Barcelona – Arsenal 3:1 (kon.) | Bayern – Juventus 4:2 (po pr.)
po prodl.
Bayern Mnichov
4:2 (0:2)
Juventus FC
Středa 16.03.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    116.
     
    116
    Tak to je neskutečné, co nyní Juventus zahodil. Mario Mandžukić dostal míč na malé vápno, ale Neuera trefil jen do nohy. Stefano Sturaro následně branku překopl!
     
    112
    Do potyčky se následně před brakou následně dostali Stefano Sturaro a Juan Bernat. Rozhodčí oba hráče ocenil udělením žlutého kartónku.
    110. Kingsley COMAN - 4:2
     
    110
    Bayern právě vstřelil branku!
    Juventus je naprosto rozebraný a Bayern míří do další fáze tohoto turnaje! KINGSLEY COMAN se prodral po pravé straně do vápna, kde míč zasekl a technickou střelou překonal Buffona střelou do levé šibenice!
     
    109
    Žlutou kartu dostává Thiago Alcântara (Bayern Mnichov).
    108. Thiago ALCÂNTARA - 3:2
     
    108
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Bayern jde do vedení a Juventus je na kolenou! THIAGA ALCANTARA si narazil míč s Thomasem Müllerem a následnou střelou k pravé tyčce poslal svůj celek do trháku!
     
    103
    Bayern již není tak aktivní, jako na začátku tohoto prodloužení. Nějakou chvilku hrál Juventus, ale aktuálně se spíše přiostřuje. Roberto Pereyra vyfasoval žlutou kartu.
     
    101
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Thiago Alcântara.
    94.
     
    94
    Juventus kombinoval před brankou, až se dostal do obrovské šance. Mario Mandžukić dostal míč na penaltu, ale Neuera se mu překonat nepovedlo!
    90+1. Thomas MÜLLER - 2:2
     
    90+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Půjdeme s největší pravděpodobností do prodloužení! Kingsley Coman poslal z pravé strany míč do vápna, kde se z malého vápna prosadil THOMAS MÜLLER! Tohle je skvělá fotbalová podívaná...
     
    89
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Roberto Pereyra.
     
    87
    Po něm se do šance dostal Robert Lewadowski, který po dalším centru Douglase Costy hlavičkou zakončoval. Trefil ke vší smůle jen tyčku! Celá akce ale byla ofsajdová...
    73. Robert LEWANDOWSKI - 1:2
     
    73
    Bayern právě vstřelil branku!
    Je sníženo a my máme zaděláno na dramatu! Kingsley Coman vybojoval míč, který poslal na Douglase Costu. Ten centrem z pravé strany našel před brankou vyskakujícího ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který se hlavičkou prosadil!
     
    72
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Mario Mandžukić.
     
    71
    Juan Cuadrado následně fauloval pronikajícího hráče Bayernu a dostává další žlutou kartu tohoto utkání.
     
    68
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Stefano Sturaro.
     
    60
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Xabi Alonso, přichází Kingsley Coman.
     
    58
    Álvaro Morata v další obrovské šanci. Po rohovém kopu z levé strany se hlavičkou prosazoval tento útočník, ale ten míč poslal jen do rukavic Neuera!
    57.
     
    57
    Další velká šance španělského útočníka! Ten si naběhl do vápna a mířil do pravé šibenice. Jeho pokus byl ovšem nadzvednut nad branku!
     
    53
    Nyní se ale na zemi objevil právě polský útočník. Leonardo Bonucci jej poslal na zemi a rozhodčí pokračujev v mariáši.
     
    51
    Žlutá pro Lewandowskiho! Ten naprosto bez míče naběhl zezadu na bránícího Evru. Polský útočník může být rád, že vidí jen tuto barvu.
     
    48
    Na hřišti to vře! Arturo Vidal nejdříve nepříjemně fauloval a poté se pustil do menší strkanice. Chilský fotbalista dostane žlutou kartu. Stejně jako bývalý spoluhráč Stephan Lichsteiner.
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mehdi Benatia, přichází Juan Bernat.
     
    44
    Žlutou kartu dostávají i domácí. Joshua Kimmich se po přerušení hry dočkal žlutého kartónku za nedovolenou akci ve středu plochy.
     
    44
    Wau, jen se štěstím to nyní nebylo 3:0! Paul Pogba naběhl po levé straně do vápna a brankovištěm posílal míč na pravou tyčku Cuadradovi. Tomu se ale nepovedlo překonat přesouvajícího se Neuera!
     
    38
    Álvaro Morata je nyní hodně rád, že vidí za svůj zákrok jen žlutou kartu. Místo míče zasáhl hlavu Kimmicha, který se ale v pohodě zvedl.
    28. Juan CUADRADO - 0:2
     
    28
    Žlutou kartu dostává Sami Khedira (Juventus FC).
     
    28
    Juventus právě vstřelil branku!
    Lehce se opakuje scénář z prvního utkání! Álvaro Morata vybojoval míč a prošel s ním až do útoku. V pravou chvíli jej předal JUANU CUADRADOVI, který vykoupal obránce a krásnou střelou do pravé šibenice navýšil vedení Italů! Nooo, to je zápletka!
    23.
     
    23
    Manuel Neuer vyrobil další chybu, která mohla i nyní skončit tragicky! Míč nakopl jen do hráče Juventusu, jenž míč posunul na Moratu. Ten byl naštěstí pro Bayern v ofsajdu.
    6. Paul POGBA - 0:1
     
    5
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak to je šok, Juventus vstupuje do utkání hodně aktivně! David Alaba se nedomluvil s Manuelem Neuerem a míč se dostal na hranici vápna, kde stál nehlídaný PAUL POGBA, kterému se povedlo míč poslat do odkryté branky!

    David Panuška

    Branky: 73. Lewandowski (Costa), 90+1. T. Müller (Coman), 108. Th. Alcântara (T. Müller), 110. Coman – 5. P. Pogba, 28. Cuadrado (Morata)

    Karty:   44. Kimmich (BAY), 48. Arturo Vidal (BAY), 51. Lewandowski (BAY), 109. Th. Alcântara (BAY), 112. Bernat (BAY) – 28. S. Khedira (JUV), 38. Morata (JUV), 48. Lichtsteiner (JUV), 53. Bonucci (JUV), 71. Cuadrado (JUV), 103. Pereyra (JUV), 112. Sturaro (JUV)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:11. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:26.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C), Kimmich, Benatia (46. Bernat), Alaba – Alonso (60. Coman) – Costa, T. Müller, Arturo Vidal, Ribéry (101. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Th. Alcântara, Rafinha, Bernat, Götze, Rode, Coman.

    Juventus FC: Buffon (C) – Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra – S. Khedira (68. Sturaro), P. Pogba – Cuadrado (89. Pereyra), Hernanes, Sandro – Morata (72. Mandžukić).
    Náhradníci: Neto – Zaza, Mandžukić, Asamoah, Rugani, Sturaro, Pereyra.

    Rozhodčí: Eriksson – Klasenius, Wärnmark
    bahis siteleri