Vyškov – Baník Ostrava 6:6 (kon.) | Egretta Bílovice n. S. – Nasan Brno 1:4 (kon.) | Hodonín – VŠB-TU Ostrava 3:5 (kon.)
Vítkovice – Volfířov 5:4 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Zlín 6:7 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Třinec 2:2 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
6:7 (1:4)
UTB futsal team Zlín
Pátek 18.03.2016, 20:00 • Sportovní hala Brno-Bohunice • 2. Futsal liga východ • 21. kolo
     
    37:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    PAVEL POSTAVA nevymýšlel žádnou složitou rozehrávku a vystřelil do protipohybu Pšurného.
     
    36:10
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná situace! Domácí dohání vysokou ztrátu a vyrovnávají na 6:6! Petr Starý při samostatném úniku zachoval chladnou hlavu a přenechal balon lépe postavenému MICHALU MEZNÍKOVI. Asistence: Petr Starý.
     
    35:29
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Přímočará akce Vlků přináší kontaktní trefu! Robert Lange přenesl hru od půlicí čáry až k brankové čáře, kde úřadoval LADISLAV HANSL. Zakončení z voleje nemohl gólman UTB za žádných okolností chytit. Asistence: Robert Lange.
     
    34:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín si připravil pro Brňany tvrdý úder. PAVEL POSTAVA skvěle vystřelil z místa před brankou a zkrotil vzrůstající brněnské nadšení. Asistence: Lukáš Juhás.
     
    32:38
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Závěr utkání bude ještě velice napínavý! Tomáš Pospíšil dostal balon před branku, kde se od jednoho z hostujících obránců odráží za Mikelova záda.
     
    30:39
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Vlci se začínají herně probouzet a projevuje se to i na průběžném výsledku. Na dvoubrankový rozdíl snižuje v pokutovém území hlavičkující MARTIN STOKLÁSEK. Asistence: Ladislav Hansl.
     
    30:08
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Defenziva hostů nevěnovala dostatek pozornosti Michalu Mezníkovi, což se jí krutě vymstilo. Domácí hráč krásně v běhu našel LADISLAVA HANSLA, který s lehkostí překonal Mikela ranou po zemi. Asistence: Michal Mezník.
     
    29:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo posiluje pozici vedoucího týmu pátým umístěným projektilem. PAVEL POSTAVA utekl kolem dvou pasivních futsalistů Žabin a s jistotou skóroval. Asistence: Lukáš Juhás.
     
    19:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují v gólové smršti a opět navyšují rozdíl ve skóre. TOMÁŠ HALODA střílí svůj druhý gól v dnešním utkání a vylepšuje už tak dost výhodnou pozici UTB před startem druhého poločasu. Bez asistence.
     
    17:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté dávají druhý gól v rozmezí dvaceti sekund a utíkají do vedení o dvě branky! Tentokrát se míč před Pšurným několikrát nepředvidatelně odrazil a MICHAL HUŤKA toho využil pro bezchybné zakončení. Bez asistence.
     
    17:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    PAVEL POSTAVA se sám prohnal prakticky celým hřištěm, vykoupal žabinského gólmana a chladnokrevně zavěsil do naprosto odkryté brány. Zlín se tak vrací do těsného vedení. Bez asistence.
     
    16:42
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují, přestože jejich signál nebyl zahraný žádným přesvědčivým způsobem. Petr Starý prostrčil míč na ROBERTA LANGEHO, jenž propálil dezorientovaného gólmana. Asistence: Petr Starý.
     
    04:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácímu brankáři propadl na první pohled nenápadný projektil TOMÁŠE HALODY, který se následně dokutálel až za brankovou čáru. Zlín může být rád za šťastnou trefu. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Branky: 17. Lange (Starý), 31. Hansl (Mezník), 31. Stoklásek (Hansl), 33. Křepelka (vla.), 36. Hansl (Lange), 37. Mezník (Starý) – 5. Haloda, 18. Postava, 18. Huťka, 20. Haloda, 30. Postava (Juhás), 35. Postava (Juhás), 38. Postava (10 m kop)


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Vala, Stoklásek, Chroust, Pospíšil, Lange, Hansl, Svoboda, Mezník, Starý, Kratochvíl
    UTB futsal team Zlín: Mikel – Křepelka, Huťka, Juhás, Postava, Slobodian, Pantálek, Haloda

    Rozhodčí: Kolbaba, Bělovský
    bahis siteleri