Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:5 (1:0, 1:1, 0:4)
Nashville Predators
Sobota 05.03.2016, 21:05 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Miikka SALOMÄKI - 2:5
     
    59:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Colorado je nepoučitelné. Calle Järnkrok vyjel s pukem z obranné třetiny, ustál bránění dvou hráčů a následně přihrávkou oslovil MIIKKU SALOMÄKIHO. Ten s pukem najel do prázdné branky a skóroval! Asistence: Calle Järnkrok.
    58:22 Shea WEBER - 2:4
     
    58:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí odvolali brankáře, ale nedokázali se udržet v útočném pásmu. Zpoza branky přihrál Filip Forsberg na modrou čáru, kde stál nekompromisní SHEA WEBER. Ten prázdnou klec trefil! Asistence: Filip Fosberg, Austin Watson.
    50:16 Mike FISHER - 2:3
     
    50:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je tu obrat v utkání! Střelu z levé strany sice Pickard dokázal vyrazit, ale pro puk si následně mezi kruhy sjel MIKE FISHER, který přesnou střelou pod víko zařizuje první vedení svého celku v utkání! Bez asistence.
    41:02 James NEAL - 2:2
     
    41:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Místo třetí branky domácích ale vidíme vyrovnání! Ryan Johansen projel do útočné třetiny, ale tam si mu nepovedlo zakončit. Pro volným puk si ovšem najel JAMES NEAL, který jej následně uklidil do branky! Asistence: Ryan Johansen.
    39:14 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    39:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A remíza již neplatí! Domácí načali svou akci zpoza branky, Nathan MacKinnon najel do útoku po levé straně a následně našel najíždějícího GABRIELA LANDESKOGA. Švédký forvard střelou na zadní tyčku vrátil svému celku vedení. Asistence: Nathan MacKinnon, Francois Beauchemin.
    35:30 Filip FORSBERG - 1:1
     
    35:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostům se daří stav utkání vyrovnat! Mike RIbeiro poslal puk před branku na Craiga Smitha, kterému se nepovedlo zakončit. Volného puku se ovšem zmocnil FILIP FORSBERG, který přidal svou další branku! Asistence: Craig Smith, Mike Ribeiro.
    07:27 Blake COMEAU - 1:0
     
    07:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté nakonec svou aktivitou otevírají skóre. Carl Söderberg vypálil na branku z pravé strany, ale Rinne puk vyrazil. Následně se jej tak ujal BLAKE COMEAU, jenž se z otočky bekhendem prosadil! Asistence: Carl Söderberg, Shawn Matthias.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Comeau (Söderberg, Matthias), 40. Landeskog (MacKinnon, Beauchemin) – 36. Forsberg (Smith, Ribeiro), 42. Neal (Johansen), 51. Fisher, 59. Weber (Forsberg, Watson), 60. Salomäki (Järnkrok)


    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Bødker, MacKinnon, Landeskog – Grigorenko, Duchene, Iginla – Matthias, Söderberg, Comeau – McLeod, Mitchell, Skille
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Bitetto, Ellis, Ekholm, Granberg – Järnkrok, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Watson

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Kovachik, Cameron
    bahis siteleri