Frýdek-Místek – Sokolov 1:0 (kon.) | Třinec – Znojmo 0:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
1. SC Znojmo FK
Úterý 22.03.2016, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Rostislav Šamánek (ZNO) si zpracoval dlouhý pas a v souboji s Čelůstkou ve vápně upadl. Třineckým fanouškům po hvizdu rozhodčího zatrnulo, ale žlutou kartu obdržel Šamánek.
     
    88
    Třinečtí naposled střídají. Jaroslava Málka nahradí na hřišti na poslední minuty Jakub Teplý. Rozehrávat bude brankář Veselý.
     
    84
    Znojemští podruhé střídají. Ze hry odešel Radim Nepožitek a nahradil ho Stijepo Njire. Po zablokované střele hostí si pro míč došel Paleček.
     
    83
    Žlutou kartu vidí také René Dedič (TRI), a to za filmování po souboji s Oklešťkem.
     
    81
    Martin Motyčka (TRI) zastavil na polovině hřiště Nepožitka nepovoleným způsobem a také on uviděl za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    80
    Lukáš Salachna (TRI) zajel do Webera a obdržel žlutou kartu. Paradoxně až poté, co byl sám faulován. Mezitím totiž mělo Znojmo výhodu a hra nebyla přerušena.
     
    77
    Bedecs protáhl míč hlavou za sebe, ale Dedič na něj už nedosáhl. Domácí podruhé střídají. Martina Janošíka nahrazuje Miroslav Ceplák.
     
    75
    Avizované střídání Znojma je tady. Trávník opouští David Ledecký a zahraje si Bronislav Stáňa. Janoščínův nákop nesklepl Dedič přesně.
     
    70
    Třinečtí poprvé v zápase střídají. Ze hry je stažen Pavel Malcharek a nastupuje Petr Joukl. Za malou chvilku budou střídat také hosté.
     
    68
    U odraženého míče za šestnáctkou byl dříve Salachna a Jakub Pokorný (ZNO) už trefil jen jeho nohy. Zasloužená žlutá karta a nebezpečný přímý kop pro domácí.
     
    58
    Šamánek sklepl balon efektně patou do běhu Helískovi, který přihrál na hranici šestnáctky Ledeckému. Ten dnes ale ne a ne skórovat, tentokrát znovu těsně minul!
     
    45+1
    Další velká příležitost Znojma! Žondrův přesný centr našel Šamánka, proti jehož hlavičce se musel Paleček vrhnout na zem, aby míč vyrazil.
     
    45
    Největší šanci si Znojmo schovalo na samotný závěr poločasu. Helískův centr nalezl ve vápně volného Ledeckého, jehož první ránu zablokoval Motyčka a dorážku poslal znojemský útočník nad branku!
     
    29
    Martin Janošík (TRI) fauloval na útočné polovině Nepožitka a obdržel první žlutou kartu v zápase.
     
    29
    Brankář Veselý zabrnkal na nervy svým spoluhráčům, když si malou domů Pokorného zpracoval za sebe a měl co dělat, aby balon stihl odehrát před brankovou čarou.
     
    13
    Okleštěk se s míčem vyhnul skluzu Bedecse a zprava postupoval na Palečka. Pak ale jeho střelu zablokoval Velner a Žondra hlavičkoval o chvilku později vedle.

    Ondřej Zoubek

    Branky:

    Karty:   29. Janošík (TRI), 80. Salachna (TRI), 81. Motyčka (TRI), 83. Dedič (TRI) – 68. Pokorný (ZNO), 89. Šamánek (ZNO)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Čelůstka, Bedecs, Janoščín – Motyčka, Salachna – Malcharek (70. Joukl), Málek (88. Teplý), Janošík (77. Ceplák) – Dedič. Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Rohel – Joukl, Djika, Tomovič, Ceplák, Teplý, Kučera.

    1. SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Pokorný, Svozil, Odehnal – Okleštěk (C), Weber, Nepožitek (84. Njire) – Ledecký (75. Stáňa), Žondra, Šamánek. Trenér: Radim Kučera.
    Náhradníci: Doleček – Mezlík, Cihlář, Alaca, Stáňa, Nehyba, Njire.

    Rozhodčí: Radim Dresler – David Hock, Zdeněk Arnošt

    Diváci: 537 (27 % celkové kapacity)
    bahis siteleri