVID SAVARD. Ten si sjel blíže k brance a parádní střelou překonává Brossoita. Asistence: William Karlsson a David Clarkson.
    43:22 Connor MCDAVID - 5:3
     
    43:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Střela Maroona se odráží od brusle Halla, který je na hranici brankoviště, ovšem tak ideálně, že končí přímo na holi CONNORA MCDAVIDA, který z levé strany trefuje odkrytou branku Columbusu. Asistence: Patrick Maroon a Andrej Sekera.
    39:44 Scott HARTNELL - 5:2
     
    39:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Opět školácké chyby v defenzivě Olejářů, domácí opět trestají, na levé straně zcela volný SCOTT HARTNELL prostřeluje Brossoita. Asistence: Alexander Wennberg.
    39:00 Taylor HALL - 4:2
     
    39:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    McDavid si vyměnil puk s Andrejem Sekerou, který pálí od modré, před brankou střelu lehce tečuje TAYLOR HALL a puk prolétl nad levým betonem Korpisala do branky Blue Jackets. Asistence: Andrej Sekera a Connor McDavid.
    30:54 Boone JENNER - 4:1
     
    30:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Bránící čtveřice Edmontonu nechala hned dvojici hráčů Blue Jackets před vlastní brankou, BOONE JENNER tuto chybu trestá, když tečuje střelu Murrayho. Asistence: Ryan Murray a Seth Jones.
    24:45 Fjodor ŤJUTIN - 3:1
     
    24:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí hned z protiútoku skórují, Scott Hartnell přihrává z pravé strany na levou, kde z voleje pálí FJODOR ŤJUTIN, jemuž sice střela "nesedla", ale i tak prošla Brossoitovi mezi betony do branky. Asistence: Scott Hartnell a Nick Foligno
    24:35 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    24:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL tečuje střelu od modré a puk propadl za záda Korpisala. Asistence: Adam Pardy a Patrick Maroon.
    02:44 David SAVARD - 2:0
     
    02:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další gól, Brandon Saad přihrává z pravé strany na levou, odkud pálí DAVID SAVARD a Brossoit loví další puk ze své branky, druhá střela na branku Oilers, druhý gól. Asistence: Brandon Saad a Matt Calvert.
    01:54 Cam ATKINSON - 1:0
     
    01:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Brandon Dubinsky odvedl skvělou práci na levé straně, kde navázal obránce Oilers a parádní zadovkou našel u branky zcela osamoceného CAMA ATKINSONA, který doklepl puk do branky. Asistence: Brandon Dubinsky a Boone Jenner.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. Atkinson (Dubinsky, Jenner), 3. Savard (Saad, Calvert), 25. Ťjutin (Hartnell, Foligno), 31. Jenner (Murray, Jones), 40. Hartnell (Wennberg), 44. Savard (Karlsson, Clarkson) – 25. Draisaitl (Pardy, Maroon), 39. Hall (Sekera, McDavid), 44. McDavid (Maroon, Sekera)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Murray, Jones, Goloubef, Savard, Ťjutin, Prout – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Foligno – Calvert, Karlsson, Saad – Clarksson, Campbell, Boll
    Edmonton Oilers: Brossoit (Talbot) – Sekera, Fayne, Nurse, Davidson, Pardy, Nikitin – Hall, Draisaitl, Maroon – McDavid, Jakupov, Eberle – Korpikoski, Letestu, Kassian – Hendricks, Lander, Pakarinen

    Rozhodčí: Furlatt, Lewis – Gibbs, Alphonso

    Diváci: 15 010
    bahis siteleri