Toronto – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Chicago 3:2 (3:2 po s.n.) | Calgary – Nashville 3:2 (po pr.)
Colorado – Anaheim 3:0 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
4:3 (3:0, 0:0, 0:3 - 1:0)
Washington Capitals
Čtvrtek 10.03.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jeff Carter (LAK) 1+1
    2. Tanner Pearson (LAK) 0+2
    3. T.J. Oshie (WSH) 1+1 (07:28:43)

     
    Washington ve třetí třetině dokázal třemi góly v řadě smazat tříbrankový náskok Los Angeles Kings z první třetiny a o osudu pohledného a dramatického utkání nakonec rozhodlo prodloužení, v němž Capitals špatně střídali a Jeff Carter po přihrávce Milana Lucice rozhodl o výhře Kings. Konečný výsledek. Los Angeles Kings 4 Washington Capitals 3 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    63:10 Jeff CARTER - 4:3p
     
    63:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER potvrzuje fantastickou formu a ve druhém zápase v řadě střílí třetí gól, který je navíc vítězný!! Capitals v nesprávný čas střídali, čehož využil Drew Doughty a po otočce ve středním pásmu puk rozdal doleva na Milana Lucice. Bývalý útočník Bostonu poté zatáhl puk k rohu ledové plochy a krásnou přihrávkou z úhlu našel před bránou ze druhé vlny najíždějícího Jeffa Cartera, která bez přípravy zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Milan Lucic, Drew Doughty.
     
    62:45
    Hra se přelévá ze strany na stranu a začíná to zavánět gólem.
     
    61:58
    Anze Kopitar nabral skvělou rychlost a dostal se do samostatného úniku, po zamíchání s pukem ale nedokázal zamířit mezi betony fantastického Bradena Holtbyho do brány!
     
    60:37
    Capitals se dostali ke dvěma střelám, z nichž ta první z pravého křídla v podání Alexe Ovečkina byla zablokována, a ta druhá z opačné strany útočného pásma skončila na výstroji Jonathana Quicka!
     
    60:06
    V Staples Center právě začalo prodloužení a jako první se mohou směrem vpřed vydat hráči Washingtonu, kteří vyhráli vhazování.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Washington vstoupil do poslední části zápasu jako vyměněný a jeho hráči předvedli fantastický comeback. Capitals vstřelili v řadě tři góly, o které se postarali T.J. Oshie, Nicklas Bäckström a Dmitry Oslov, a poslali utkání do prodloužení. Skóre po 60 minutách. Los Angeles 3 Washington Capitals 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Alex Ovečkin vypálil z levého kruhu pro vhazování ihned po buly, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    59:19
    Hra byla přerušena a vhazovat se bude 41 sekund před koncem normální hrací doby po pravici Jonathana Quicka.
     
    58:33
    Jason Chimera se pokusil střelou z úhlu otočit utkání na stranu Washingtonu, jeho pokus z pravého křídla byl ale zablokován.
     
    58:00
    Do konce zápasu zbývají odehrát přesně dvě minuty a po třech gólech Washingtonu ve třetí třetině je stav utkání těsně před koncem vyrovnaný 3:3.
    56:38 Dmitrij ORLOV - 3:3
     
    56:38
    Washington právě vstřelil branku!
    DMITRY ORLOV střílí krásný gól a vyrovnává stav utkání v čase 56:38 na 3:3!! Kings si dlouho pohrávali s výsledkem a Washington zaslouženě vyrovnal poté, co Dmitry Orlov krásnou střelou z mezikruží v blízkosti brány vymetl přesně levý horní roh. Capitals vstřelili tři góly v řadě a jsou definitivně zpět v zápase. Asistence: Justin Williams, Jevgenij Kuzněcov.
     
    55:35
    Washington už ve třetí třetině Los Angeles Kings přestřílel a aktuálně vede na střely 30:27.
     
    54:37
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých šest minut a Capitals mají stále dost času na to, aby se pokusili stav utkání vyrovnat.
     
    53:53
    T.J. Oshie vypálil z levého kruhu pro vhazování na přední tyč, tam by ale připravený Jonathan Quick, který puk ukryl v náručí.
     
    52:53
    Jevgenij Kuzněcov se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho následný bekhendová střela ale zamířila vedle levé tyče!
     
    52:38
    Washington vstoupil do závěrečné části zápasu jako vyměněný a dvěma góly stáhl tříbrankový náskok Los Angeles z první třetiny na rozdíl jediné branky.
    51:01 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:2
     
    51:01
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BÄCKSTRÖM se prosazuje z dorážky a dostává Washington na dostřel jedné branky!! Alex Ovečkin si z pravého křídla skvěle sjel před bránu a na vzdálenější levé tyči se nejprve snažil překonat Jonathana Quicka bekhendem a z otočky poté forhendem. Brankář Kings dělal vše, co bylo v jeho silách, ale puk se od jeho levého betonu odrazil k Nicklasovi Bäckströmovi, který ho poslal do prázdné brány. Asistence: Alex Ovečkin, T.J. Oshie.
     
    50:45
    Vzápětí se po dalším vyhraném vhazování Capitals dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení Alex Ovečkin, jeho střela po ledě postrádala razanci a Jonathan Quick přikryl puk na ledě lapačkou.
     
    50:41
    T.J. Oshie vypálil od modré čáry po přihrávce Matta Niskanena z pravého křídla, jeho následný pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Jonathan Quick.
     
    50:37
    Alex Ovečkin z pravého křídla nahodil puk na bránu a Jonathan Quick ho poté ukryl v lapačce. Po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
     
    50:13
    Jeff Carter zkusil zaskočit Bradena Holtbyho střelou z ostrého úhlu, brankář Washingtonu si ale pohlídal prostor u své levé tyče a jeho pokus z pravého křídla hrudí vyrazil mimo.
     
    49:58
    Capitals se ubránili a na levém křídle podél střídaček vyrazili do rychlého protiútoku, ten ale zastavilo postavení mimo hru.
     
    49:43
    Drew Doughty odvedl v obranném pásmu skvělou práci, když se v rohu kluziště zbavil povedeným obloukem svého protihráče a poté bekhendem podél mantinelu přesně rozehrál.
     
    48:44
    Jevgenij Kuzněcov si chtěl na útočné modré čáře na pravém křídle obhodit puk kolem jednoho z protihráčů, ten ho ale skvěle tělem odstavil.
     
    48:09
    Alex Ovečkin zůstává na střídačce Washingtonu stále zachmuřený a není se čemu divit. Kapitán Capitals se během dosavadního průběhu zápasu dostal pouze k jedné střele na bránu.
     
    47:53
    Jonathan Quick si poradil s nebezpečným nahozením Capitals a dojíždějící Tom Wilson se k dorážce nedostal.
     
    47:12
    Tanner Pearson:

    Tanner Pearson dnes hraje skvělý zápas, když během první třetiny zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence.
     
    46:27
    Tanner Pearson na levém křídle šlápl do pedálu a poté se tvrdou střelou s příklepem snažil zamířit mezi betony Bradena Holtbyho, tel ale zavřel vrata a jeho pokus vyrazil!
     
    46:17
    Matt Niskanen mířil po přečkání oslabení z mezikruží přesně k pravé tyči, Jonathan Quick ale předvedl pěkný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    45:45
    Kings si vytvořili během přesilové hry dobrý tlak a po jedné ze střel orazítkovali tyč, gól se jim ale zatím vstřelit nepodařilo.
     
    44:28
    Drew Doughty mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se od pravé tyče odrazila zpět do hry! Nechybělo mnoho a Kings mohli rychle využít přesilovou hru.
     
    44:04
    Mike Weber (WSH) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    43:52
    Kings se v úvodu třetí třetiny ocitají pod velkým tlakem a nyní vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    42:16
    Capitals se mohli dostat na dostřel jedné branky, Jonathan Quick ale jejich střelu z levého kruhu pro vhazování ukryl po rychlém zaklenutí v náručí.
    41:46 T. J. OSHIE - 3:1
     
    41:46
    Washington právě vstřelil branku!
    T.J. OSHIE využívá přesilovou hru a střílí svůj 20. gól v letošní sezóně NHL!! Marcus Johansson mohl uklízet u pravé tyče puk do prázdné brány, jenže Jonathan Quick vytáhl fantastický zákrok, když holí přiloženou k ledu jeho pokus vyrazil. Vzápětí se ale dostal k dorážce T.J. Oshie a vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Marcus Johansson, Matt Niskanen.
     
    41:01
    Dwight King (LAK) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    40:38
    Nicklas Bäckström nebezpečně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování pod horní tyč a Jonathan Quick jeho střelu levým ramenem zneškodnil, stejně jako jeho následnou dorážku!
     
    40:05
    Capitals ve druhé třetině zlepšili svůj herní projev, ale na překonání Jonathana Quicka to ale bylo málo, a tak Kings vstupují do třetí třetiny s vedením 3:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:30.
    Kobe Bryant se přišel podívat na dnešní utkání Kings a během jedné z přestávek se objevil na kostce nad ledem v KissCam.

     
    Druhá třetina nebyla sice tak atraktivní, přesto ale na obou stranách bylo k vidění pár zajímavých příležitostí. Capitals v prostředním dějství zabrali, Justin Williams, Alex Ovečkin a Mike Richards ale svými nebezpečnými střelami na skvěle chytajícího brankáře Jonathana Quicka nevyzráli. Necelých šest minut před zazněním druhé sirény jsme byli svědky další bitky, o kterou se postarali Kyle Clifford a Tom Wilson. Skóre po 40 minutách. Los Angeles Kings 3 Washington Capitals 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Kings vytvořili před bránou Bradena Holtbyho velký závar, puk ale za záda brankáře Capitals propasírovat nedokázali.
     
    39:30
    Luke Schenn tvrdě vypálil od modré čáry po vyhraném vhazování Kings a Braden Holtby jeho střelu pravým betonem vyrazil mimo.
     
    38:33
    Capitals mají sice v závěru druhé třetiny územní převahu, zatím si ale vytvořili pouze jednu slibnou brankovou příležitost.
     
    37:35
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát necelých dvě a půl minuty. Prostředí část zápasu zatím žádný gól nepřinesla.
     
    36:51
    Mike Richards střelou z levého kruhu pro vhazování skvěle vypálil a jeho pokus mířil do bližšího levého horního rohu brány, jenže Jonathan Quick předvedl fantastický zákrok a pravým ramenem jeho pokus vytáhl nad horní tyč do ochranné sítě!
     
    36:13
    Jonathan Quick vyjel za svou bránu, aby zastavil nahození Capitals a bekhendem v klidu rozehrál.
     
    35:34
    Rob Scuderi tvrdě vypálil od modré čáry, houštinu těl mezi kruhy pro vhazování ale nepropálil.
     
    35:03
    T.J. Oshie se dostal v blízkosti pravé tyče ke střele, jeho následný pokus ale zamířil nad a Jonathan Quick zasahovat nemusel.
     
    34:40
    Tom Wilson (WSH) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    34:40
    Kyle Clifford (LAK) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    34:40
    Kyle Clifford a Tom Wilson si společně zatancovali u levé tyče brány Jonathana Quicka a oba dva borci si zaslouží velký potlesk poté, co snesli několik ran a zůstali na nohou. Zejména potom Tom Wilson, který byl bez přilby. Pěstní souboj skončil remízou!
     
    33:55
    Dustin Brown se vydal společně se svým spoluhráčem do přečíslení 2 na 1, které chtěl vyřešit přihrávkou, tu ale v kleče skvěle zablokoval Brooks Orpik.
     
    33:30
    Do konce druhé části utkání zbývá odehrát šest a půl minuty a zatím v ní marně čekáme na další gól.
     
    32:56
    Capitals se dostali v blízkosti brány ke střele, tu ovšem zablokoval dobře postavený Alec Martinez.
    Fanoušci v Staples Center přivítali srdečně i Justina Williamse.

     
    31:59
    Hra byla přerušena a na řadu přichází další krátká reklamní přestávka, před kterou Kings vedou nad Washingtonem po fantastické první třetině stále 3:0.
     
    31:36
    Střely:

    Los Angeles Kings 19 Washington Capitals 10
     
    31:25
    Capitals trochu polevili a Kings se okamžitě v rychlém sledu dostali dvakrát do nebezpečné brankové příležitosti.
     
    30:03
    Trevor Lewis před bránou skvěle tečoval puk, který se od jeho hole odrazil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    29:13
    Nick Shore si skvěle potáhl puk před bránou z levé strany ke vzdálenější pravé tyči, kde mohl puk z úhlu posílat do odkryté sítě, jenže jeho následná střela po ledě zamířila mimo!
     
    28:44
    Anze Kopitar si nebezpečně sjížděl před bránu, po přihrávce z pravého rohu útočného pásma se ale ke střele nedostal.
     
    28:04
    Hráči sváděli za bránou Bradana Holtbyho u mantinelu tuhý boj, po kterém rozhodčí hru přerušili poté, co se žádnému z hokejistů dlouho nedařilo puk vydolovat.
     
    27:26
    Tyler Toffoli vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střelu mířící těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči Braden Holtby pravým betonem vyrazil do ochranné sítě. Po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka.
     
    26:45
    Capitals ve druhé třetině lépe bruslí a snaží se vstřelit gól, Jonathan Quick ale zatím stále drží čisté konto.
     
    26:00
    Alex Ovečkin po zpětné přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do pravého horního rohu brány, Jonathan Quick si ale povyjel z brány a jeho pokus ukryl po krásném zákroku v lapačce!
     
    25:28
    Jonathan Quick u své pravé tyče zastavil nahození Capitals a poté puk přihrál do levého rohu obranného pásma Drew Doughtymu, který se ujal rozehrávky.
     
    24:58
    Justin Williams napřáhl na pravém křídle z ostrého úhlu po zpětné přihrávce Jevgenije Kuzněcova ke tvrdé střele, kterou Jonathan Quick po bleskovém zakleknutí zastavil!
     
    24:34
    Střely:

    Los Angeles Kings 18 Washington Capitals 8
     
    23:40
    Brooks Orpik vypálil od modré čáry po ledě a jeho střelu mířící těsně nad ledem k levé tyči Jonathan Quick pravým betonem vyrazil, zatímco následnou dorážkou Jevgenije Kuzněcova ukryl v lapačce!
     
    22:23
    Trevor Lewis na pravém křídle nabral slušnou rychlost a poté z úhlu napřáhl ke střele, kterou Braden Holtby levým betonem vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    22:12
    Jonathan Quick se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Capitals a poté bekhendem rozehrál.
     
    21:38
    Kyle Clifford rychle vystřelil z pravého křídla, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Braden Holtby, který puk podržel ve své výstroji.
     
    20:59
    Jay Beagle se protáhl mezikružím do samostatného úniku a už se chystal bekhendem zakončit, zezadu ho ale parádním a čistým obranným zákrokem obral o puk Jake Muzzin!
     
    20:07
    Kings vyhráli úvodní vhazování druhé třetiny a z levé strany obranného pásma napálili puk do zóny Capitals, tam ale žádný z domácích hráčů puk dojet nedokázal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:35.
    Mike Richards se po návratu domů dočkal velkého přivítání.

     
    Los Angeles prožilo před svými fanoušky v Staples Center skvělý vstup do utkání a po necelých pěti minutách šlo do vedení po střele Anzeho Kopitara, která byla několikrát tečována a nakonec se od levé brusle clonícího Vincenta Lecavaliera odrazila k pravé tyči. Kings dominovali, zatímco Capitals byli směrem vpřed až na jednu výjimku naprosto neškodní. Dominanci vítězů Stanley Cupu z roku 2012 a 2014 potvrdily dva slepené góly, o které se během pouhých 59 sekund postarali Jake Muzzin a Milan Lucic. Největší šanci Washingtonu měl na hokejce Marcus Johansson, Jonathan Quick ale jeho bekhendovou střelu z blízkosti lapačkou vytáhl mimo. Skóre po první třetině. Los Angeles Kings 3 Washington Capitals 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Mike Weber (WSH) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    19:55
    Dwight Kings (LAK) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    19:55
    Dwight King a Mike Weber se u střídaček pustili do pěstního souboje, který neměl dlouhého trvání poté, co Dwight King složil svého soupeře rychle na lopatky!
     
    19:07
    Kings mohli přidat čtvrtý gól střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, ta se ale zřejmě po vyrážečce Bradena Holtbyho svezla vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány!
     
    18:33
    Do konce první třetiny zbývá odehrát necelých 90 sekund a Los Angeles Kings vede nad Washingtonem po skvělém vstupu do utkání 3:0. Capitals toho zatím příliš nepředvedli.
     
    17:18
    Jeff Carter z pravého křídla přenesl hru doleva na Anzeho Kopitara, který už mohl střílet, nakonec se mu ale rozhodl přihrávku oplatit. Jeho následná pas byl ale nepřesný.
     
    16:57
    Mike Richards (WSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    16:57
    Nick Shore (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    15:48
    Marcus Johansson si na levém křídle z úhlu sjel před bránu a bekhendem se snažil zamířit k pravé tyči, jeho pokus ale Jonathan Quick těsně nad ledem lapačkou vyrazil a následná dorážka Toma Wilsona zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    15:12
    Střely:

    Los Angeles Kings 14 Washington Capitals 3
     
    14:35
    Alex Ovečkin číhal před bránou, Jonathan Quick ovšem puk po střele Capitals od modré čáry podržel ve své náruči a nepustil hostujícího kapitána k dorážce.
     
    14:24
    Kyle Clifford se pokusil přidat další gól střelou z pravého křídla, jeho pokus od modré čáry ale ukryl v náručí připravený Braden Holtby, po jehož zákroku přichází na řadu krátká přestávka.
    13:06 Milan LUCIC - 3:0
     
    13:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MILAN LUCIC přidává další úder do srdce Washingtonu a Kings už vedou nad Washingtonem 3:0!! Jeff Carter na pravém křídle zamíchal s pukem, zvedl hlavu a poté krásnou přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči Milana Lucice, který z blízkosti dorazil puk za záda bezmocného Bradena Holtbyho. Asistence: Jeff Carter, Brayden McNabb.
     
    12:57
    Druhý gól Kings zaváněl postavením mimo hru, trenér Washingtonu Barry Trotz si ale nevzal Coach Challenge, a tak Los Angeles vede na svém ledě 2:0.
    12:05 Jake MUZZIN - 2:0
     
    12:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JAKE MUZZIN střílí nádherný gól a svou osmou brankou v letošní sezóně NHL posílá Kings do dvoubrankového vedení!! Tanner Pearson zavezl puk středem ledové plochy do útočného pásma a poté ho bekhendovou přihrávkou poslal do jízdy Jakeovi Muzzinovi, který střelou zápěstím z mezikruží vymetl přesně vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: Tanner Pearson, Tyler Toffoli.
     
    11:37
    Ze zápasu je odehráno necelých dvanáct minut a Washington vyslal na bránu Jonathana Quicka pouze dvě střely.
     
    11:06
    Capitals jsou v úvodu zápasu výrazně horším týmem, což se určitě nečekalo. Kapitál Alex Ovečkin je na střídačce hodně zachmuřený poté, co jeho spoluhráči vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    10:31
    Braden Holtby nejprve po rychlém zakleknutí vyrazil střelu Alece Martineze od modré čáry a poté v náručí ukryl pokus Jeffa Cartera z levého kruhu pro vhazování.
     
    10:18
    A nic se na tom nezmění ani po poslední střele Kings z pravého křídla, po které si Braden Holtby připsal další úspěšný zákrok a následuje krátká reklamní přestávka.
     
    09:55
    Kings druhou přesilovou hru v dnešním zápase nevyužili a stav utkání zůstává stále těsný. Los Angeles vede v domácím Staples Center nad Washingtonem 1:0.
     
    08:59
    Kyle Clifford před bránou tečoval střelu Kings od modré čáry z levého křídla a puk zamířil vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    08:37
    Střely:

    Los Angeles Kings 8 Washington Capitals 1
     
    07:46
    Na opačné straně se dostal v oslabení ke střele Jay Beagle a Jonathan Quick si po jeho střele z pravého kruhu pro vhazování připsal vůbec první zákrok v dnešním zápase.
     
    07:01
    Jeff Carter se ocitl po zákroku Bradena Holtbyho pravým betonem před bránou v obrovské šanci a snažil se zamířit z blízkosti pod horní tyč, brankář Washingtonu si ale s jeho dorážkou dokázal poradit a po skvělém zákroku ji ukryl v lapačce!
     
    06:44
    Jake Muzzin vypálil po ledě z vrcholu mezikruží, jeho následná střela ale byla těsně před Bradenem Holtbym sražena mimo.
     
    06:11
    Jevgenij Kuzněcov (WSH) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    06:11
    Po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka, po které si jeden z týmů zahraje přesilovou hru.
     
    05:45
    Kings vstoupili do utkání velice dobře, když Capitals nepustili ještě ani k jedné střele na bránu a sami z úvodních pěti střel dokázali vstřelit úvodní gól zápasu.
    04:52 Vincent LECAVALIER - 1:0
     
    04:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    VINCENT LECAVALIER jemnou tečí posílá puk za záda Bradena Holtbyho a Kings se po využité přesilové hře ujímají vedení 1:0!! Anze Kopitar vypálil tvrdě od modré čáry a jeho následná střela se nakonec od levé brusle clonícího Vincenta Lecavaliera odrazila po ledě k pravé tyči. Asistence: Tanner Pearson, Alec Martinez.
     
    03:18
    Jake Muzzin po vyhraném vhazování na pravém křídle rychle vypálil od mantinelu, jeho střela zápěstím ale našla pouze náruč připraveného brankáře Bradena Holtbyho.
     
    03:13
    Jay Beagle (WSH) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    02:45
    Kyle Clifford z levého křídla středního pásma nahodil puk za bránu Washingtonu, kam se vydal Braden Holtby. Brankář Capitals vzápětí nezahrál jistě a sám Kyle Clifford mohl jeho chybu u levé tyče potrestat, z blízkosti ale brankáře Capitals nepřekonal!
     
    02:03
    Capitals vystřelili na pravém křídle od mantinelu a po zákroku Jonathana Quicka vybojovali útočné pásmo.
     
    01:50
    Kings nahodili puk z levého křídla středního pásma směrem na bránu Washingtonu a následný pomalý kotouč doklouzal k brankářovi Bradenovi Holtbymu, který ho lapačkou sebral z ledu.
     
    00:56
    Capitals se během úvodních dvou akcí v útočném pásmu ke střele na bránu nedostali a vzápětí to zkusili z pravého křídla zkusil Justin Williams, Braden Holtby byl ale na přední tyči připraven a po rychlém zakleknutí ukryl puk ve svém náručí.
     
    00:04
    V Staples Center právě začalo utkání mezi Los Angeles Kings a Washingtonem, jehož úvodní vhazování vyhráli Capitals, kteří se jako první mohou vydat směrem vpřed.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Porovnání brankářů Jonathana Quicka a Bradena Holtbyho.

     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Scuderi, Doughty, Muzzin, Martinez, McNabb, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Carter (A) – Pearson, Lecavalier, Toffoli – King, Lewis, Brown (C) – Clifford, Shore, Versteeg. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Weber, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Francois St. Laurent – Trent Knorr, Pierre Racicot.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy:

    17.02.16 Washington Capitals – LA Kings 3:1
    Statistika Karla Alznera z utkání proti Los Angeles Kings.

     
    Washington Capitals:

    Washington vstoupil do čtyřzápasového tripu dvěma výhrami poté, co v posledním zápase porazil po samostatných nájezdech 2:1 Anaheim. Brankář Braden Holtby proti Ducks předvedl 27 zákroků. Justin Williams a Mike Richards se po přestupu do Washingtonu poprvé vrátí do Los Angeles, se kterým vyhráli v roce 2012 a 2014 Stanley Cup. Williams vstřelil během 66 zápasů v letošní sezóně 19 gólů a celkem si připsal 45 kanadských bodů, zatímco Richards během 23 zápasů vstřelil jeden gól a zaznamenal dva kanadské body.
    Brankář Jonathan Quick dnes nebude chybět v bráně Kings.

     
    Los Angeles Kings:

    Los Angeles Kings v posledním zápase porazilo vysoko 5:1 Vancouver, proti kterému se Jeff Carter ze své tradiční pozice centra přesunul na křídlo vedle Anzeho Kopitara a Milana Lucice a změna mu velice prospěla, když vstřelil dva góly. Jeff Carter před utkáním proti Vancouveru Canucks vstřelil během poslední dvanácti zápasů pouze jeden gól, nyní se ale trefil hned dvakrát a jeho druhá branka byla jubilejní 300. v NHL.
    Pozvánka na utkání mezi Los Angeles Kings a Washingtonem.

     
    Washington čeká ve čtvrtek v brzkých ranních hodinách utkání na ledě Los Angeles Kings, které porazil ve Verizon Center 17. února 3:1. Andre Burakovsky vstřelil gól a zaznamenal asistenci, zatímco bývalý útočník Kings Justin Williams přihrával ve třetí třetině na vítězný gól. Jediný gól Los Angeles vstřelil Anze Kopitar. Druhým duelem mezi oběma týmy v letošní sezóně NHL Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Lecavalier (Pearson, Martinez), 13. Muzzin (Pearson, Toffoli), 14. Lucic (Carter, McNabb), 64. Carter (Lucic, Doughty) – 42. Oshie (Johansson, Niskanen), 52. Bäckström (Ovečkin, Oshie), 57. Orlov (Williams, Kuzněcov)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Scuderi, Doughty, Muzzin, Martinez, McNabb, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Carter (A) – Pearson, Lecavalier, Toffoli – King, Lewis, Brown (C) – Clifford, Shore, Versteeg. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Weber, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Francois St. Laurent – Trent Knorr, Pierre Racicot

    Diváci: 18324
    bahis siteleri