Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa 0:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 13.03.2016, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Erik HAULA - 1:4
     
    58:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIK HAULA posílá puk do prázdné brány a dává razítko na dnešní vítězství Wild v Bell Centre! Charlie Coyle na útočné modré čáře vystihl rozehrávku Canadiens, a přestože vzápětí ztratil stabilitu, volný puk poslal ze středního pásma do prázdné brány Erik Haula. Asistence: Charlie Coyle.
     
    57:39
    Mike Condon zamířil na střídačku a Montreal to zkouší necelé dvě a půl minuty před koncem zápasu bez brankáře!
     
    57:22
    Greg Pateryn tvrdě vypálil na pravém křídle od modré čáry, Devan Dubnyk ale předvedl krásný semafor a ukryl puk v lapačce!
     
    56:02
    Montreal se ocitl u levé tyče ve stoprocentní šanci, jeden z jeho hráčů ale nedokázal puk z blízkosti poslat za záda Devana Dubnyka, který se vleže natáhl podél brankové čáry a jeho pokus fantastickým zákrokem vyrazil!
     
    51:32
    Mike Brown se ocitl před bránou v obrovské šanci, když mohl po zákroku Devana Dubnyka puk uklízet do prázdné brány, jenže ji trestuhodně minul!
     
    49:19
    Wild rozjeli v útočném pásmu pohlednou kombinaci na jeden dotek a v levém kruhu pro vhazování napřáhli ke tvrdé střele s příklepem, Mike Condon ale vytáhl skvělý zákrok a pravým ramenem ji vyrazil mimo!
     
    47:37
    Phillip Danault (MTL) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    44:34
    Nino Niederreiter (MIN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    43:49
    Alexej Jemelin se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, Devan Dubnyk ale jeho střelu po ledě pravým betonem skvěle vyrazil a následná dorážka zamířila mimo!
    31:49 Mikael GRANLUND - 1:3
     
    31:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND využívá přesilovou hru a svým druhým gólem v utkání posílá Wild do dvoubrankového vedení!! Thomas Vanek tvrdě vypálil od modré čáry a před bránou se puk od pravé brusle clonícího Nina Niederreitera odrazil k pravé tyči, kde ho z blízkosti dorazil do prázdné brány Mikael Granlund. Asistence: Thomas Vanek, Marco Scandella.
     
    29:56
    Michael McCarron (MTL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    29:35
    Mike Condon tentokrát skvěle vyjel z brány a u své levé tyče zastavil střelu Thomase Vaneka, který po krásné diagonální přihrávce svého spoluhráče z levého křídla mířil do odkryté části brány!
     
    28:06
    Před bránou Devana Dubnyka vznikl obrovský závar, kterého mohl u pravé tyče využít Mark Barberio! Obránce Montrealu se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám po ledě, obě dvě ale Devan Dubnyk vyrazil levým betonem. Zejména zákrok proti jeho dorážce byl velice důležitý, když brankář Minnesoty na brankové čáře vykopl puk těsně vedle pravé tyče.
     
    26:48
    Mikael Granlund napřáhl z levého kruhu pro vhazování k nebezpečně střele s příklepem, která zamířila těsně vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány!
     
    22:45
    Michael McCarron z pravého kruhu pro vhazování dobře mířil na vzdálenější levou tyč, připravený Devan Dubnyk ale jeho pokus pravým betonem vyrazil a před jeho bránou nebyl žádný z domácích hokejistů, který by se dostal k dorážce!
     
    14:38
    Nate Prosser (MIN) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
    13:20 Mikael GRANLUND - 1:2
     
    13:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND střílí nádherný gól a Minnesota na ledě Montrealu opět vede, tentokrát 2:1!! Matt Dumba krásnou diagonální přihrávkou zpoza brány našel v pravém kruhu pro vhazování Mikaela Granlunda, který z úhlu zamířil přesně do bližšího pravého horního rohu brány a puk se od tyče odrazil do sítě. Asistence: Matt Dumba, Jordan Schroeder.
    12:13 Mark BARBERIO - 1:1
     
    12:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    MARK BARBERIO skóruje a stav utkání v Bell Centre je rázem vyrovnaný 1:1!! Sven Andrighetto napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazovaní ke tvrdě střele, která mířila přesně do vzdálenějšího levého rohu brány, Devan Dubnyk ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou ji vyrazil mimo. Nicméně, vzápětí se dostal před bránou k dorážce Mark Barberio a nad levým ramenem brankáře Wild poslal puk do pravého horního rohu brány. Asistence: Sven Andrighetto, Max Pacioretty.
    10:52 Nino NIEDERREITER - 0:1
     
    10:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER potrestal obrovskou chybu Montrealu a posílá Wild v polovině úvodní části zápasu do vedení!! Mike Condon vyjel mezi kruhy pro vhazování, kde zastavil puk a pokoušel se holí rozehrát, jenže kotouč namazal na hokejku forčekujícího Nina Niederreitera, který ho mezi nohama jednoho z obránců Montrealu poslal střelou po ledě do prázdné brány. Bez asistence.
     
    07:43
    Lucas Lessio nejprve z pravého křídla zamířil mimo, vzápětí puk ale rychle odjel a zkusil to z opačné strany útočného pásma! Jeho druhá střela mířila mezi betony Devana Dubnyka, ten ale vytáhl skvělý zákrok a po zavření vrat puk vyrazil.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Barberio (Andrighetto, Pacioretty) – 11. Niederreiter, 14. Granlund (Dumba, Schroeder), 32. Granlund (Vanek, Scandella), 59. Haula (Coyle)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov, Barberio, Jemelin, Pateryn, Bartley, Dietz – Pacioretty (C), Galchenyuk, Andrighetto – Hudon, Plekanec (A), Byron – De La Rose, McCarron, Mitchell – Lessio, Danault, Brown. Hlavní trenér: Michel Therrien.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Prosser – Parise (A), Koivu (C), Coyle – Fontaine, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Schroeder – Carter, Stoll, Jones. Hlavní trenér: John Torchetti.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Chris Rooney – John Grandt, Brad Lazarowich

    Diváci: 21288
    bahis siteleri