Piešťany – Bardejov 3:5 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:5 (2:0, 0:1, 1:4)
HK Bardejov
sk Neděle 13.03.2016, 18:00 • Easton aréna • Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 1. kola play-out Tipsport ligy, ŠHK 37 Piešťany si po výsledku 3:5 proti Bardejovu nepripíšu do tabuľky vyraďovacej časti súťaže ani bod. Naopak, Bardejov sa zaslúžene raduje.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:17:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    A to aj napriek tomu, že domáci svojho súpera zovreli v obrannej tretine. O víťazovi je už rozhodnuté.
     
    59:10
    Pokračujeme v hre, predpokladáme, že Piešťany už Nagya odvolávať nebudú.
     
    58:55
    Oddychový čas hostí.
    58:55 Radovan CÚTT - 3:5
     
    58:55
    Bardejov dal gól!
    A zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Belluš teraz v obrannej tretine zbytočne prihrával a nechal súpera vziať si puk, RADOVAN CÚTT už pritom vedel, čo s ním.
     
    58:30
    Nagy korčuľuje na striedačku, Piešťany hrajú power-play!
     
    58:30
    Beluš teraz poriadne dobiedzal pred Sabolom, pričom niekoľkokrát zasiahol aj betóny gólman Bardejova, čo obrana súpera rozhodne nebude tolerovať.
     
    58:10
    Začali sa posledné 2 minúty riadnej hracej doby, budeme zvedaví, kedy sa domáci celok odhodlá k odvolaniu Adama Nagya.
     
    57:30
    Hrehorčák hľadal na pravej strane Stanislava Hudeca, táto prihrávka však bola až príliš čitateľná a Bardejov tak nemal najmenší problém s tým, aby puk vyviezol von zo svojho obranného pásma.
     
    56:52
    Piešťany sa tlačili do zakončenia, Bardejov v tejto situácii vycítil nebezpečenstvo, preto vzal Fajčák zodpovednosť na seba a puk vyhodil aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    56:20
    Na ľade je už na oboch stranách po 5 hráčov, pokračujeme v plnom počte.
     
    55:55
    Marcel Baláž sa teraz prehnal okolo obrany Piešťan až pred Nagya, tak teraz to domáci vôbec nezvládli a môžu ďakovať všetkým svätým, že skúsený útočník tento únik nepotrestal gólom.
     
    55:35
    Saliji so Školiakom teraz napádali rozohrávku súpera, proti 4 hráčom odetým v modrom ale nemali prakticky skoro žiadnu šancu na úspech.
     
    55:03
    Pokračujeme v rovnovážnom počte, uvidíme, ktorému tímu bude viac priestoru na ľadovej ploche vyhovovať.
     
    53:57
    Pichnarčík (BAR) – 2 minúty – údery.
     
    53:57
    Hudec (PIE) – 2 minúty – údery.
     
    53:57
    René Školiak už mal svoje ruky vysoko nad bránkou, to ale ešte netušil, že Jakub Ručkay z bezprostrednej blízkosti proti Sabolovi neuspeje.
     
    53:10
    Šimíček pálil z uhla, Sabol pri tomto zakončení nezlyhal.
     
    52:40
    Mikoláškovi hokej dnes mimoriadne chutí, hráč Bardejova mal našliapnuté za hetrikom tentokrát ale Adama Nagya neprekvapil a zakončoval len priamo do tela pozorného brankára.
    52:22 Stanislav HUDEC - 3:4
     
    52:22
    Piešťany dali gól!
    Tak toto bude ešte poriadne veľká dráma priatelia! STANISLAV HUDEC sa teraz nevedel zmieriť s faktom, že Piešťany možno prehrajú a pridal tretí gól svojho celku. Asistencie: René Školiak, Samir Saliji.
     
    52:07
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    51:50
    Sabol teraz nenecháva nič na náhodu a každý puk pre istotu prikrýva na ľadovej ploche, aj gólman Bardejova si totiž uvedomuje, že každý ďalší inkasovaný gól by mohol ešte poriadne zamiešať kartami.
     
    51:20
    Bellušovo nahodenie puku skončilo na striedanie Bardejova, vhadzovať sa preto bude v strednom pásme. Hra sa teraz často prerušuje, to nepochybne vyhovuje viac hráčom HC 46.
     
    50:55
    Aj po oddychovom čase ostáva Bardejov pred bránkou svojho súpera, nuž, dovolím si tvrdiť, že proti rozbehnutým východniarom to bude mať ŠHK 37 už len veľmi ťažké.
     
    50:05
    Oddychový čas domácich.
    50:05 Martin MIKOLÁŠEK - 2:4
     
    50:05
    Bardejov dal gól!
    Tak sa na to pozrime! Piešťany teraz absolútne nezvládajú tretiu tretinu, po vyrazenej strele pozabudli na hráčov súpera, čo využil MARTIN MIKOLÁŠEK na to, aby poľahky pridal svoj 2. gól v zápase. Asistencie: Oliver Jokeľ, Milan Bednár.
     
    49:10
    Trefný puk zaviezol do pásma, kde ho prenechal Hrehorčákovi. Útočník v službách ŠHK 37 sa pritom postaral o zaujímavé nahodenie na Sabola, domácich teraz môže mrzieť, že pred tromi žrďami nebol nik, kto by mohol dorážať.
     
    48:20
    Tak teraz majú Piešťany čo robiť, aby ešte dokázali s týmto zápasom ešte niečo urobiť. Do konca riadnej hracej doby ale ostáva ešte viac ako 11 minút, to je teda dostatok času na to, aby Piešťany pridali ešte aspoň 1 gól.
    47:27 Martin MIKOLÁŠEK - 2:3
     
    47:27
    Bardejov dal gól!
    Len ťažko si možno predstaviť dokonalejší obrat, akým sa prezentuje Bardejov! MARTIN MIKOLÁŠEK teraz pri mantineli vypichol súperovi puk, nakorčuľoval si s ním pred Nagya a bekhendom ho poslal do siete jeho bránky. .
     
    47:06
    Na opačnej strane pred Sabolom neprehľadná situácia, po akomsi nastrelení puku sa ešte snažil dorážať Tvrdoň, brankár si dal ale v tomto prípade pozor.
     
    46:20
    Bardejov sa teraz dostal do situácie dvoch proti dvom, prihrávku si na ľavom krídle pýtal Cútt a Nagy mal teraz čo robiť, aby sa včas presunul k opačnej žrdi.
     
    45:40
    Ručkay sa teraz pred modrou čiarou dostal k odrazenému puku a okamžite ho posielal na Sabola, táto rana ale bola dobre zastavená betónmi gólmanna Bardejova.
     
    45:40
    Zakázané uvoľnenie v podaní ŠHK 37. Domáci hokejisti teraz nemôžu striedať.
     
    45:14
    Domáci napokon celú situáciu zvládli a teraz dostanú priestor na to, aby upokojili tempo hry.
     
    44:57
    Ščurko teraz vôbec nevymýšľal a vypálil, dôležitý zákrok Nagya na ľade bude znamenať vhadzovanie po jeho ľavici.
     
    43:58
    Ale pozor! Na opačnej strane bolo nahodenie puku na bránku tečované Pichnarčíkom a puk takmer prekvapil Sabola v bránke, napokon ale strela len márne hľadala priestor troch žrdí.
     
    43:45
    Bardejov je v týchto minútach mimoriadne aktívny a keď sme v prvej tretine vraveli o obrovskej hernej prevahe domácich, teraz sa karta obrátila a Piešťany veru majú čo robiť, aby neinkasovali aj po tretíkrát!
     
    42:41
    Trefný teraz prišiel o hokejku, využiť to chcel Oliver Jokeľ, ten ale napriek veľkej snahe nedokázal puk pretlačiť do bránky súpera!
    41:30 Vladislav SOLOMONCHAK - 2:2
     
    41:30
    Bardejov dal gól!
    Je vyrovnané! VLADISLAV SOLOMONCHAK si teraz pred bránkoviskom počkal na prihrávku svojho spoluhráča a po ľade prekonal Nagya v bránke Piešťan! Asistencie: Ľuboš Fajčák, Radovan Cútt.
     
    40:39
    Jakub Loydl teraz v dobrom obrannom zákroku pri modrej čiare, Loydl si obhodil súpera a nedovolil mu s pukom prejsť pred Sabola.
     
    40:10
    Začala sa tretia tretina dnešného zápasu. Budeme zvedaví, či pôjde aj o poslednú časť hry, alebo sa toto stretnutie bude ešte prenášať do predĺženia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Máme za sebou 40 minút hry, v druhej tretine sa gólovo presadil len hosťujúci Cútt, preto je stav pred 3. tretinou 2:1 v prospech domáceho ŠHK 37.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:41.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Bežia posledné sekundy 2. tretiny, puk je v stredno, pásme, preto sa zdá, že sa už nič podstatné neudeje.
     
    38:50
    Školiakova výborná práca s hokejkou za bránkou súpera, keď puk jednou rukou ešte posúval Šimíčkovi, mladý útočník domácich to mal ale len na bekhend, preto nechal vyniknúť Sabola.
     
    38:30
    Brániaci Pichnarčík teraz vykopol strelu súpera pred seba, avšak opäť len k hokejistom domácich, ktorí budú kombinovať v pásme aj naďalej.
     
    37:50
    Zápas tak opäť získava celkom iný náboj, uvidíme, či dokáže tento kontaktný gól nakopnúť Bardejov, respektíve, ako sa s celou situáciou vysporiada o poznanie skúsenejší celok z Piešťan.
    37:12 Radovan CÚTT - 2:1
     
    37:12
    Bardejov dal gól!
    Ale zdá sa, že nie! Bardejov sa teraz prezentoval krásnou útočnou akciou, po ktorej sa medzi kruhmi ocitol osamotený RADOVAN CÚTT. Ten si ešte vylepšil streleckú pozíciu a po ľade k žrdi nedal Nagyovi šancu na zákrok. Asistencie: Ľuboš Fajčák, Michal Pichnarčík.
     
    36:30
    Tak teraz mali Piešťany kusisko šťastia, jedným dychom však musíme dodať, že stále ho majú na svojom konte len zlomok z toho, čo Bardejov. Nuž, uvidíme, či ešte bude tento moment hostí mrzieť.
     
    35:30
    Bardejov pokračuje v presilovej hre, konečne sa celok z východného Slovenska ocitol aj v šanci, Adamovi Nagyovi teraz pomohla žrď jeho bránky!
     
    34:50
    Opak je ale pravdou. Bardejov opäť prepadol v obranných radoch a pustil do šance Tvrdoňa, ktorý si obišiel a pukom na hokejke až dvoch hokejistov hostí a následne sa natlačil do zakončenia, zoči-voči Sabolovi ale neuspel.
     
    34:20
    Pomerne dlho sa tam teraz Bardejov zdržal, čo vôbec nevyhovuje Ščurkovi. Skúsený útočník hostí nabáda svojich spoluhráčov k zvýšenej útočnej aktivite.
     
    33:53
    Piešťany sa pomerne rýchlo oslobodili, puk smeruje k Sabolovi.
     
    33:40
    Nechala (PIE) – 2 minúty – držanie.
    33:05
     
    33:05
    Hrehorčák teraz prenikol na pozícii ľavého krídla do pásma a v rýchlosti posielal švihom puk priamo do hrude Sabola, ktorému ešte táto rana vypadla, následne ale puk skrotil na ľade a nedovolil súperovi doraziť.
     
    32:09
    Na opačnej strane hľadal Tibenský Hudeca, ten puk za chrbát Sabola nedokázal pretlačiť. Náhradný gólman Bardejova tak ostáva aj naďalej neprekonaný.
     
    31:16
    Hostia teraz dobre zapracovali v strednom pásme a puk pretlačili do obrannej tretiny svojho súpera, následne ale odišli striedať a z prípadnej útočnej akcie tak nebolo nič.
     
    31:00
    Nasleduje reklamná prestávka.
     
    30:30
    Trio Ručkay – Školiak – Saliji poriadne pohrozilo Sabolovi, druhý menovaný sa dnes po druhýkrát rozhodol páliť z veľkého uhla, tentokrát bol ale brankár natlačený na žrdi a puk tak cez jeho telo neprepadol.
     
    30:00
    Máme za sebou polovicu riadnej hracej doby, Bardejov stále prehráva o dva góly. Uvidíme, či sa hosťom ešte podarí s výsledkom niečo spraviť. alebo si favorit stretnutia už tento zápas postráži.
    28:44
     
    28:44
    Šimíček si obišiel súpera, prešiel s pukom do medzikružia a nebezpečne odtiaľ pálil na bránku Sabola, ten sa prezentoval fantastickým zákrokom a betónom puk v rozkľaku vyrazil na ochrannú sieť!
     
    28:10
    Piešťany sa v zábere oslabenia dobre bránia, zdá sa, že Bardejov už túto presilovú hru nedokážu využiť.
     
    27:40
    Bednár teraz chcel tečovať nahodený puk od modrej čiary, Nagy mal teraz šťastie, že puk nesmeroval medzi tri žrde, ak by sa tak stalo, čakal by ho len veľmi ťažký zákrok.
     
    27:15
    Puk teraz skončil na striedačke ŠHK 37, muselo sa tak prerušovať. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    27:00
    Bardejov teraz len s veľkými problémami prechádzajú stredom poľa, Piešťany sa počas svojej početnej nevýhody pozorne bránia.
     
    26:30
    Piešťany sa rýchlo oslobodili, puk letí k bránke Sabola.
     
    26:17
    Nechala (PIE) – 2 minúty – hákovanie.
     
    25:40
    Aj Piešťany pohrozili svojmu súperovi, domáci kombinovali v útočnej tretine, z čoho chcel ťažiť Tibenský, jeho rana skončila na zadnom mantineli!
     
    23:57
    Ešte lepšiu príležitosť na skórovanie mal Šimčák, ktorý dokázal prejsť cez Kotašku a vystrašiť Nagya, gólman si v krátkom časovom slede pripísal na svoje konto druhý dobrý zákrok!
    23:30
     
    23:30
    Kalináč teraz ťahal prečíslenie Bardejova 3 proti 2, menovaný hráč ale nechal vyniknúť len Nagya!
     
    23:10
    Hra teraz plynie poriadne rýchlo. Uvedomoval si to aj Baláž, ktorý puk poslal do útočného pásma, následne ale jeho spoluhráči presnejšie nekombinovali.
     
    22:50
    Puk sa teraz presúval zo strany na stranu, hra na malý moment stratila na tempe, veríme, že toto nebude dlhodobejší efekt.
    21:40
     
    21:40
    V dobrej šanci sa teraz ocitol Ščurko, ktorý pálil po vyhranom buly, nanešťastie pre Bardejov ale trafil len pozorného Nagya.
     
    20:56
    Napokon sa síce Zálešák dostal v pásme k puku, jeho rana ale bola len dobre zblokovaná pozornou obranou súpera, preto puk na bránu neletel.
     
    20:10
    Úvodné buly druhej tretiny bolo vhodené. Puk poputoval na hokejky domácich hráčov, ktorí sa budú chcieť okamžite presunúť pred Sabola.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina priniesla aktívny hokej predovšetkým zo strany Piešťan, ktoré ukázali, že majú veľký záujem o zotrvanie v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska. Potvrdili to aj dvoma gólmi, keď sa postupne presadili Pardavý aj Školiak.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:51.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    19:59 René ŠKOLIAK - 2:0
     
    19:59
    Piešťany dali gól!
    Gól napokon platí! Aktívny RENÉ ŠKOLIAK si teraz s pukom nakorčuľoval pred bránku, kde z veľkého uhla nachytal Škorvánka na hruškách a napol sieť v jeho bránke.
     
    19:59
    Piešťany skórovali, bolo to však na hranici so záverom prvej tretiny, celá situácia teda bude prekonzultovaná s videorozhodcom.
    19:40
     
    19:40
    Bardejov sa ale napokon ešte predsa len dostal k puku, aktívny Jokeľ sa po skvelej práci Mikoláška dostal do samostatného úniku, napokon ale proti Nagyovi neuspel!
     
    19:30
    Jokeľ posielal puk za bránku, odtiaľ už ale Bardejov puk pred bránkovisko nevyviezol.
     
    18:55
    Bednár chcel svojou prihrávkou našťartovať Vaška, napokon mu to ale nevyšlo. Puk totiž trafil len hokejku domáceho útočníka, ktorý sa ocitol v ofsajdovej pozícii.
     
    18:30
    Beží posledných 90 sekúnd prvej tretiny, zdá sa, že Piešťany budú chcieť zvyšok úvodnej časti hry dohrať už v pokoji vo vlastnej tretine.
     
    17:54
    Tibenský dlho držal puk na svojej hokejke, následne svojou prihrávkou našiel Tvrdoňa, jeho rana bola zblokovaná a zrazená do rohu klziska.
     
    16:46
    Ondrej Gimitter si teraz vo svojej rozohrávke poriadne veril, keď puk posielal popred Škorvánka na svojho spoluhráča. Ak by mal Škorvánek hokejku na ľade, puk sa od nej mohol pokojne odraziť do siete!
     
    16:03
    Bardejov sa napokon usadil v pásme, Mikolášek tam urobil veľmi dobrú prácu a puk vybojoval pre Jokeľa, útočník hostí ale pálil nepresne. Nagy sa tak mal na pozore zbytočne.
     
    15:13
    Linet našiel v obrannom pásme Loydla, ten puk jednoducho zaviezol do stredného pásma a následne ho vyhodil na zadný mantinel. Bardejov totiž potreboval striedať.
     
    14:20
    Bardejov bol aktívny v pásme svojho súpera, prihrávky však smerovali zväčša len popri mantineli, pričom tento priestor mali Piešťany výborne pokrytý. Ani v tomto prípade tak strela neprišla.
     
    13:40
    Belluš to teraz urobil fantasticky, keď spätnou prihrávkou našiel Tvrdoňa, ten ešte akousi strieľanou prihrávkou hľadal Zálešáka, Piešťany to už ale prekombinovali a prišli o možnosť skórovať.
     
    12:40
    Na druhej strane rýchly protiútok Bardejova, ktorý to skúšal prostredníctvom Kalináča, ktorý sa už cez GIptersa nedostal k dorážke a nedoklepol tak skackajúci puk za Nagyov chrbát.
     
    12:30
    Saliji teraz vybojoval zdanlivo stratený puk za bránkou Škorvánka, nanešťastie pre Piešťany ale prihrávka smerujúca do medzikružia nenašla adresáta.
     
    11:50
    Na opačnej strane snaha Ladislava Ščurka, ten sa na pozícii ľavého krídla poriadne oprel do puku, avšak jeho rana príklepom prepadla až na zadný mantinel.
     
    10:55
    Peter Hrehorčák sa prezentoval peknou individuálnou akciou, už-už sa zdalo že si domáci hráč prekorčuľuje cez trojicu brániacich Bardejovčanov, napokon mu bol puk ale predsa len včas vypichnutý.
     
    10:30
    Bardejov sa konečne ocitol s pukom v pásme svojho súpera, tam si pýtal pred bránkou puk Bednár, avšak ten si puk nespracoval celkom ideálne a preto nemohol strieľať.
     
    09:30
    Bardejov pôsobí od úvodu stretnutia ustráchaným dojmom, aj preto odchádzajú pomerne často na hráčsku lavicu. Naopak, Piešťany číhajú na každú prihrávku, ktorú by svojmu súperovi mohli vypichnúť.
     
    08:34
    Po buly sa do puku oprel medzi kruhmi Ručkay, ktorý to skúšal ranou ako z dela, Škorvánek jeho pokus zrazil vyrážačkou aspoň na ochrannú sieť.
     
    08:30
    Škorvánek dnes nechce podceniť žiadnu situáciu, preto teraz do svojej lapačky chytá aj pomerne jednoduché nahodenie Miroslava Zálešáka.
     
    07:46
    Dopredu nazrel konečne aj Bardejov, jeho hráči však puk len nahodili na zadný mantinel, kde ho už nestihli dokorčuľovať. Piešťany dnes hrajú v obranných radoch skutočne na výbornú.
     
    06:20
    Ale pozor! Piešťancom teraz vyšli záverečné sekundy presilovej hry veľmi dobre, po jednoduchom nahodení puku na bránku sa na zemi ocitol Škorvánek, ktorý nevedel, kam sa skôr pozrieť a napokon len so šťastím pochytal strely súpera.
     
    05:50
    Mikolášek teraz narobil domácej defenzíve poriadne veľké problémy a hoci nemal útočník Bardejova v úmysle vypáliť, pred Nagyom nazbieral množstvo cenných sekúnd.
     
    05:30
    Navyše, domácim v pásme vôbec nevyšla rozohrávka a sami sa tak vyhnali do stredného pásma. Bardejov teraz dostane priestor na prestriedanie brániacej sa štvorice korčuliarov.
     
    05:02
    Bardejov sa bráni vo štvorici, Piešťany sú nasadené v pásme svojho súpera, avšak zatiaľ je to bez strely.
     
    04:36
    Polaček (BAR) – 2 minúty – vystrelenie puku.
     
    04:10
    Adam Nagy sa zapojil do hry, vidíme, že Piešťany si v úvodných minútach zápasu poriadne veria a neboja sa ani situácie, keď ich gólman nestojí pevne medzi troma žrďami. Budeme zvedaví na to, čo urobí tento fakt s psychikou Bardejovčanov.
     
    03:34
    Až teraz sa hostia ocitli s pukom v útočnej tretine, všetkému ale predchádzalo postavenie mimo hry, ktoré neuniklo oku pozorného čiarovému arbitrovi.
     
    02:55
    Zálešák bol teraz zatlačený do rohu, preto nezvolil strelu, ale prihrávku na Belluša, ktorý pálil bez prípravy, Bardejov sa teraz bráni skutočne len s veľkými problémami.
    01:58 Ján PARDAVÝ - 1:0
     
    01:58
    Piešťany dali gól!
    Piešťany sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia! Hrehorčák sa prezentoval dobrou individuálnou akciou, po ktorej smerovala strela na bránku, ktorú Škorvánek vyrazil len pred seba. Tam stál osamotený JÁN PARDAVÝ, ktorý už nemal problém poslať puk do siete. Aisstnecie: Jakub Šimíček, Peter Hrehorčák
     
    01:30
    Úvod zápasu patrí Piešťanom, ktoré stále zvierajú súpera z východu Slovenska v obrannej tretine, zakončoval aj Tibenský, avšak Škorvánek bol pozorný.
    00:35
     
    00:35
    A Piešťany sa okamžite dostali do zaujímavej príležitosti na skórovanie, pred bránku teraz smeroval od zadného mantinelu zaujímavý puk na Zálešáka, ktorý v rýchlosti netrafil priestor troch žrdí.
     
    00:10
    Úvodné buly vyznelo lepšie v prospech domácich Piešťan, ktoré sa s pukom okamžite stiahli do vlastných obranných radov. Odtiaľ sa domáci celok pokúsi o rýchly prechod pred bránku Škorvánka.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    ŠHK 37 Piešťany: Nagy (Rybár) – Nechala, Kotaška, S. Hudec, Gipters, Filip, Trefný, Svetlík, Hluch – J. Ručkay, S. Saliji, Školiak – Belluš, Tomčák, Zálešák – Kučera, Tvrdoň, Tibenský – Šimíček, Pardavý, Hrehorčák

    HC 46 Bardejov: Škorvánek (Sabol) – Valjent, Loydl, Bednár, Všetečka, Pichnarčík, Polaček, Ihnaťo, Česelka – Baláž, Kalináč, Gmitter – Solomonchak, Cútt, Fajčák – Ščurko, Linet, Vaško – Jokeľ, Šimčák, Mikolášek

    Rozhodca: Baluška, D. Konc – Tvrdoň, Výleta.
     
    Vážení priaznivci hokeja, srdečne vás vítam pri sledovaní 1. zápasu play-outu, v ktorom vyzvú ŠHK 37 Piešťany HC 46 Bardejov. Vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu vám zo stretnutia neunikne nič podstatné.

    ŠHK 37 Piešťany neprežili práve vydarenú sezónu v Tipsport lige. Dôkazom je aj ich dnešná účasť v baráži, ktorá rozhodne o tom, či hráči z kúpeľného mesta budú aj naďalej trápiť extraligových súperov, alebo sa zaradia len do 2. ligy. Tak či onak, Piešťanom v boji o vyhnutie sa play-outu rozhodne nepomohol fakt, že Skalica rezignovala a odstúpila zo súťaže. Týmto krokom sa totiž podľa pravidiel Tipsport ligy ostatným celkom vymazali body, ktoré získali práve v zápasoch so Záhorákmi, pričom najviac utrpeli práve Piešťany.

    HC 46 Bardejov je dlhoročným ašpirantom na postup medzi hokejovú elitu Slovenska. Celok, ktorý dlhoročne vyhrával 2. hokejovú ligu, má teraz jedinečnú príležitosť prebojovať sa medzi najlepšie hokejové kluby, pričom prvú prekážku Bardejova budú predstavovať práve Piešťany. Hráčom HC 46 nevyšiel záver play-off 2. hokejovej ligy celkom podľa ich predstáv. keďže vo finále podľahli Novým Zámkom a nútene im tak museli odovzdať majstrovskú trofej.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Pardavý (Šimíček, Hrehorčák), 20. Školiak, 53. Hudec (Školiak, Saliji) – 38. Cútt (Fajčák, Pichnarčík), 42. Solomonchak (Fajčák, Cútt), 48. Mikolášek, 51. Mikolášek (Jokeľ, Bednár), 59. Cútt


    ŠHK 37 Piešťany: Nagy (Rybár) – Nechala, Kotaška, S. Hudec, Gipters, Filip, Trefný, Svetlík, Hluch – J. Ručkay, S. Saliji, Školiak – Belluš, Tomčák, Zálešák – Kučera, Tvrdoň, Tibenský – Šimíček, Pardavý, Hrehorčák
    HK Bardejov: Škorvánek (21. Sabol) – Valjent, Loydl, Bednár, Všetečka, Pichnarčík, Polaček, Ihnaťo, Česelka – Baláž, Kalináč, Gmitter – Solomonchak, Cútt, Fajčák – Ščurko, Linet, Vaško – Jokeľ, Šimčák, Mikolášek

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri