Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Buffalo Sabres
Středa 23.03.2016, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Jack Eichel zkusil trefit prázdnou branku, ale neuspěl. Protože to bylo ještě z poloviny Buffala, tak je pískáno zakázané uvolnění.
     
    58:22
    Branka Canes je již prázdná!
    57:11 Johan LARSSON - 2:3
     
    57:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    To je neskutečné! Šavlím stačilo 6 sekund na obrat! Brian Gionta nahrál mezi kruhy JOHANU LARSSONOVI, jehož projektil brnkl o brankovou konstrukci a Ward se mohl znovu jen smutně ohlédnout za kotoučem – 2:3. Asistence: Brian Gionta.
    56:11 Evander KANE - 2:2
     
    56:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Reinhart nahrál za branku Ryanovi O'Reillymu, který si počkal, až se mu uvolní EVANDER KANE a poslal svému spoluhráči přesnou přihrávku. Kane z bezprostřední blízkosti nedal Wardovi šanci zakročit – 2:2. Asistence: Ryan O'Reilly a Sam Reinhart.
     
    54:08
    Mohlo to být 3:1! Chris Terry jel sám na branku Buffala, rozhodl se vystřelit, ale Johnson zakročil vyrážečkou!
    53:40 Joakim NORDSTRÖM - 2:1
     
    53:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují těsně po skončení čtyřminutového oslabení a ujímají se vedení 2:1! Výbornou práci odvedl Jordan Staal, který v útočném pásmu udržel puk a předal ho JOAKIMU NORDSTRÖMOVI. Ten se šikovnou otočkou zbavil protihráče a dojel mezi kruhy, odkud se trefil mimo dosah Johnsonovy lapačky. Asistence: Jordan Staal.
     
    52:06
    Před brankou se dostal k odraženému kotouči Reinhart, ale nedokázal ho dorazit za záda Warda!
     
    49:36
    Brad Malone je vyloučen za krosček na Ristolainena a ještě dostává další dvě minuty za nesportovní chování! Sabres tak mají k dispozici hned čtyři minuty přesilové hry!
     
    44:30
    Mark Pysyk se dostal s pukem až mezi kruhy. Jeho rána byla sražena těsně vedle!
     
    39:54
    Canes si ještě dokázali vypracovat zajímavé příležitosti! Terryho ránu ale vyrazil Johnson, který se následně stačil přesunout i proti zakončujícímu Nashovi.
     
    38:33
    Jeff Skinner vyfasoval dvě minuty za sekání a další dvě minuty za hrubost. Za hosty je vyloučen Johan Larsson, který posléze naskočil na Skinnera místo Gionty a také Marcus Foligno za hrubost. Hrát se bude i nadále ve standardním počtu hráčů.
     
    38:33
    Pozor, je tu hromadná šarvátka! Vše odstartoval nepovedený hit Ristolainena na Skinnera. Domácí hráč se poté chytil s Giontou a následně se do pranice přidali i další hráči obou mužstev!
     
    38:09
    Victor Rask připravil velkou šanci pro Jeffa Skinnera. Ten byl před brankou zcela volný, ale zamířil pouze do brankáře Johnsona!
    32:10 Chris TERRY - 1:1
     
    32:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ale teď domácí dokázali vyrovnat! Hurikáni vyrazili do rychlého kontru a skvěle to udělal obránce Noah Hanifin, který našel přihrávkou přes šířku útočného pásma CHRISE TERRYHO a ten kotouč zvedl nad beton přesouvajícího se Johnsona – 1:1. Asistence: Noah Hanifin a Riley Nash.
     
    28:11
    Opět se bude vylučovat na domácí straně. Jaccob Slavin podrazil pronikajícího Evandera Kanea. Přesilovka Buffala 4 na 3.
     
    27:06
    Jenže Jordan Staal podrazil bránícího Gorgese a také na straně Caroliny se tedy bude vylučovat!
     
    26:51
    A pozor! Zach Bogosian sekl Skinnera a hosté budou hrát 22 sekund ve 3 proti 5.
     
    25:28
    Cam Ward nabídl obrovskou šanci Davidu Legwandovi! Gólman Canes při rozehrávce prakticky netrefil puk a Legwand měl před sebou prázdnou branku. Kotouč se však od hole domácího brankáře odrazil nad břevno!
     
    25:13
    Mark Pysyk je vyloučen za držení hole domácího Raska. Carolina si zahraje přesilovku.
     
    19:52
    V závěru třetiny ještě měly dobrou šanci Šavle! Na levém kruhu se dostal k puku Johan Larsson a z otočky vystřelil. Cam Ward však zasáhl výborně, předvedl krásný semafor!
     
    16:53
    Vyrovnání měl na holi Nathan Gerbe! Ten před brankou vložil hůl do nabídky Malona, ovšem Johnson se natáhl a levým betonem zabránil gólu!
    12:22 Carlo COLAIACOVO - 0:1
     
    12:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Pysyk na modré posunul puk na CARLA COLAIACOVA, jehož rána zapadla do horního růžku branky Caroliny. Letící puk ještě možná tečoval Larsson, ale gól je zatím připsán Colaiacovovi, jenž se tak prosadil poprvé v sezoně. Asistence: Mark Pysyk a Marcus Foligno.
     
    03:58
    Vynikající zákrok Chada Johnsona! Rask nahrál na zadní tyčku Jeffu Skinnerovi, který zakončoval do prakticky odkryté klece, ale Johnson se bleskově přesunul a zasáhl vyrážečkou!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 33. Terry (Hanifin, Nash), 54. Nordström (Staal) – 13. Colaiacovo (Pysyk, Foligno), 57. Kane (R. O'Reilly, Reinhart), 58. Larsson (Gionta)


    Carolina Hurricanes: Ward (Lack) – Hainsey (A), Slavin, Hanifin, Pesce, Murphy, Jordán – Lindholm, Staal (A), Nordström – Di Giuseppe, Rask, Skinner – Nash, Ryan, Terry – Malone, McClement (A), Gerbe. Trenér: Bill Peters
    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Colaiacovo, Pysyk – Deslauriers, R. O'Reilly (A), Kane – Reinhart, Eichel, Girgensons – Gionta (C), Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, C. O'Reilly. Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Morton – Devorski, Galloway

    Diváci: 12676
    bahis siteleri