Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa 0:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 13.03.2016, 17:35 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Sidney CROSBY - 3:5
     
    59:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hostující hráči vybojovali puk u zadního mantinelu a ten se dostal až na hůl SIDNEYHO CROSBYHO, který ho dostal přes dva bránící hráč až do sítě. Asistence: Tom Kühnhackl a Bryan Rust.
     
    58:21
    Henrik Lundqvist sprintuje ze své svatyně na střídačku a pouští do hry dalšího útočníka. Ovšem Rangers se nemůže usadit před hostující brankou.
     
    54:47
    Vypadá to, že Pittsburgh nechce jen bránit a žene se do další šance. Tu z hranice brankoviště spálil Sidney Crosby, jenž trefil domácího gólmana.
    51:09 Matt CULLEN - 3:4
     
    51:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózní branka! MATT CULLEN neměl komu přihrát, a tak kotouč směřoval před branku, kde se od brusle Marca Staala odrazil mezi betony Henrika Lundqvista. Dominik Simon si připisuje při první startu v NHL první bod. To přesně to, co chtěl český divák vidět. Asistence: Dominik Simon a Brian Dumoulin.
     
    45:37
    Ian Cole hákoval ve vyložené šanci Ricka Nashe a zcela nepochopitelně se nepískalo trestné střílení, ale pouze hákování.
    45:04 Ryan MCDONAGH - 3:3
     
    45:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic přichází branka domácího celku! RYAN MCDONAGH převzal kotouč ve středním pásmu a objel s ním branku, který dostal za brankovou čáru. Ovšem Marc-Andre Fleury nemá úplně čisté svědomí a gól jde na jeho vrub. Asistence: Jesper Fast a J.T. Miller.
     
    42:19
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Derick Brassard – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Eric Fehr – 2 min.).
     
    40:02
    Vyloučení v týmu New York Rangers (J.T. Miller – 5 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chris Kunitz – 5 min., hrubost).
     
    37:26
    Mats Zuccarello neunesl situaci před hostujícím brankářem, kde začal osekávat Iana Colea, Vše se odehrálo asi metr od hlavního sudího, jenž domácího útočníka právem vylučuje.
    35:55 Conor SHEARY - 2:3
     
    35:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Parádní hokejová situace v podání hostujícího celku. CONOR SHEARY vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a sprintem se dostal na druhou stranu, kde hru zrychlil Tom Kühnhackl. CONOR SHEARY se díky dobrému bruslení dostal do samostatného úniku, který střelou nad vyrážečku proměnil. Asistence: Tom Kühnhackl a Eric Fehr.
    28:59 Derick BRASSARD - 2:2
     
    28:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rychle využitá přesilová hra domácího celku! Od modré čáry vypálil DERICK BRASSARD, jehož pokus tečoval jeden ze soupeřů. Marc-Andre Fleury měl zakrytý výhled a na teč už nedokázal reagovat, a tak mu kotouč proletěl mezi rukou a tělem až do sítě. Asistence: Keith Yandle a Derek Stepan.
     
    28:52
    Patric Hörnqvist si pomohl podražením a Rangers budou mít šanci na vyrovnání. Ovšem až po reklamní přestávce, která právě probíhá.
    27:30 Conor SHEARY - 1:2
     
    27:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci jdou opět do vedení! Od modré čáry vystřelil Justin Schultz, jehož pokus před Henrikem Lundqvistem tečoval CONOR SHEARY. Plusový bod by si měl připsat také Dominik SImon, jenž byl v tu dobu na ledové ploše. Asistence: Justin Schultz.
     
    25:16
    Na ledové ploše se toho děje v těchto okamžicích hodně. Marc-Andre Fleury vychytal soupeře v samostatném úniku, ale musím přiznat, že mu dost pomohl obránce, jenž soupeři přizvedával hokejku.
     
    24:36
    Po pohledné kombinaci se sám před branku dostal Olli Määttä, jehož vychytal švédský gólman vyrážečkou.
     
    20:32
    Opět slyšíme brankovou konstrukci! Tu rozezvonil jeden z hostujících hráčů a Henrik Lundqvist máchl vyrážečkou jen do prázdna.
     
    19:58
    Opravdu velký zákrok vytáhl "král" Henrik Lundqvist! Domácí brankář vyrazil pokus od modré čáry a ten se odrazil na hůl Sidneyho Crosbyho. Hostující kapitán směřoval černou gumu do branky, ale na brankové čáře se skvěle roztáhl švédský gólman.
     
    19:39
    Za podražení dostává dvouminutový trest Ryan McDonagh a je tu další přesilová hra pro Pittsburghu.
     
    19:39
    Od brusle Bryana Rusta se odrazila černá guma ke švédskému brankáři, jenž kotouč schoval pod lapačku.
    18:06 Chris KREIDER - 1:1
     
    18:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je opět vyrovnáno a řekl bych, že zaslouženě. Domácí hráči se dostali do přečíslení a dokázali toho využít. Derek Stepan našel přesnou přihrávkou u zadní tyče CHRISE KREIDERA, jemuž už stačilo nastavit jen hůl. Marc-Andre Fleury se sice snažil rychle přesunout, ale prostě na tuto situaci už neměl. Asistence: Derek Stepan a Kevin Klein.
    11:56 Patric HÖRNQVIST - 0:1
     
    11:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh využívá početní výhodu a dostává se do vedení! Kotouč dostal do pravého kruhu pro vhazování Sidney Crosby, jehož pokus Henrik Lundqvist vyrazil. Ovšem toho překvapil od zadního mantinelu PATRIC HÖRNQVIST, jenž trefil domácího brankáře do zad a puk se dostal až za brankovou čáru. Asistence: Sidney Crosby a Kris Letang.
     
    11:18
    Také Tučňáci si zahrají první přesilovou hru. To potom, co J.T. Miller držel hůl ve středním pásmu soupeři.
     
    10:00
    Další nebezpečné zakončení si připisuje Marc Staal, ten rozezvonil tyč hostující branky! Marc-Andre Fleury neměl šanci zasáhnout a nezbývalo mu nic jiného než se za kotoučem otočit a doufat.
     
    06:12
    Na hranici brankoviště zůstal nepokrytý Rick Nash, ale Marc-Andre Fleury se rychle přesouval a zneškodni, jak střelu, tak dorážky.
     
    05:41
    Dalším vyloučeným hráčem je Ian Cole, který se sice diví, ale s tímto už nic neudělá. Navíc nabízí soupeři dvojnásobnou přesilovou hru, která bude trvat něco málo přes půl minuty.
     
    05:05
    Za obranou hostujícího celku zůstal jeden z domácích hráčů, jenž dostal přesný pas, ale na hostujícího brankáře si nepřišel. Ten utěsnil mezeru mezi betony.
     
    04:13
    Olli Määttä trefil ve středním pásmu soupeře do obličeje a dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    01:41
    Z rohu mantinelu mířil kotouč mezi kruhy, kde byl napřažený Jesper Fast, ale jeho pumelice končí v moci Marca-Andreho Fleuryho.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 19. Kreider (Stepan, Klein), 29. Brassard (Yandle, Stepan), 46. McDonagh (Fast, Miller) – 12. Hörnqvist (Crosby, Letang), 28. Sheary (Schultz), 36. Sheary (Kühnhackl, Fehr), 52. Cullen (Simon, Dumoulin), 60. Crosby (Kühnhackl, Rust)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Boyle, M. Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Stapan, Kreider – Stalberg, E. Staal, Nash – Fast, Hayes, Miller – Glass, Moore, Lindberg.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Rust, Cullen, Kühnhackl – Simon, Fehr, Sheary.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Meier – Andy McElman, Brian Mach

    Diváci: 18006
    bahis siteleri