Havlíčkův Brod – Kolín 0:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 06.03.2016, 14:35 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    58:27
    Pětatřicet vteřin přesilovky pět na tři pro domácí. Tomáš Marvánek (KOL) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    58:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To to dlouho domácím nevydrželo. Jen co brodský gólman odjel na střídačku, vyletěl z obranného pásma Kolína kotouč. Vystřelil ho JAN BARTÁK, jenž se trefil zcela nádherně do opuštěné brány. Bez asistence.
     
    57:55
    Jiří Adam je opět na střídačce!
     
    57:02
    Hostující hráč (KOL) je vyloučen na dvě minuty. Domácí si berou time-out a odvolávají Jiřího Adama z branky.
     
    53:44
    To by v tom byl arciďábel, kdyby Bruslaři nedokázali proměnit některou z šancí! Na brankovišti teď Kraučukův pas po výborném přechodu přes tři hráče nedokázal trknout do sítě David Hubert!
     
    52:17
    Další trest na domácí straně. Martin Polák (HBR) jest vyloučen za vysokou hůl. Trochu zbytečný útočný faul.
     
    51:28
    Snad podruhé v této třetině musel Jiří Adam zasahovat, a hned to měl docela složité. Köln am Elbe se držel na pomezí modré čáry, nakonec se utrhl Tomáš Krumpholc, jenž měl dost prostoru kolem sebe, ale trefil vyjetého gólmana jen do hrudi!
     
    47:54
    Je tu hra čtyř proti čtyřem. Současně totiž jdou Jan Barták (KOL) za faul kolenem a Lukáš Křížek (HBR) za hrubost. Domácí hráč totiž "jen" mstil zákrok na svého spoluhráče.
     
    43:45
    Přerušeno a na trestnou lavici putuje za vysokou hůl Jakub Kraučuk (HBR).
     
    41:36
    Máme tady další vyloučení na domácí straně. Na lavici pro hříšné muže kolbiště ledového jde opět David Bušek (HBR) za nedovolené bránění.
     
    38:12
    Jako na vysoké škole kvestor sčítá účty, hlavní rozhodčí sčítá hráčům tresty. David Bušek (HBR) je další vyloučený, co musel projet na lavici hanby.
     
    36:32
    To byl tlak! Kdo z vás někdy uklízel podlahu, či to viděl na vlastní oči nebo se o tom alespoň doslechl při debatě v anarchistických kruzích, musí vědět, jak takový hadr na holi létá. Asi jako Ondřej Martínek. Vše začala Buškova dělovka od modré, která letěla těsně nad. Následovalo několik tutovek a zakončení zblízka, ale prostě ten Martínek... to je dneska hráz!
     
    30:11
    V souboji gólmanů se dostává Ondřej Martínek do vedení! Jiří Adam se sice snažil, únik dvou proti jednomu pokryl výborným zákrokem vyrážečkou, ale na druhé straně vykopl maskovaný muž Kolína ránu z kruhu betonem a poté parádním slajdem zakončením výtečným zákrokem lapačkou vytáhl dorážku Davida Huberta!
     
    29:13
    Další vyloučení na straně hostujícího mužstva. Aby ho pak ta disciplína trochu nemrzela. Lavičku na trestné si vyzkouší také Pavel Pokorný (KOL), jenž je vyloučen za sekání.
     
    25:32
    Podruhé dnes putuje na trestnou lavici Michal Semrád (HBR). Trest je mu tentokrát vyměřen za podražení. Hosté mohou navýšit své vedení.
     
    23:30
    Další hříšník na světě jest. Znovu přichází na straně kolínského mančaftu. Filip Málek (KOL) je potrestán za podražení.
     
    20:01
    Domácí střídají gólmany. Do klece nastupuje místo Víta Kekuly Jiří Adam.
     
    19:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No vida, přeci jen umí kolínští hokejisté také jiné gólové varianty! Tomáš Krumpholc rozjel akci po pravém křídle. David Křeček zajel s kotouče až na úroveň brankové čáry, načež vyslal parádní kolmici přes brankoviště na hůl VÁCLAVA ČTVRTEČKY, jenž umístil touš do prázdné branky. Vít Kekula byl bez šance. Asistence: David Křeček a Tomáš Krumpholc.
     
    18:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí obrana teď zcela propadla a maskovaný muž loví ze své sítě další puk. Dalo by se říci, že tento gól byl jako přes kopírák. Dokonce i střelci a asistence sedí. Takže jdeme vzpomínat... Správně, Pavel Pokorný dával přece puk na brankoviště Václavu Čtvrtečkovi. Ano, i tentokrát si brodský gólman připsal výborný zákrok betonem a, světe div se – máte pravdu! DAVID KŘEČEK zblízka narval touš pod břevno! Asistence: Václav Čtvrtečka a Pavel Pokorný.
     
    15:46
    Hlavní rozhodčí už musí mít úplně odkrvenou ruku. Hodně dlouho totiž držel svou pravičku nahoře, signalizujíc trest Tomáši Krumpholcovi (KOL) za podržení.
     
    12:34
    První vyloučený honák puku také na straně Kozlů z Kolína. Na trestnou lavici odjel s hlavou sklopenou David Křeček (KOL), autor zatím jediného gólu zápasu se provinil hákováním.
     
    08:57
    Pozor na tlak domácího mužstva! Ten se hned dvakrát dostal do těsného kontaktu s Martínkovým brankovištěm. Už to dokonce vypadalo, že kolínský gólman bude překonán, ale nakonec se kotouč pod jeho betony za čáru nedostal. Ani jednou.
     
    03:48
    Michal Semrád (HBR) oslabuje svůj tým, za sekání je totiž vyloučen na dvě minuty.
     
    03:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí stadion vidí první branku, na svědomí ji mají Kozlové! Pavel Pokorný našel na brankovišti hokejku zcela volného Václava Čtvrtečky. Ten z první pálil na zadní tyč, ale Vít Kekula předvedl výtečný zákrok betonem. K dorážce se ale dostal DAVID KŘEČEK, jenž už neměl problém se zasunutím do odkryté sítě! Asistence: Václav Čtvrtečka a Pavel Pokorný.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Křeček (Čtvrtečka, Pokorný), 19. Křeček (Čtvrečka, Pokorný), 20. Čtvrtečka (Křeček, Krumpholc), 59. Barták


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (21. Adam) – Bušek, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Hlídek, Hubert, Kraučuk, Křížek, Motl, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – Marvánek, Bašus, Pokorný, Barták, Vaníček, Hyšpler "C", Veselý, Krumpholc "A", Křeček, Čtvrtečka, Málek.
    Trenér: Václav Rác.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Michal Huryta, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri