NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
New York Islanders
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
Florida Panthers
Úterý 15.03.2016, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Cal CLUTTERBUCK - 3:2
     
    58:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je neskutečný obrat v podání Ostrovanů! CAL CLUTTERBUCK před brankou vybojoval puk proti Kindlovi a bekhendem ho poslal za Luonga. 99 sekund před koncem vedou domácí 3:2! Bez asistence.
    54:11 Josh BAILEY - 2:2
     
    54:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se celý zápas nemohli v útoku prosadit, ale pak jim stačilo 71 sekund na dva zásahy! Střelu Tavarese vyrazil Luongo jen na hůl JOSHE BAILEYHO, který dorážel do odkryté branky – 2:2. Předtím přitom neproměnil velkou šanci na druhé straně Jágr. Asistence: John Tavares a Casey Cizikas.
    52:50 Kyle OKPOSO - 1:2
     
    52:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je tu drama! KYLE OKPOSO vjel s kotoučem do útočného pásma, vypálil přes obránce a trefil se naprosto přesně. Luongo šel do kolen a pak už se jen ohlédl – 1:2. Asistence: Frans Nielsen a Travis Hamonic.
    28:03 Nick BJUGSTAD - 0:2
     
    28:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats si konečně vytvořili ten pravý přesilovkový tlak a hned je z toho gól! Po přetlačované před brankou se puk odrazil na levý kruh k úplně volnému NICKU BJUGSTADOVI, jenž zápěstím zamířil nad lapačku Thomase Greisse – 0:2. Asistence: Alexander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    15:11 Aleksander BARKOV - 0:1
     
    15:11
    Florida právě vstřelila branku!
    To byla paráda! Jonathan Huberdeau vybojoval u mantinelu kotouč a předal ho na modrou Alexovi Petrovicovi. Zadák Floridy se neukvapil a místo střely našel na zadní tyči úplně volného ALEXANDERA BARKOVA, jenž puk doklepával do odkryté Greissovy klece. Asistence: Alex Petrovic a Jonathan Huberdeau.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 53. Okposo (Nielsen, Hamonic), 55. Bailey (Tavares, Cizikas), 59. Clutterbuck – 16. Barkov (Petrovic, Huberdeau), 29. Bjugstad (Barkov, Huberdeau)


    New York Islanders: Greiss (Berube) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Hickey, Pulock – Okposo (A), Tavares (C), Bailey – Strome, Nielsen (A), Kuljomin – Lee, Nelson, Prince – Clutterbuck, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson (A), Campbell (A), Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen (A) – Howden, Bjugstad, Hudler – Shaw, Thornton, Wilson. Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Hebert, Skilliter – Barton, Murphy

    Diváci: 14106
    bahis siteleri