Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa 0:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Washington Capitals
Neděle 13.03.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Brent BURNS - 5:2
     
    59:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS uklízí puk do prázdné brány a v SAP Center je vymalováno modře! Joe Pavelski posunul puk v obranném pásmu na Brenta Burnse, který ho vyvezl do neutrální zóny a od mantinelu u boxu časoměřičů napřáhl k táhlé střele zápěstím, která zamířila do odkryté brány. Asistence: Joe Pavelski, Nick Spaling.
     
    57:35
    Hra byla přerušena a Philipp Grubauer zamířil na střídačku, na které zůstává sedět a Capitals to zkouší v šesti!
    42:51 Brenden DILLON - 4:2
     
    42:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENDEN DILLON rychle navazuje na gól Joea Pavelskiho a San Jose poprvé v zápase vede o dvě branky!! Chris Tierney na pravém křídle našel zpětnou přihrávkou Brendena Dillona, který od modré čáry napřáhl k nádherné táhlé střele a vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Philipp Grubauer absolutně nic neviděl. Asistence: Chris Tierney, Roman Polák.
    40:49 Joe PAVELSKI - 3:2
     
    40:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI využívá přesilovou hru a San Jose se ujímá krátce po začátku třetí třetiny vedení 3:2!! Joe Pavelski se dostal v blízkosti levé tyče do zakončení po přihrávce Joea Thorntona a bekhendovou střelou mezi pravým betonem a vyrážečkou Philippa Grubauera procedil puk do sítě. Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
     
    39:48
    Jay Beagle byl při samostatném úniku faulován a vzápětí měl k dispozici trestné střílení, během něhož před bránou zpomalil a snažil se zamířit mezi betony Martina Jonese, ten ale zavřel vrata a jeho pokus k radosti domácích fanoušků vyrazil!
     
    39:48
    Trestné střílení po faulu Brenta Burns (SJS), sekání. Trestné střílení obstará Jay Beagle (WSH).
     
    35:55
    Jay Beagle nabral na levém křídle obrovskou rychlost a u levé tyče se dostal ke střele, kterou se snažil zamířit mezi betony Martina Jonese, ten se ale nachytat nenechal a jeho pokus s problémy vyrazil!
     
    33:50
    Marc-Eduard Vlasic tvrdě vypálil od modré čáry a po zákroku Philippa Grubauera se před bránou snažili procedit puk do brány z dorážky dva hráči Sharks, ani jeden se ale neprosadil!
    30:12 Justin WILLIAMS - 2:2
     
    30:12
    Washington právě vstřelil branku!
    JUSTIN WILLIAMS se prosazuje z blízkosti a Capitals znovu odpovídají na vedení domácího týmu!! Jevgenij Kuzněcov po přihrávce Andreho Burakovskyho na levém křídle zamíchal s pukem a přihrávkou z ostrého úhlu našel před bránou najíždějícího Justina Williamse, který bez přípravy poslal puk mezi lapačkou a levým betonem Martina Jonese k pravé tyči. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Andre Burakovsky.
     
    28:18
    Brenden Dillon před bránou podklouzl a jeho zaváhání mohl u pravé tyče po přihrávce svého spoluhráče využít Jason Chimera, z blízkosti ale nedokázal puk poslat mezi betony skvěle se přesouvajícího Martina Jonese, který předvedl skvělý zákrok!
     
    26:09
    Tom Wilson se pokusil rychle odpovědět, když na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu k nebezpečné střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Martin Jones ale vytáhl skvělý zákrok a puk pravým betonem vyrazil!
    25:14 Patrick MARLEAU - 2:1
     
    25:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    PATRICK MARLEAU skóruje v oslabení a v nejméně očekávaný okamžik vrací svému týmu jednobrankové vedení!! Patrick Marleau na obranné modré čáře ukradl Capitals puk a po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku. Patrick Marleau vzápětí před bránou přenechal puk Joelovi Wardovi, který mu přihrávku oplatil, a první jmenovaný hráč u levé tyče poslal puk nad pravým betonem Philippa Grubauera do sítě. Asistence: Joel Ward, Marc-Eduard Vlasic.
     
    24:01
    Capitals nebezpečně vypálili z pravého kruhu pro vhazování a jejich střela mířila pod horní tyč, Martin Jones ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a puk vytěsnil vyrážečkou nad!
     
    23:39
    Joe Thornton (SJS) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
    21:21 T.J. OSHIE - 1:1
     
    21:21
    Washington právě vstřelil branku!
    T.J. OSHIE skóruje v přesilové hře 5 na 3 a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Alex Ovečkin z levého křídla přenesl hru na Nicklase Bäckströma, který se v pravém kruhu pro vhazování neukvapil a ještě jednou přenesl hru na opačnou stranu útočného pásma, kde T.J. Oshie střelou bez přípravy z ostrého úhlu zamířil do odkryté brány. Asistence: Nicklas Bäckström, Alex Ovečkin.
     
    20:20
    Brent Burns (SJS) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    19:53
    Matt Nieto se po vyhraném vhazování v obranném pásmu dostal v oslabení do rychlého protiútoku a poté, co si na pravém křídle krásně prohodil jednoho z protihráčů, napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která byla v mezikruží sražena do ochranné sítě.
     
    19:46
    Nick Spaling (SJS) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    19:46
    Chris Tierney se ocitl před bránou v obrovské šanci a bekhendem se snažil puk zasunout za záda Philippa Grubauera, ten ale vytáhl fantastický zákrok a vleže jeho střelu zastavil!
     
    16:06
    Mike Richards se ocitl u pravé tyče po bekhendové přihrávce Jaye Beaglea napříč brankovištěm v obrovské šanci, a přestože puk holí nezasáhl, kotouč se od jeho brusle odrazil k pravé tyči, Martin Jonese ale vytáhl skvělý zákrok a přerušil hru!
     
    10:15
    Nate Schmidt na opačné straně ledové plochy rychle zareagoval a také jeho střela z pravého kruhu pro vhazování skončila na brankové konstrukci, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    10:03
    Brent Burns na pravém křídle napřáhl od modré čáry k nádherné táhlé střele, která se od tyče odrazila zpět do hry!
    09:16 Joe THORNTON - 1:0
     
    09:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON se prosazuje z dorážky a posílá San Jose Sharks do zaslouženého vedení!! Brenden Dillon po zpětné přihrávce Tomáše Hertla vypálil od modré čáry a Philipp Grubauer nedokázal jeho střelu mířící pod horní tyč udržet v lapačce, čehož využil Joe Thornton a z blízkosti vymetl přesně levý horní roh brány. Asistence: Brenden Dillon, Tomáš Hertl.
     
    07:35
    Justin Williams napřáhl na levé straně útočného pásma od mantinelu ke tvrdé střele s příklepem, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Martin Jones ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    05:02
    Jason Chimera (WSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    00:39
    Joonas Donskoi se po 39 sekundách ocitl v první slibné šanci, když z levého kruhu pro vhazování mířil přesně do levého horního rohu brány, Philipp Grubauer ale předvedl dobrý zákrok a pravým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Thornton (Dillon, Hertl), 26. Marleau (Ward, Vlasic), 41. Pavelski (Thornton, Burns), 43. Dillon (Tierney, Polák), 60. Burns (Pavelski, Spaling) – 22. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 31. Williams (Kuzněcov, Burakovsky)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton (A), Pavelski (C) – Karlsson, Couture (A), Donskoi – Nieto, Marleau, Ward – Spaling, Tierney, Zubrus. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Weber, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Mike Leggo – Scott Driscoll, Jay Sharrers

    Diváci: 17562
    bahis siteleri