Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa 0:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 13.03.2016, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    V závěru uvidíme ještě jednu přesilovou hru. Po podražení v podání Pierrea-Alexandrea Parenteaua (TOR) si v početní výhodě zahrají Senátoři.
    55:21 Mark STONE - 4:0
     
    55:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A navíc přichází další hřebíček do rakve hostujícího týmu. Domácí využili chyby v rozehrávce soupeře, MARK STONE nejprve nahrál Pageauovi, ten mu kotouč vrátil a rychlé přečíslení poté skončilo pohodovým skórováním do prázdné svatyně Maple Leafs v podání prvního zmíněného hráče Sens. Asistence: Jean-Gabriel Pageau
     
    48:26
    Craig Anderson málem přišel o nulu! Rychlá souhra hostujícího celku skončila střelou Carricka, ale Anderson se dokázal rychle přesunout a zasáhl.
    41:21 Zack SMITH - 3:0
     
    41:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže domácím stačí hodně málo a z patnácté střely dávají třetí gól. ZACK SMITH měl dostatek času i prostoru, první střelou z mezikruží trefil jen hráče před brankovištěm, ale poté si znovu našel kotouč a bekhendem skóroval do odkryté brány. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Mark Stone.
     
    39:42
    Jenže místo domácích zahrozili hosté! Nazem Kadri dostal výbornou přihrávku a tvrdou dělovkou přímo z jízdy prověřil přesunujícího se Andersona v bráně Senátorů!
     
    36:48
    Anderson nejprve ustál střelu od modré i následnou dorážku a Ottawa se poté dostala do brejku. Ryan Dzingel vzal přečíslení dvou na jednoho na sebe, ale Sparkse se mu vymíchat nepodařilo!
     
    31:34
    Jenže tuto možnost domácím zhatil faul Alexe Chiassona (OTT). Ten si dělal prostor, ale holí zasáhl tvář jednoho ze soupeřů.
     
    26:55
    Na druhé straně mohl udeřit Nick Paul. Ten se dostal k dorážce Smithovy střely, ale z předbrankového prostoru poslal puk mimo tři tyče!
     
    26:24
    Ottawa je poměrně v útlumu a Toronto bylo blízko gólu na 2:1! Sošnikov si našel střelecký prostor a svým zakončením minul Andersonovu bránu jen o centimetry. Následný pokus Kadriho už domácí brankář lapil.
     
    22:47
    Sošnikov po odehrání kotouče narazil do mantinelu a vůbec to s ním nevypadá dobře. Chris Wideman (OTT) je každopádně vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    22:47
    Mark Stone ztratil puk ve středním pásmu a výsledkem byl rychlý protiútok Toronta. Nahození před bránu v pádu usměrňoval Sošnikov, ale Anderson byl opět připraven!
    20:19 Cody CECI - 2:0
     
    20:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tohle je fantastický vstup Ottawy do druhé třetiny! Díky napadání se Sens bleskově dostali ke kotouči, Mark Stone vymyslel přesnou přihrávku, která přistála na holi CODYHO CECIHO, jenž se zjevil před bránou a rychlou bekhendovou kličkou si poradil s brankářem hostujícího Toronta. Asistence: Mark Stone, Jean-Gabriel Pageau
     
    18:36
    Toronto se dostalo pod tlak během vlastní přesilové hry! Jeden z domácích našel zcela volného Chiassona, který si nejprve položil Sparkse, ale poté už nezakončil do odkryté části branky!
     
    17:01
    Máme tady již třetí vyloučení za podražení. Tentokrát je provinilcem Zack Smith (OTT).
     
    12:10
    Teď už ale na trestnou lavici odjíždí Martin Marinčin (TOR), který hokejkou zasáhl tvář Zacka Smithe.
     
    11:44
    Přesilová hra je předčasně u konce. Dvě trestné minuty za sekání dostává Mike Hoffman (OTT).
     
    10:14
    Tohle snad ani nemohlo skončit jinak než faulem hostujícího hráče. Nakonec je to Nazem Kadri (TOR), který si jde odsedět dvě trestné minuty za podražení.
     
    06:08
    Záhy po obdržené brance ale Toronto může srovnat v přesilové hře. Na lavici hanby totiž usedá Mark Stone (OTT), jenž se provinil podražením.
    05:40 Mika ZIBANEJAD - 1:0
     
    05:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Znovu se potvrzuje otřepané nedáš – dostaneš! Domácím se povedl přechod přes střední pásmo, Hoffman poslal puk na rozjetého MIKU ZIBANEJADA, jenž jako hurikán vlétl do pásma hostujícího celku a střelou mezi betony překonal povyjetého Sparkse! Asistence: Mike Hoffman, Mark Methot
     
    05:18
    Velká šance Toronta! Hosté se po vyhraném buly usadili v útočném pásmu a následná střela od modré Andersonovi způsobila velké potíže. dvakrát dorážel Parenteau, avšak domácí brankář to nakonec ustál.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 6. Zibanejad (Hoffman, Methot), 21. Ceci (Stone, Pageau), 42. Smith (Pageau, Stone), 56. Stone (Pageau)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Methot, Ceci, Phaneuf, Wideman, Kostka – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Pageau, Z.Smith – Chiasson, Gomez, Dzingel – Neil, Lazar, Paul
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Gardiner, Carrick, Marinčin, Corrado, Valijev – Komarov, Kadri, Sošnikov – Hyman, Nylander, Parenteau – Holland, Laich, Greening – Grabner, B.Smith, Michálek

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Brisebois, Kovachik

    Diváci: 18.557
    bahis siteleri