Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa 0:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Colorado Avalanche
Neděle 13.03.2016, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:01 LOWRY - 3:2
     
    49:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg otáčí skóre zápasu! Byl to další rychlý přechod do útoku, přečíslení dva na jednoho a přihrávku Kosmachuka umístil za záda Varlamova ADAM LOWRY! Asistence: Scott Kosmachuk.
    47:26 STAFFORD - 2:2
     
    47:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rychlý přechod do útočného pásma a blesková kombinace přináší vyrovnání! Puk zavezl do útoku Wheeler, který přihrál na Scheifeleho, jehož střelu Varlamov vyrazil jen k DREW STAFFORDOVI, jenž nadvakrát brankáře Colorada propálil! Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
    36:29 SCHEIFELE - 1:2
     
    36:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Winnipeg poměrně rychle využívá! Oproti předchozím výhodám se tentokrát domácím dařila kombinace, kdy zadovkou přihrál Perreault na MARKA SCHEIFELEHO, který z mezikruží propálil bezmocného Varlamova. Asistence: Mathieu Perreault, Dustin Byfuglien.
     
    25:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A rozhodčí kupodivu branku uznávají a to bez toho, aby nahlédli na video! Pavelcova snaha nakonec vyznívá nazmar, když MATT DUCHENE nakonec vydoloval puk a dostal ho do sítě. Asistence: Jarome Iginla, Blake Comeau.
    24:02 JOHNSON - 0:1
     
    24:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Trochu z ničeho přichází úspěšná akce Colorada, při níž Duchene přihrál skrz útočné pásmo na ERIKA JOHNSONA, který prostřelil přesouvajícího se Pavelce. Asistence: Matt Duchene.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 37. Scheifele (Perreault, Byfuglien), 48. Stafford (Scheifele, Wheeler), 50. Lowry (Kosmachuk) – 25. Johnson (Duchene), 26. Duchene (Iginla, Comeau)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Enstrom, Myers, Trouba, Postma, Chiarot – Wheeler, Scheifele, Stafford – Daňo, Burmistrov, Perreault – Thorburn, Lowry, Kosmachuk – Lipon, Copp, Halischuk.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Redmond, Gelinas – Iginla, Duchene, Grigorenko – Comeau, MacKinnon, Boedker – Martinsen, Soderberg, Matthias – Skille, Mitchell, McLeod.

    Rozhodčí: Kendrick Nicholson, Jean Hebert – Mark Wheler, Michel Cormier
    bahis siteleri