Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 25.03.2016, 00:10 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    V přerušené hře se do branky vrací Marc-Andre Fleury a Pittsburgh se musí smířit s tím, že Scott Wedgewood vychytá čisté konto.
     
    56:06
    Marc-Andre Fleury opouští branku a pouští do hry dalšího útočníka. Pittsburgh se snaží alespoň o čestný zásah.
    49:57 Adam HENRIQUE - 0:3
     
    49:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo známé pravidlo nedáš – dostaneš! ADAM HENRIQUE dostal černou gumu do jízdy a střelou zápěstím zamířil přesně. Kotouč šel přesně nad rameno Marca-Andre Fleuryho a od horní tyče se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Damon Severson a Devante Smith-Pelly.
     
    49:41
    Obrovskou rychlost nabral Sidney Crosby, který za útočnou modrou čárou přibrzdil a počkal na spoluhráče. Přesným pasem našel Carla Hagelina, jenž trefil prostor, kde stál Scott Wedgewood.
     
    37:58
    Sledujeme obrovský tlak Pittsburghu! Jenže Carl Hagelin ani Sidney Crosby si neporadili s překonáním Scotta Wedgewooda. Ten je pod palbou střel, ale dá se říct, že dnešní utkání patří jeho zákrokům.
     
    33:52
    Marc-Andre Fleury dnes nepůsobí vůbec jistě a vypadlo mu také zakončení od modré čáry, na které velmi dobře viděl. Následnou dorážku poslal na branku Travis Zajac.
     
    33:30
    Jen skončila početní výhoda domácích, tak začne ta New Jersey. Dvouminutový trest dostává Trevor Daley, jenž zastavil pronikajícího soupeře.
     
    32:07
    Tlak do brány předvedl Nick Bonino, jenž z hranice brankoviště nechal dvakrát vyniknout beton Scotta Wedgewooda. Po této situaci se hostům podařilo vyhodit.
     
    31:24
    Pittsburgh Penguins má šanci na snížení! Dvominutový trest za hru vysokou holí si odpyká John Moore. Ten v obranné třetině u mantinelu nechtíc trefil do obličeje Matta Cullena.
     
    21:43
    Před branku si najížděl Tom Kühnhackl, jenž kotouč netrefil ideálně a místo gólové radosti se neslo arénou jen zahučení.
     
    20:25
    Domácí hráči jeli tři na jediného obránce, celou situaci jako správný kapitán na sebe vzal Sidney Crosby, ale jeho zakončení mezi ruku a tělo brankáře neprošlo. Scott Wedgewood předvedl velmi povedený zákrok a dokazuje, jakou kvalitou disponuje.
     
    15:28
    Máme tu dalšího vyloučené, za krosček usedá na trestnou lavici Bobby Farnham. Tučňáci mohou rychle odpovědět na branky soupeře.
     
    14:00
    Po inkasované brance se dostali do obrovské příležitosti také domácí. Jenže domácí kapitán i Chris Kunitz nedokázali překonat hostujícího maskovaného muže. Ten zatím chytá perfektně a společně se autorem obou branek patří k tomu nejlepšímu, co dnes můžeme zatím vidět.
     
    13:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující tým velmi rychle využívá přesilovou hru a ujímá se dvoubrankového vedení! Damon Severson našel na vrcholu kruhu KYLEA PALMIERIHO, jehož rychlé zakončení končí za bezmocným brankářem. Asistence: Damon Severson a Reid Boucher.
    13:08 Kyle PALMIERI - 0:2
     
    13:00
    První početní výhodu v dnešním zápase si vyzkouší také New Jersey. Za hostující brankou si hákováním pomohl Beau Bennett.
     
    12:21
    Sidney Crosby našel mezi kruhy najetého Patrica Hörnqvista, který se zakončením neotálel, ale naštěstí pro hostujícího gólmana branku nedokázal trefit.
     
    03:22
    Kyle Palmieri je hodně při chuti a i v oslabení se ocitl ve vyložené šanci. Ovšem jeho druhá střela v zápase nemířila mezi kruhy, a tak mohl zůstat domácí brankář v klidu.
     
    02:13
    Ve středním pásmu si pomohl zcela zbytečným sekáním Stephen Gionta, jenž musí jako první na trestnou lavici.
    00:26 Kyle PALMIERI - 0:1
     
    00:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Kotouč za obranu dostal KYLE PALMIERI, který postupoval k brance po levé straně a zakončením k zadní tyči dává úvodní branku zápasu. Marc-Andre Fleury si s tímto pokusem neporadil a jen se stihl ohlédnout, jak černá guma končí za brankovou čárou, což je pro domácí studená sprcha. Asistence: Travis Zajac a Reid Boucher.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Palmieri (Zajac, Boucher), 14. Palmieri (Severson, Boucher), 50. Henrique (Severson, Smith-Pelly)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Cole, Schultz – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Bonino, Hagelin – Rust, Cullen (A), Kühnhackl – Bennett, Fehr, Sheary.
    New Jersey Devils: Wedgewood (Kinkaid) – Greene (C), Larsson, Moore, Severson, Warsofsky, Mozík – Blandisi, Henrique (A), Smith-Pelly – Boucher, Zajac (A), Palmieri – Kalinin, Pietila, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Jean Hebert – Derek Amell, Mark Shewchyk
    bahis siteleri